Category Archives: Fogadás

Sikere után az időmérőn Stepanek nyerte a stuttgarti és első körben

teniszező Radek Štěpánek sikere után az időmérő edzésen a fejlett, hogy a füvet Stuttgart a második fordulóban. Harminchét veterán vereséget szenvedett az első fordulóban 7: 5, 3: 6 és 6: 3 Denise Istomina Üzbegisztán.

Stepanek még Stuttgart megerősíti, hogy a fű a változatos játékstílusa illik. Cseh Davis Cup képviselő, aki jelenleg az egyik 129 a rangsorban, sikerült Mercedes Cup két mérkőzést az időmérőn, és most két órát, és egy éles rajt.

Miután a második győzelmét pályafutása több mint 64.ranglista Istomin Stepanek versenyezni második beoltott célzás, aki elhagyta haza.

Hlaváčková kizárt Nottingham ötödik beoltott

Miután közel kilenc hónapon Andrea Hlaváčková élvezte győzelmet egyéniben a WTA tornán. Cseh teniszező vereséget szenvedett az első fordulóban a Nottingham ötödik beoltott belga Yanina Wickmayer 7: 5, 7: 6. Az ő következő riválisa lesz az ausztrál Ashleigh Barty, amely a fő verseny jött a képesítést.

Az időmérő Hlavackova jól harcoltak, de a harmadik fordulóban nem sikerült.Végül azonban az egyéni versenyben a füvet torna kapott támogatás 250.000 dollár helyett a sérült horvátok Bármilyen Konjuhové.

Világ Wickmayer megtorlást Ötvenöt éves egyetlen vereség a meglévő kölcsönös mérkőzés. A második fordulóban Hlaváčková vár húsz ausztrál Ashleigh Barty, aki visszatért a tenisz után az elmúlt évben adományozott krikett. A WTA rangsor, jelenleg a 623. helyen. Hlavackova, köztük 192 válaszfalak, a Bartyovou verseng az első alkalommal.

Az első mérkőzés irányítása alatt a cseh edző Davida Kotyzy nyerte Dane Caroline Wozniacká.Korábbi világ első számú, aki miatt egy boka sérülés, elvesztette minden tavasszal agyag szezonban, legyőzte Turk Cagli Büyükakcayovou 7: 5, 6: 3.

Siniaková végződik Hertogenbosch fordulójáig 1

mint tavaly csökkent teniszező Kateřina Siniaková a füvön torna Hertogenbosch az első fordulóban. Húsz cseh játékos legyőzte tizenegy évvel idősebb Srbce jelene Jankovičové 4: 6 és 2: 6.

Siniaková kezdték ellen egykori világelső bizakodó, és átvette a vezetést 3: 0. Az ötödik és kilencedik Gamma 102. De a WTA játékos elvesztette szolgáltatást, és elvesztette az első szettet. A második szettben jött Siniaková az adminisztráció az állam 1: 1 háromszor, miközben Jankovic tört szolgáltatást egyszerre.Döntős a verseny 2007-ben, majd bekapcsolta a harmadik benyújtási mérkőzés pont.

Prága fordulójáig 1 sikerült csak top-maggal Rosol és Pavlásek

csak egy verseny Lukáš Rosol és Adam Pavlásek sikeres teniszezők kilenc helyi kihívó fordulójáig 1 Sparta Prague Open.Agyag Prága Stromovka, ahol április végén játszott a torna WTA Tour ma, többek között esett David Rikl nyertese, a páros a Junior francia nyílt.

Davis Cup képviselője Rosol haza konzultáljon Lenny Hampel Ausztriából és 6: 1 és 7: 6-ból nyert. A hatodik beoltott Pavlásek kellett küzdeni két óra Zdenek Kolar, mielőtt léptetést időmérő felmászott után készlet 3: 6, 7: 6 és 6: 3.

tizenhét Rikl, aki nem szerepel a listán, és kap egy ingyenes kártya, nem Nem meglepő Chiliano Hans Podlipnik-Castilla rovására. David Rikl, az egykori világbemutató debütálása a világon több mint 210 volt a harmadik helyen.játékos egyéni ATP 4: 2, de a maradék négy játékot vesztett és kiesett, miután egy egyenes készlet 3: 6, 6: 4 és 4: 6.

„Van egy 4: 3 és 30: 0, hanem egyszerűen valószínűleg nagy szerepet játszottak a tapasztalat. Azt tettem, amit lehetett, de csak nem jött ki „, mondta Rikl, aki még egyszer sem nyert az első kislemez a felnőttek körében. „Azt hiszem, ez egy játék, én szerzett sok tapasztalatot, és azt kell, hogy ezeket a játékokat játszani, amennyire csak lehetséges. Úgy vélem, hogy ez a lépés nekem, „mondta.

A versenytilalmi ma is elköszönt Dominik Kellovský és Marek Michalička, hétfőn esett Robin Staněk, Máté és János Vocel kotorászott.

Ha maradok, számolt be a kapus Jihlava. Blažkův indulás meglepte Hanuše

Labdarúgás kapus továbbra dominál Jihlava. Az a szerződés meghosszabbítása azt mondják, hogy már beszélt a tulajdonos a klub Frantisek Vaculik a tél folyamán. A szerződés mivel ezen a nyáron még két évig.

Még a nyári szünet, azonban továbbra is teljesen nyugodt nélkül foci. Néhány nappal ezelőtt megtanulta a felmondás az együttműködés Premier League egység kapus edző Jaromir Blazek.

Hanus most bevallja: „Azt kell mondjam meg vagyok lepve.” A rajzolt ki: „Számomra ez váratlan volt, és természetesen, sajnálom. Mi nagyon jól kijöttünk egymással, segített, támogatott engem.De ez a futball néha Holt életét. „

Ha a jelenlegi Jihlava egy észrevételt több éves együttműködés Blazek, beszélni csak szuperlatívuszokban. „Még ha fogott, így néztem rá. Csodáltam, hogyan csinál fizikailag, tetszett a stílusa és hogyan készült játékok, „mondja Hanus az években, amikor még Blazek kezdőcsapat.

Ezt követően, ha Blazek nyugdíjas utána Jan Hanuš átvette a jogart határozottan a kapu után is sikeres együttműködését. A fiatalabb kapus folytatta stabil teljesítményt ő tizenöt évvel idősebb elődje. „Amikor elkaptam és megbeszélte velem mindig egyezik, tanácsolta nekem, és segített. Ez volt a támasza a számomra. Megpróbált felvidítson.És szeretném megköszönni neki „, mondja a most egykori főnöke.

A következő szezontól, amelyre labdarúgók kezdenie a jövő szerdán, vállalja a kapusok egykori Major League kapus Stanislav Vahala, aki tavaly az edzője a kapus Sokolov.

az ő érkezése Hanus üdvözli: „már ismert korábbi megbízások, valamint az együttműködési tökéletesen csattogtak, úgyhogy örültem, hogy jöjjön.”

egy pár Hanus és habozott találkozott egy időben, amikor még a jelenlegi tartója Jihlava dolgozott az ifjúsági és junior később Slavia Praha. „Ezzel a kocsi, dolgoztam talán hét éves,” mondja Hanus.

Egyéb hónap, talán már évek óta, valószínűleg lesz hozzá. Nyári verejték kezdődik labdarúgók hat nap.A Hanus azt mondta: „Természetesen én játszom jobb futballt, de az előkészületek, hogy megy vele. Személy szerint én inkább nyáron, mint télen a képzés, mert nem szeretem a tél. „

Csillagok duo 62 pont. Az utolsó NBA ragyog pár Cleveland

Mivel ha az NBA döntős akart „drag and drop”, hogy ki lehet jóváírni, amit hiba. Nyitvatartási két párbajt a játszó Golden State kereken kimondta házi Warriors, de a harmadik játék nyert otthon a Cleveland túlzott különbség 30 pont – 120: 90!

És ez nem nehéz megtalálni a fő oka vagy okai.

„Amikor megnéztem előtte, készen arra, hogy hatalmát emelt egy másik szintre,” mondta James Jones körülbelül csapattársai – LeBron James játszott igazán nagy, ő 32 pontot tartalmaz néhány nagyon látványos törni. De ugyanakkor azt is lőttek Kyrie Irving, a szerző a következő 30 pont.

A szimbólum a kölcsönhatás a következő műveletek.LeBron kirabolták a labda Stephena Curryho, és felmelegítjük őt térdre Irving, aki követte útlevél légi, amelynek ő mondta: „Néhány lehet leírni, mint egy rossz passz, de szerettem volna látni valami rendkívüli. És mit LeBron elképesztő volt, egyszerűen lenyűgöző. „

A labda repültem egy kicsit távolabb, mint ideális esetben. James elkapta az egyik kezét messze a kereteket – de hajtotta azonnal. Wow!

„Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a legjobb játékos és a világos vezér. Megmutatta, hogy mit jelent, „mondta James játékos dicsérte a Cavaliers James Jones.

De nem tudta megtenni mindent, nem számít, milyen az iramot stílus igazi főnök.

” A gyeplőt tartott Kyrie.Különösen az elején és a végén, „mondta LeBron, Irving belépett a párbaj 17 pontot a nyitó negyed. „Mivel én ezután képes felgyorsulni, és azt követte a csapatot, hogy hozzájáruljon egy ponton termelés.”

De másfelől, e bizonyítványok hallgattak. A két domináns képviselői nyertesek minden adta magát több pontot střelečtí démonok Golden State Curry (19) és Thompson (10) együtt. „Csalódott vagyok. Csak most, hogy jobb, „Curry elismert kritikus, a leghasznosabb az ember lényeges része az NBA-ben. Fő

Ez érdekes látni, hogy ezek a vezető páros.És ez elég fűszeres, hogy miután a harmadik záró megszerezze átlagos pontszám nyereséget az idei rájátszás teljesen azonosak az összeg 48,5 pontot egy játék (24,4 per Warrios Curry és Thompson 24,1, 24,6 a Cavaliers és James Irving 23 9).

még ezek a számok lehet tisztában azzal, hogy a tényleges teljesítmény a J + I volt a szabványok a kivételes kosárlabda rendkívül jól tette, sokkal haladja meg a normál termelés. Ha valaki hozzáteszi, hogy elhallgattassa a fő ellenfél erejét, hirtelen van třicetibodový különbség a pontszám egy kicsit világosabb.

„Ha megtámadni a legjobb lövő a világ, a lényeg, hogy ne engedje el a könnyebb golyót, és leadta a ritmust.” LeBron James le.

a harmadik záró ezt Cleveland egyértelműen sikerült. Nyerte meg a csatát a „háború” még mindig veszít, 1: 2 mérkőzések.És a csillagpár kétségtelenül alakítja a többi döntőt is.

Az időjárás hatása a fogadásra

Bet365 Croatia

Bizonyára töbször Önnél előfordult, hogy az Önnel fogadott párbajt elégé befolyásolta az időjárás. Valami, amivel sajnos nem tehetünk semmit. Éppen azért ezt a látszólag jelentéktelen szempontot is szem előtt kellene tartani, amikor létrehozzuk a szelvényt.

Az időjárásnak a legnagyobb hatása  már hagyományosan a labdarúgásra van. Az esővel áztatott pálya sokkal gyorsabb, a labda gyorsabban csúszik és így a támadó egységek javára játszik. Nemegyszer láttuk a kapus óriási hibáját, aki nem tudta fékezni a gyors labdát az átázott gyepen és így egy potya gólt kapott. Azonban ügyelni kell arra, hogy milyen mértékben esik. Ha egy nagyon sűrű és intenzív esőről van szó, a pálya túl átízik és ez ellemező tulajdonosságokkal rendelkezik majd, mint az első esetben. Tehát a labda a tócsákban  váratlanul megáll és a lehetőségek a kombinációkra és támadó focira minimálisak lesznek. Ebben az esetben érvényes, hogy ilyen párbajokban nem esik túl sok gól.

Az időjárás hatása elkerülhetetlen a teniszben is. Ott ugyan az esőben nem játszanak, de éppen ez lehet egy fontos szempont, amely dönt a győztesről. Időközben, amikor várakoznak, amíg eláll az eső, ugyanis a jelenleg veszítő játékos visszatérhet mint mentális, úgy fizikai jólléthez, aki erőket szed össze a következő fordulathoz. Ha a játékos mögött igényes program áll a korábbi fordulókból és nyilvány frissebb ellenfél elé áll, az eső ismét segíthet neki az erők merítéséhez, míg az ellenfelét visszafogja az eufóriától. Az időjárás hatását tehát szükséges figyelni olyan sportoknál is, amelyekkel látszólag nincsen semmi összefüggése. Ezt ki lehet használni a fogadóirodáknál, amelyek erre a szempontra túl gyakran nem figyelnek.

A következő sport, ahol az időjárás gyakran hatással van a menetre és talán az összecsapás eredményére is, az amerikai futball. Hazánkban nem igen népszerű és fogadott, de mégis csak megjelenik a fogadóirodáknál. Itt például az erős szélnek lehet hatása, amely hátrányba hozza az egységeket, amelyek támaszkodnak a hosszú szétjátszásra. Az eső kombinálva a széllel ezen túlmenően minden bizonnyal befolyásolja a csapat kulcsfontosságú játékosa teljesítményét, quarterbackét, akinek problémái lehetnek a pontos passzokkal, amelyekre a csapatának szüksége van a győzelenhez. Az időjárás hatása tehát vitathatatlan és az elemzések létrehozásánál a fogadóknak ügyelni kell erre a gyakran elfelejtett aspektusra is.

 

Következő Hejn? Young Vokal Marvel: Jim lehet, hogy megőrült az időméréssel

Az órát nézte, és arcát csodálattal tükrözte. „Mi az? Ez az én időm? Nem fáj? Nem? ”

Nem. Tereza Vokalová csütörtökön ünnepelte 18. születésnapját, és most 57,23-ra nőtt a női bajnok 400 méteres akadályokon. Tavaly még mindig 60 éves volt, 85 (és a 17-es világbajnokság 5382 ponttal sikeresen kezelte a Sebastien-t). Idén Tábornak jött az 58.86-os akadályokkal kapcsolatos személyes rekord. Szombat kezdete 58,68-ra javult. És ez az 1.36 másodperc jobb a hétvégén.

Ez a leggyorsabb európai junior a pályán.

“Kitűnő!Ez tőlünk a Jablonec, „mondta elismerően és Barbora Špotáková, és ez csak a mikrofon, ének a hangszórókból a stadionban nagyon hangos gratulálok.

akadályverseny azonnal belevetette magát a karjai egy lelkes edző Dana Jandová. Fő ugyanaz a kocsi, aki egyszer Jablonec úttörő akadály karrier Zuzana Hejna.

a kötési ének az aktuális világbajnok erős. Nem csak azért, mert tüskéi shoaling és azt mondja: „Sue Tegnap írta, hogy hogyan kell csinálni. Így engedelmeskedtem neki. Mit ír nekem?Ez titok. “A titok nem az, hogy Dana Jandova a Vojalova modellt használta a Hejna modelljéhez hasonlóan.

„Mi csak olyan vícebojařskou módon” említi összpontosít több tudományág és összehasonlítja: „Sue egykor többet ér běhavější, Tereza gyorsabb. Zuzkával mindannyian tanácskozunk, kapcsolatban vagyunk. Tereza tudja kezelni annyira, mert atlétika és a futás elsősorban a fejét. „

Vokálová elismeri, hogy mostanáig a 400 méteres gátfutás nem szakosodott semmilyen módon.

“Többszemélyes és rövid akadályokra készülve” – ​​mondja az edző. “Rengeteg hosszú akadályt tettünk bele, mert még csak nem is tudtuk vezetni.Eddig sem akart futni, de most már talán lesz meggyőzni. „

Ami egyáltalán nem bonyolult. Vokalová egyszerre mondja: “Az akadályok egynegyede lesz a fegyelem. Ezt megelőzően nem volt a fejemben, nem tudtam, mit akartam. Most pedig bízom bennük. A multicontest csak nincs sok idő, meg kell kezelni egy iskolába. „

Jandová azt Tabor kezdete előtt az utolsó sürgette:” Próbáld zadrobit a šestnáctikrokový ritmust. „

Vokálová ő engedelmeskedett, odarohant Tizenöt lépés. “Nagyon ritmikus érzése van” – mondta az edzőnek. „Ez nem oldja meg a jobb, bal láb, megtanulta, hogy mind ő, és nem érdekel, hogy nem lehet, korlátok simán fog menni. És remek véget ér.Ez fut a hetedik akadályok Zuza, közbelépett, és futtassa a végén az ő elfogy a hatalom. „

számítanak idén a kezdete a világbajnokságot 19 év. Azonban Tábor idején az amszterdami júniusi európai bajnokság A-határértéke is megtörtént. Lehetne először ezen a pályán is versenyezni Hejnová, ha ő lenne rendben fáj az Achilles-ín.

Vokálová a sport család, apja fociztak, és két húga, ahogy volt elfoglalva atlétika. Az én az introvert jelleg.

“Ezért nem sokáig hitte el,” mondja az edző. “De ebben az irányban Zuzka Hejnová és Šimonek úr segített ebben az évben. Egy évvel ezelőtt másutt volt.”

A Junior Bohemian Heaven 55,89 rekord még mindig messze van, de Vokalová az első év a junior, az idő több mint elég. P> “A lehetőségek hatalmasak” – gondolja Janda. “És még mindig hatalmas tartalékai vannak. Még a quadruplereket sem képezzük ki. Közben még mindig kevés regenerálódás van, nekem meg kell nyomnom. “Janda tizennyolc éves korában Heyna elment Prágába, ahol a cseh atlétika szíve van. Jablonec edzője elvárja fiatal reményét, hogy a jövőben irányuljon. Transfer ének azonban lehetne még racier.

„Én egy kijelölt Zuzka, hogy jövőre is legyen Terezka.És akkor Zuzka hamarosan befejeződik, és átadom Terezkának. ”

Egy ilyen forgatókönyv a Vocals-nak is tetszene. “Zuzka az én mintám. Amikor befejezem az iskolát, Prágába megyek, és remélem, hogy edzhetnek vele. “Will Heyn hozza fel utódját?

Ukrajna – Lengyelország 0: 1, röviddel félidő után Blaszczykowski váltakozott

Lengyelország elmaradt Németországban csak a cél rosszabb pontszámot a nyolcadik fordulóban szombaton 15.00 összecsapást Svájcban.

Ukrajna után két vereség 0: 2 volt a mérkőzés előtti bizalom, hogy neki torna végét . Coach Mikhail Fomenko is bejelentette, hogy elhagyja a csapatot a meccs után. Mégis, a csapat akart párbajozni a ko-bajnokság utolsó méltóságteljes búcsú.

„Nem tudom hibáztatni a játékosok. Megpróbálták futballozni és jó munkát végeztek. Dolgoztak, csak nem tudták kihasználni az esélyeket. Úgy vélem, hogy számukra ez lesz a jó tapasztalatokat a jövőben „, mondta az edző Fomenko.

A kezdetektől játszani elég támadó foci. Polik Miliknek esélye volt a harmadik percben, Lewandowsky 100% -os eséllyel.Bayern Munich csatár, de nem sikerült a végén, és túllépték a cél.

Tíz perc elteltével, de kezdett mérges és az ukránok, különösen Jarmolenko aki futott magát a kapus, de a labda megüt rosszul, és elküldte széles. Amikor a következő támadás nyilvánvalóan Jarmolenko szabálytalankodott a lime, szül Moen büntetés, de nepískal.

lengyelek után a kezdeti esélyeit nehéz érvényesíteni, és többet a játék volt a riválisa. Edző Nawalka tehát elküldte Blaszczykowsky egyik csillagát félig a játékon keresztül, ami meglepően csak a padon indult.A középpályás Dortmund játék Lengyelország azonnal un-elakad, majd kilenc perccel a pályán, még maga szerezte.

Miután a szokásos helyzet egy befejezetlen rövid idő alatt talált Milik hiányzott teljesen ingyenes, Blaszczykowski is kezelni kiadja a középső és a bal oldali küldte a labdát pontosan A távolabbi botok. Részt vett Lengyelország utolsó négy célja során az európai bajnokságban. A két adott két rögzítésre.

A következő pillanatban berontott egy esélyt Kapustka, de egy szöget küldte a labdát közvetlenül az ukrán cél.

Ukrajna törekszik szinttel feljebb az elmúlt tizenöt perc , De a lengyel védekező csapat ellenállt a harmadik alkalommal a versenyen, és tartott nulla. Ezzel szemben Ukrajna ME elvesztette az ötödik játék egy sorban, anélkül vstřeleného cél.

Nagyon örülünk, hogy megnyerjük és a haladás.Ukrajna számunkra, de sokkal nehezebb, „mondta Blaszczykowski. “Nagyszerű előrelépni a világbajnokokkal. Bár nem játszott jól ma, de nyertünk, ami fontos „, mondta a kapus Lukasz Fabiaňski

Nagyon illik a csapatunkba, és Köszönjük Bartovitch visszatérését

A Bartovich Liberecbe való megérkezése már a második év. Egészen tegnapig azonban a szempontok és a pletykák valósággá vált: 35 éves szlovák képviselő egy fehér tigris elrendezve egy hároméves szerződést.

Az északi-Csehország visszatér Slovan Bratislava.

“Megállapodtunk a szerződés megszüntetéséről. Nyilvánvaló volt, hogy ha valaha is eljutok, csak Liberecbe megyek. Egy másik klub nem számított számomra “- mondta Milan Bartovic, aki hétfőn csatlakozott a fehér tigrishez. „A szlávok voltam négy éves, emlékezni fogok rá jó, játszottam KHL, de úgy éreztem, hogy volna egy változás.”

Liberecké Bartovič családias környezetben.Játék White Tigers-ben indult 2007-2012 összesen 209 mérkőzést, amelyben ő szerzett 132 pontot.

Eddig a fehér tigrisek utolsó szezonja történt négy évvel ezelőtt. Az egyik támadás, Petr Nedved volt az egyik legjobb játékos a teljes Major League és az ő előadások hozott neki az ajánlatot a KHL, pontosabban Slovan Bratislava, ott töltötte az elmúlt négy évszak.

A Bartovičová megtérülési segítette az a tény, hogy közben a A fehér tigrisekkel való első szerepvállalás helyi hazafiakká vált. 2007 óta él Liberecben, és az ország elhagyása óta nem költözött külföldről.

“Ez határozottan segített a visszatérésemben.Ismerem a játékosokat, és gyakran a stadionban vagyok “- mondta Bartovic.

A Liberec úgy véli, hogy a szlovák tovább növeli a sikeres csapat támadóerejét. “Külföldi elkötelezettsége során Milánó kapitány volt, és a világbajnokságokon és az olimpiai játékokon játszott. Ez gyors és veszélyes csatár egy jó lövés, és egy nagy munkaerkölcs, amely tökéletesen illeszkedik a csapat, „mondta Liberec edző és atlétikai igazgatója Filip Pešán.

Liberec után a bajnoki szezon, így a támadók Vampola, szárak és Valský. Ehelyett eljöttek Bližňák, Vantuch és most Bartovic.Birner, Radivojevic és Bulira főbb sztrájkjai a következő időszakban biztosítják a Tigriseket.

Mint Angliában, edzőt választanak. Várnak Wengerre

Bár a cseh válogatott, amely nyilvánvalóan hagy Pavel Vrba, nagyon korlátozott lehetőségek, pénzügyi vagy személyi England is edző választhat a számos tömegben.

„De ez egy ilyen fontos döntést, hogy meg kell találni A megfelelő ember. És még mi várni néhány hónapot, akkor csak meg kell ülni, „mondta Glenn mondta az angol média.

Úgy ábrázolja több változatot képviselnek jelöltek. Az egyik legvalószínűbb tűnik az alábbiak szerint: a csapat ideiglenesen átvette a korábbi nemzetközi Gareth Southgate, aki dolgozik jedenadvacítky.

Southgate kezdődik a folyamat jogosult a World Cup 2018 angolok belépni ő a negyedikSzeptember ellen Trnava szlovák.

Közben Glenn, igazgatósági tag David Gill és műszaki igazgatója Dan Ashworth vezetnek széles körű vita és konzultáció, ahonnan jelennek végső jelöltet. Szerint Glenn, lehet, hogy Arsene Wenger, hosszú idejű edző az Arsenal, ahol volt egy évvel lejáró szerződést.

„kívánunk az új edző kell a végzettség, de ha nem, akkor van egy átmeneti tervet, amely Több edző segített nekünk – mondta Glenn. “De a mi eljárásunk nem veszélyeztetheti képzettségünket.”

Az új edző nem feltétlenül angol. A közelmúltban ő vezette a csapatot Fabio Capello, de a 2010-es világbajnokság, és két évvel később Euro esett a negyeddöntőben.

Az olasz edző mégis sokkal sikeresebb volt, mint a “haza” Hodgson.Két évvel ezelőtt Brazíliában nem csatlakozott a csoporthoz, és hétfőn Izlandon kilépett az euróból. Anglia beszél a legnagyobb megaláztatásról a 144 éves labdarúgás történetében.

“Ha lenne ideális angol edző, akkor elviszük” – mondta Glenn. “És ha külföldi edzőt kell választanunk, nem hiszem, hogy elveszítenénk az angol arcunkat.” Ha külföldi edző, akkor a Premier League-ben meg kell tapasztalnia a fiatal tehetségek áttekintését.

“Az Arsene Wenger tiszteletben tartja a Premier League játékosokat? Az angol újságírók számára? Abszolút. Tehát kizárnunk kell egy ilyen választott edzőt?Valószínűleg nem, „tűnődött főnök.

És hogy más nevek kapcsán a jelöltek mondani?

Brendan Rogers – mielőtt Swansea és a Liverpool, most évi szerződést a Celtic.

Claudio Ranieri, az olasz edző, az utolsó mester Leicester.

Sam Allardyce, becenevén Big Sam. Tisztelet ad nem csak az óriás figura, hanem egy játékos vagy coaching karrier. Ő vezette a West Ham tavaly töltött Sunderland.

Eddie Howe, egy csillag a nő, csak 38 éves edző Bournemouth.A szerény újonc a fellendülés a Premier League-ben.

Steve Bruce, a korábbi nagy futballista a Manchester United a Ferguson-korszak, mint edző vezette például Wigan és a Sunderland, az elmúlt négy évben dolgozik Hull.

Jürgen Klinsmann, az egykori nagy csatára a Bayern és a német válogatott és újabb edző, aki ott állt az elején a nő a „Die Nationalelf” egy robbanás után az Euro 2004 az elmúlt öt évben, ami az Egyesült Államokban. Angliában fejezte be a lejátszási karrier dolgozott Tottenamu évben.

Inkább csak találgatni jelennek meg David Moyes, az utolsó edző a Manchester United Alan Pardew, a Crystal Palace. Úgy tűnik, nem valószínű részvétel José Mourinha, aki vezeti a válogatott akar.Már elutasította a portugáliai ajánlatát, és elkezdi a Manchester Unitedet.