Category Archives: Fogadás

A svéd első liga mérkőzését elhalasztották a gyanú miatt a fogadási maffia részéről

sweden

Múlt csütörtökön a svéd legmagasabb labdarúgási versenyen eredetileg IFK Goteborg játszott volna AIK Stockholm ellen. A párbajt váratlanul elhalasztották, mert AIK egyik játékosa bejelentette, hogy valaki magas összeget kínált neki azért, hogy befolyásolja az eredményt a saját csapata rovására. A rendőrség, a klubok és a labdarúgó szövetség végül megálapodtak, hogy nem játszanak Goteborgban, míg az egész ügyet nem vizsgálják ki. „Ez egy nagyon komoly támadás a svéd labdarúgásra. Míg nem tudjuk garantálni azt, hogy az eredményről csak a pályán döntődik el, a legjobb lesz  kivárni, míg minden világossá válik,” mondta a labdarúgó szövetség főtitkára Håkan Sjöstrand.

Svédország és általában Skandinávia híres a nem alkuvó hozzáállása miatt a sporteredmények csalása ellen. Mégis időről időre részleges botrány azért bekövetkezik. Eddig az utolsó már három éve történt és a második ligát illeti. A  vizsgálat akkor nem mutatott  törvényszegést.

 

A skót labdarúgó klub főnökét fogadással vádolják

A nem alkuvó szigeti eljárásoknak a labdarúgás játékosai és más funkcionárusok fogadásai ellen megvan a következő áldozata. Elégé szokatlan, mert a hálóba ragadt ezúttal egyenesen a labdarúgó klub elnöke. Annan Athletic főnöke Henry McClelland az elmúlt évek során több, mint négy ezer esetben fogadott nagyobb összeget. Töbször a saját csapata ellen. A funkcionárius, aki mellesleg néhány nappal ezelőtt meg volt választva a Skót Nemzeti Párt által Dumfries és Galloway területi tanácsába, 2011 júliusa óta az idei májusig fogadni annak ellenére is, hogy a szigorú fegyelmi rend az egész Nagy Britanniában és Skóciában ezt tiltja mindenkinek, aki aktívan részt vesznek a labdarúgás életben. Henry McClelland esetében ez annál rosszabb, hogy 430 esetben a szelvényein a klubja találkozói jelentek meg, amely az idén a negyedik legmagasabb versenyben harcolt.  Ezért is várható, hogy a büntetés nagyon kemény lesz.

Problémákba került szintén Lewis Horner is, az első ligás Inverness védője. A játékos, aki korábban szintén az edinburgi Hibernian  klubban tevékenykedett, 2011, 2012, 2016 és 2017-ben állítólag fogadott, háromszor a csapat ellen, amelyben tevékenykedett. A nyilatkozatok szerint Invermessből Horner fogadásfüggő és gyógykezelteti magát. De ez nyilvánvalóan nem menti meg a büntetéstől.

 

A futballklubok már vadásznak a szponzorokra a következő szezonra

A jelenlegi liga szezon még nem is ért véget és néhány csapatnak  már új partnerei vannak a jövő szezonra, amely a nyár végén kezdődik. Dortmund bejelentette az együttműködést a Bwin márkával, Newcastle pedig az ázsiai FUN88 céggel eggyezett meg. Borussia fizet az óriási sport fogalomért, azonosan mint a bwin a fogadóirodák szegmensében. A nagy nevek most összefognak az erejükkel, bwin a következő négy évben (a 2020/21 évfolyam végéig) az úgynevezett Champion partner, amely a szonzorok hierarchiájában a második legmagasabb szint. A fogadóiroda logója elkezd megjelenni a LED képernyőkön a Signal Iduna Parkban, ami mellesleg a legnagyobb labdarúgó-stadion Németországban. A képernyőkön kívül a bwin-t látni lehet majd más típusú médián is, azonosan, mint az online platformokon.

„bwin és a csúcs labdarúgás, egyszerűen osszetartzoznak. Hisszük, hogy együtt lesz sikeres a fekete és a sárga még jobban, mint a múlt években,” emlékeztette Carsten Cramer, a BVB kereskedelmi igazgatója mindkét jogalany közös szinét. A felújított résztvevő a Premier Leaguen, Newcastle, a jövő szezonban új felirattal indul a mezen. A  Wonga társaságot, aki szakember a fizetési rendszerekben, kicseréli a FUN88 fogadóiroda. A neve a párbaji trikók elején jelenik meg legalább a jövő három évben. A cég támogatni fogja többek között a rajongók külömböző tevékenységeit angol és nemzetközi szinten is.

LaLiga folytatja az afrikai terjeszkedését

Az egyik legnézettebb labdarúgási verseny a világon, a spanyol LaLiga, szeretné növelni a népszerűségét azon a kontinensen is, amely a marketing szempontjából  talán a legkevésbé átkutatott. A liga vezetősége megegyezett a kenyai SportPesa szolgáltatóval, aki a partnere lett a kontinens egy része területén. A három évre szóló megállapodás fő célja megtalálni Real, Barcelona, Atletico és a többiek számára az új közönséget. Egy hosszú távú nemzetközi stratégiáról van szó, amelyben a LaLiga igyekszik regionális irodát nyitni – Afrikában már van irodája Dél-Afrikában és Nigériában, további központok vannak az USA-ban, Kínában, Indiában, vagy Singapúrban. A becslések szerint világszerte a nagyközönséget már több, mint 2,5 milliárd ember alkot.

SportPesa 2014-óta létezik és a rövid fennálása alatt egy egész sor labdarúgó klub és verseny partneré vált. Külömböző nagy szerződései vannak például Hull-al, Southamptonnal, Arsenallal, szintén a kenyai Premier League fő szponzora.

 

Juventusz – Real – Bajnokok Ligája- döntő – Elemzés

Juventusz és Real számnláján a Bajnokok Ligáján 12 párbaj van, és enyhén jobb mérlege a győzelmek/vereségek arányában az olasz csapatnak van. A torinoiak itt 9 párbajban győztek és 3 alkalommal döntetlent játszottak. Real ugyan szintén 3-szor döntetlent játszott, de egyszer vereséget szenvedett és 8-szor győzött. Azonban sokkal több gólt szerzett, mégpedig 32 gólt 21 góllal ellentétben a Juventusz góljainak. Másrészt Juventusz kiváló védelemmel rendelkezik és aránylag néhányszor kevesebb gólt kap, mint Real Madrid. A döntőben tehát a Bajnokok Ligája legjobb támadása találkozik  a legjobb védelemmel – tehát egy olyan döntőt várhatunk, amilyennek ennek lenni kell.

Bookmaker 1 – x – 2 Bonus
Bookmaker Recenze Bonus
2,903,102,50 15.000 Ft
2,903,202,55 20.000 Ft
2,953,142,60 30.000 Ft

A Bajnokok Ligája döntője – ki a favorit?

Általában érvényes, hogy a legtöbb rajongó Realt favorizálja az óriási támadó ereje miatt, amelyet főleg Ronaldo sztár képvisel. Másrészt Juventusz hatékonysága csodálatos és a játékának a szervezése  az „Öreg hölgy” előadásában lenyűgöző. És az, amit előadott Dani Alves a dupla párbajban Monacoval szintén nem hagyott semmi foci rajongót hűvösen – és éppen a véleményünk szerint a jelenlegi formájuk fokozása döntő lehet. Ezen túlmenően a Juventusz által előadott labdarúgás a szilárdan a játék szervezésére támaszkodik, nem veszítik el a fejüket, képesek a játékuk felfogásával idegessé tenni szinte minden ellenfelét – és a támadás higuaínnel az élen kétségtelenül valamilyen gólt szerez. A maguk támadási felfogású labdarúgással egy ilyen taktikailag kiválóan felkészült ellenefél ellen Realnak nagyon nehéz dolga lesz és nyilvánvalóan ez lesz a döntő.

Real Madrid – Juventus Torino – szorzók a döntőre

A szorzók a Bajnokok Ligája döntőjére Real  – Juventusz nagyon kiegyensújzottak, de nagyobb esélyek az 1×2 fogadásban Realnak adódnak. A Bet365 –nél Zinedin Zidan legénységének győzelmére 2,55 szorzóval lehet fogadni, míg Massimiliano Allegrie csapata 2,85 szorzót kapott (a döntetlen 3,20). Ami a Bajnokok Ligája győztesét illeti, ott is a bukmékerek véleménye szerint nagyobb a remény Real Madridnál – akár a mérkőzést a hosszabbítás, vagy  büntető rúgások döntik el. Annak ellenére minden szorzó a két döntő jelöltre nagyon kiegyensúlyozott és akármelyikük nyerhet.

Tippek a Bajnokok Ligája döntőjére Juventusz – Real

Igazán nehéz ebben a döntőben kiválasztani a favoritot. Ronaldo és Isco kiváló formában játszanak, Real fedezetsora kiválóan dolgozik elül, és nem lessz ez semmi csoda, ha a kupa a győztes számára 12.-ik alkalommal is a legénység kezébe kerül Madridból.   De a másik oldalon áll a csapat Buffonnal a kapuban, akinek éppen a diadal a Bajnokok Ligájáról hiányzik a trófeák között, emellett úgy tűnik, hogy Juventusz ma sokkal jobb, mint 2015-ben, amikor elveszítette a döntőt. Juventusz siker kulcsa természetesen a fegyelem a védelemben és a támadás hatékonysága, nert a labda birtokbatartása dominanciája inkább Real oldalán lesz. Megtörténhet, hogy a mérleg képzeletbeli nyelve Dani Alves formája lesz, aki 34 évesen életformában van! Emellett Reallal ellentétben dupla a motivációja. Az utolsó néhány év egyike a legjobb döntőkből vár ránk!