Category Archives: Fogadás

Premier League 34. köre: Arsenal – West Ham, Április 22

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Április 22, Anglia, Premier League, 14:30

Arsenal egy kissebb londoni derbin mutatkozik be West Ham United ellen. A házigazda kímélni fogja magát az Európa Ligára, így a vendégek kissebb reménnyel indulnak a pályájukra, hogy valami sikerülhetne itt nekik. Azonban a házigazda hála a leköszönő edzsőjének Arsene Wengernek a szezon végén még szép focit szeretnének bemutatni, hogy méltóan búcsúzzonak el. Ezen túlmenően a vendégek a házigazdákkal nem nagyon tudnak boldogulni, így a gyengébb csapat ellen is a vendégek inkább csak védekezni fognak és várakozni az esélyükre. Nézzünk egy kis statisztikát. Arsenal  utolsó 8 hazai párbajában a Premier Leaguen 3, vagy több gól esett. Arsenal a stadionján az utolsó 24 párbajból 22 alkalommal verhetetlen volt a versenyen. Arsenal West Hammalô az utolsó 8 hazai párbajból hetet megnyert minden versenyt beleértve. Arsenal  a Premier Leaguen az utolsó 6 hazai párbajból ötben 3, vagy több gólt szerzett. Arsenal az utolsó 3 párbajában West Ham ellen minden versenyt beleértve  nem kapott gólt.

Arsenal a jövő héten az Európa Liga elődöntőjében játszik Atletico Madrid ellen, így ez biztosan befolyásolni fogja az alap 11-est. Pierre-Emerick Aubameyang nem játszhat az Európa Ligában , így ebben a párbajban esélyt kaphatna a csapat élén és Alexandre Lacazette pihenni fog. Mesut Ozil és Laurent Koscielny is pihenni fognak talán, bár a csapat kockáztatni fogja a végső hatodik helyét a bajnoki táblázatban. Aaron Ramsey és Jack Wilsherea sérüléseik után visszatértek az edzéshez, de még ebben a párbajban nem játszanak. Henrikh Mkhitaryan és Santi Cazorla hosszú távon gyengélkedők a házigazda oldalán. West Hamnál Manuel Lanzini és Andy Carroll hétfőn az 1:1 döntetlen után Stoke ellen visszatértek a csapatba, de Carroll még nem lesz teljesen rendben. Lanzini visszatérésén kívül nem várhatóak további változások.

Arsenal már világossá tette, hogy az Európa Ligára fog öszpontosítani, amelyet Wenger még meg szeretné nyerni a távozása előtt a klubtól. Ez befolyásolni fogja az alap 11-est Hammers ellen. Gunners otthon megszerezte majdnem a pontjai 76%-át, és a csapat mostanában az Emirates Stadiumon győzött 5 bajnoki párbajban egymás után. West Ham előnye az utolsó 3-ra 7 pont. Azonban további pontokkal nem nagyon lehet számítani, mert a csapat az utolsó 3 párbajában Arsenal ellen nem szerzett egy gólt sem. A csapat azért örülhetne, hogy a házigazda nem figyel majd annyira a párbajra, de a minőség még a kispadon is jobb, majd meglássuk, hogyan boldogulnak a vendégek a városi riválisukkal.

A  mi tippünk: Burnley győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,55

 

Premier League 34. köre: Burnley – Chelsea, Április 19

Labdarúgás, csütörtök, 2018  Április 19, Anglia, Premier League, 20:15

Csütörtökön este egy nagyon érdekes párbaj játszódhatna  a hetedik Burnley stadionján az angol Premier League versenyen, ide érkezik ugyanis a londoni Chelsea. Ennek a csapatnak kímélni kell magát az FA Kupán, így a házigazdáknak nagyon jó esélyük lesz folytatni a kiváló teljesítményeit és így szórakoztatni a rajongóit. De nézzük a két ellenfelet a kölcsönös mérkőzésük előtt közelebről, íme néhány statisztikai adat. Burnley a Premier League verseny utolsó 5 párbaját megnyerte. Chelsea utolsó 10 párbajából a versenyen nyolcban 3, vagy több gól esett. Burnley utolsó 5 párbajában is a versenyen 3, vagy több gól esett. Bennük a csapat minden alkalommal 2, vagy több gólt szerzett.

Burnley a táblázatban a 7. helyen áll 52 ponttal 14 győzelemért, 10 döntetlenért, veresége 9 volt, a gólaránya pedig 33:29. Kevin Long jó fényben mutatkozott, amikor Ben Mee hiányzott, és így ismét a közép védő helyét tölthetné be. Sean Dyche –nak nincs oka a csapatban változásokat tenni, mert a legénysége támadja Arsenal hatodik pozicióját. Chelsea a táblázat 5. helyét foglalja el 60 ponttal,18 győzelemmel, 6 döntetlennel, 9 vereséggel és 57:33 gólaránnyal. Antonio Conte indulással jutalmazhatná Oliver Girudot, mivel a teljesítménya Southampton elleni mérkőzésben a múlt hétvégén kiváló volt. Antonio Rudiger nem is volt a párbajban Saints ellen a káderbe és ezúttal is maximum a kispadon üll majd. Marcos Alonso a bajnokág vezetésével vádolva volt erőszakos viselkedéséért, ezért az indulása a párbajban bizonytalan. Chelsea vasárnap az FA Kupát játsza, így néhány támaszait kímélni fogja.

Burnley csütörtökön a 6. helyen is lehetne és kicserélhetné ott Arsenalt. Ehez otthon le kell neki küzdenie a múlt évi bajnokot. Clarets 5 párbajt nyert meg egymás után, így sok az önbizalma és nyugalma is ahoz, hogy ez sikerüljön nekik hatodszor is Blues ellen. Chelsea a múlt héten csak-csak jutott ki a kedvezőtlen eredményből és Southampton ellen megfordította 3:2-re. Ha ezel a párbajjal idegenben megbírkózna, a 4. Tottenhamra már csak 4 pont hiánya lenne, de 1 párbajjal több lenne nekik. Azonban a londoni egység az FA Kupa elődöntőjére is öszpontosítja az erejét. Ezért ez biztosan egy olyan ellenfél, amelyet Antonio Conte a Kupa előtti párbajra nem kívánt magának. Burnley az idén kiváló és nyugodtan mind a három pont nála maradhatna.

A  mi tippünk: Burnley győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 4,50

 

La Liga 33. köre: Real Madrid – Ath. Bilbao, Április 18

Labdarúgás, szerda,  2018  Április 18, Spanyolország, La Liga, 21:30

Real Madrid a bajnokság táblázatábana harmadik helyen áll, és az idén talán nem is jut feljebb. De ennek ellenére győzelmekre van neki szüksége, hogy nyugodt maradhasson sbbsn id, hox bejusson a jövő évi Bajnokok Ligájára. Szerdán otthon fogadja Athletic Club Bilbaot, aki idegenben igen csak kínlódik és így a Fehér Balett számára nem lesz nagyon veszélyes ellenfél. Többet lássunk egy csekély statisztika után a cikkben. Real Bilbaoval megnyerte az utolsó 13 kölcsönös találkozóját minden versenyben. Ezekben a találkozókban minden alkalommal 3, vagy több gól esett. Szintén bennük Real legalább 2, vagy több gólt szerzett. Real utolsó 14 La Liga párbajában 12 alkalommal 3, vagy több gól esett. Real az utolsó 6 La Liga párbajból 5 alkalommal győzött.

Nacho Realnál az egyetlen sérült Zinedine Zidan legénységénél. Cristiano Ronaldo és Gareth Bale a hétvégén kímélve voltak, így szerdán a támadás élére lehetnének állítva. Közvetlen utánnuk Isco jelenhetne meg, mert az utolsó időkben kiváló a formája. A csapat 32 párbajban 67 pontot szerzett 20 győzelemért, 7 döntetlenért és 5 veresége volt. A gólaránya 79:35. Bilbaonál Ander Iturraspe és Unai Nuňez visszatérnek a stopp után és azonnal az alapban kellene neikik állni. Markel Susaeta-nak a bal szárnyon kellene megjelennie élőnybe hozva Iňigo Cordoba előtt. A másik oldalon pedig Inaki Williamsnak kellene megjelennie, így Aritz Aduriznak lehetősége lehetne közvetlenül az élre állni. Ez a csapat 32 párbajban 39 pontot szerzett 9 győzelemért, 12 döntetlenért, 11 veresége van, a gólaránya 35:38.

Real Madrid az utolsó 14 liga párbajból csak egyetlen egyet veszített el Zinedine Zidane és társai ezen túlmenően igen sok magabiztossággal rendelkeznek a bejutása után a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol  müncheni Bayern-el találkoznak majd. Sőt, a házigazdák a Estadio Santiago Bernabeu stadionon ötöt az utolsó 6 bajnoki találkozóból megnyertek, csak Athletico Madrid volt képes pontot haza vinni. Bilbao formája idegenben nem éppen ideális, és egy győzelem 7 párbajban az ellenfelek stadionján ennek a bizonyítékja. Kuko Ziganda edző játékosai 5 párbajból idegenben egészen 4 alkalommal nem szereztek gólt.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,26

 

La Liga 32. köre: Barcelona FC – Valencia FC, Április 14

Labdarúgás, szombat,  2018  Április 14, Spanyolország, La Liga, 16:15

A spanyol La Liga szombati körében az első és a harmadik a táblázatban áll egymással szembe. Barcelona egyértelműen vezeti a bajnokságot, de moost Valencia érkezik hozzá, amely tolakodik a Bajnokok Ligájába és az utolsó hetekben jó formában van. Egyiik párbajt a másik után nyer meg, de most a legnagyobb kihívás következik a számára a híres Camp Nou-on. Barcelona egy kicsit még mindig meg lehetne rázódva a kiesése után a Bajnokok Ligájából, de semmi sem nem jobb, mint mindenről megfeletkezni és győzelemmel felelni a következő párbajokban. Mindenesetre a forduló párbaja vár ránk és nagyon örülünk rá, többet a cikkben. Egy kis statisztika. Barcelona a bajnokságon az utolsó 27 hazai találkozóból 25-öt megnyert. Benne 21-ben vezetett a félidőben és a végén is. Szintén ebből a 27 meccsből 25-ben 2, vagy több gólt szerzett. A két csapat utolsó 13 hazai  párbajban 11 alkalommal Barcelona a házigazda nyert minden versenyt beleértve. Valencia a bajnokságon az utolsó 9 párbajból 8-at megnyert, az utolsó 7-ből 5-ben úgy a félidőben, mint a végén is vezetett a versenyen. Valencia utolsó 6 párbajából a bajnokágén hatban 3, vagy több gól esett. A két klub utolsó 3 párbajában Camp Nou-on maximum 2 gól esett, minden versenyt beleértve.

Barcelonánál Sergio Busquets vissza tért a helyére a tartallékvonal szívében. A hátsó négyesbe bekerülhetnének Jordi Alba és Samuel Umtiti, akik a núltkor nem játszottak. Andres Iniesta a tartallék sor szélén állhatna. Philippe Coutinho vagy Ousmane Dembele nem játszik majd. Valenciánál Toni Lato és Gabriel Paulista a héten bekapcsolódtak az edzésbe és így a hétvégére fell lesznek készülve. Ruben Vezo a jobb oldalra több bizalmat hozhatna és így bekerülhetne az ex.barcelónai védő elé, Martin Montoya elé. Rodrigo és Simone Zaza a helyét a támadásban megtarthatná, de Santi Mina már tolakodik az alapba.

Barcelona a héten meglepően ki volt selejtezve AS Róla csapatával a Bajnokok Ligájáról, az olasz pályán 3:0 vereséget szenvedett, így most szükséges öszpontosítani az erejét a La Liga befejezésére, ahol nagy áttekintéssel vezeti a versenyt. Blaugranas az idén a bajnokságon még mindig vereség nélkül vannak, így egy jó darab történelmet teremtethetnének, ha ez sikerülne nekik a végéig. Valencia verhetetlen  9 bajnoki párbajban egymás után és az utolsó 5-öt megnyerte. Marcelino edző játékosai így a legjobb formájukban vannak Camp Nou-in is próbálkozni.

A  mi tippünk: Barcelona győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

Premier League 33. köre: Tottenham – Manchester City, Április 14

Labdarúgás, szombat, 2018  Április 14, Anglia, Premier League, 20:15

A Premier Leaguen egy nagyon érdekes és fontos párbajt játszanak szombaton este, amikor a Wembley stadionon a házigazda Tottenham áll Manchester City elen. Spurs-nak óriási a formája, amit Cityzenszről nem lehet elmondani, így a párbaj jelöltje meglepő lehetne, ha az egész szezont figyelembe vesszük. A házigazdák biztosan lerohanják az ellenferlüket és hosszabbítani szeretnék az utolsó napjai kínlódását. Nézzük közelebről ezt a párbajt egy kicsi statisztikával. City a Premier Leaguen az utolsó 25 párbajból 21-ben 2, vagy több gólt szerzett. Tottenham a versenyen az utolsó 6 párbajból ötben a félidőben döntetlen volt az állás, dé végül győzött. Az utolsó 6 párbajt a versenyen megnyerte. A két csapat utolś 14 párbajában Tottenham stadionján 3, vagy több gól esett. Tottenham a verseny utolsó 4 hazai párbajában nem kapott gólt. Ellenkezőleg, minden alkalommal bennük 2, vagy több gólt szerzett. City az utolsó 19 párbajából idegenben a ligán 18-ban verhetetlenek voltak. Tottenham utolsó 3 Premier League párbajban 3, vagy több gól esett. City az utolsó 3 párbajában Tottenhammal minden alkalommal legalább 2 gólt szereztek, minden versenyt beleértve.

Mauricio Pochettino Tottenhamnál a sérülések miatt biztosan Harry Winks és Kyle Walker-Peters nélkül marad. Kieran Trippier is egészen bizonytalan. Serge Aurier megvédhetné a helyét a védelem jobb oldalán, Ben Davies és Eric Dier az alapban helyettesíthetnék Danny Roset és Victor Wanyam-et. De másképen Pochettino nem fog a megszokott felállításában sok változást tenni.  Fernandinho City csapatánál szuszpendálva volt erre a párbajra, mert a múltkor United ellen a számlájára a tizedik sárga lapot kapta a szezonban. A pálya közepén Gundogan helyettesíti. Benjamin Mendy még mindig gyógyulásban van a térde sérülése óta, John Stones is egészségügyi problémákban szenved. Fabian Delph, Vincent Kompany és Sergio Aguero az alapban helyettesíthetnék Raheem Sterlinget,  Aymeric Laportet és Gabriel Jesust, ezek Liverpool ellen nem voltak képesek fordítani a párbajon a Bajnokok Ligáján Citizens javára.

A 2:1 győzelem Stoke Sity ellen Tottenham számára azt jelenti, hogy a verseny utolsó 6 találkozóját megnyerte, ami az angol egységek között a legjobb forma. Spurs kétszer otthon Pep Guardiola és csapata ellen nyertek, így ezt folytatni szeretnék és a vendégeknek az ünnepséget a bajnoki címre kellemetlené tenni. City kedden kiestek a Bajnokok Ligájáról, így 3 vereségük van egymás után, Guardiolának reagálnia kell és a 4. vereséget nem engedheti m,eg magának. De Spurs jelenleg talán a bajnokság legjobb csapata, ami a pszichikai jĺlétet illeti, így a következő 3 pontot szerezhetné meg.

A  mi tippünk: Tottenham győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,79

 

Bajnokok Ligája – visszavágó: Real Madrid – Juventusz, Április 11

Labdarúgás, szerda, 2018  Április 11, Bajnokok Ligája, 20:45

Juventusz San Bernabeun a csodát kísérli meg, ugyanis Realra 3 pont vesztessége van. Így a visszavágó Real és Juventusz között nem lesz talán olyan izgalmas, mint ezt a foci rajongók világa szeretné. A Fehér Balett ugyanis az Öreg hölgyet 3:0 vereséggel súlytotta meg idegenben és otthon nagyon lazítani kellene nekik a saját színvonalukból, hogy végül ne jussanak be az elődöntőbe. Ezen túlmenően a vendégeknek hiányzik az utolsó hetek legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo már rendben van ís készen áll ismét kínozni Juventusz védelmét. Nézzük tovább a cikket. Real Madrid a bajnokok Ligája utolsó 22 párbajából 18 alkalommal 2, vagy több gólt szerzett. Szintén a verseny utolsó 10 párbajából 8-ban győzött. Az utolsó 6 párbajában pedig 3, vagy több gól esett.  A két csapat utolsó 7 párbajában 6 alkalommal Real stadionján 3, vagy több gól esett, minden versenyt beleértve. Juventusz utolsó 3 párbajában a Bajnokok Ligáján 3, vagy több gól esett.

Real Madridnál Sergio Ramos szuszpendálva van, így a csapatának nem segít a visszavágón. De az elődöntőben már játszhatna. Nacho és Jesus Vallejo konnyen sérültek, így Zinedine Zidanenak egy kicsit problémája lesz a helyüket kitölteni. Ha Vallejo nem szedi össze magát, akkor talán a védelem közepére Casemirot lesz kénytelen állítani.  A csapat többi tagja talán maradhatna úgy, mint az első párbajban Olaszországban. Juventusznál Paulo Dybala az első párbajban büntetést kapott, így világos, hogy ezt a párbajt a tribünről figyelheti csak. Rodrigo Bentancur is hiányozni fog a sárga lapjai miatt. Ellenkezőleg, a csapathoz vissza térhetnek Miralem Pjanič és Mehdi Benatia, ezek éppen a kártyáik miatt nem játszhattak az első meccsben. Mario Manžukič, Juan Cuadrado és Douglas Costa harcolnak két helyért az alap csapatban a támadás szélein. A közepén hagyományosan Gonzalo Higuain áll majd. Ő a hétvégi párbajban kímélve volt.

Real Madrid már majdnem mindkét lábával a legjobb négy között áll a Bajnokok Ligáján, mint az utolsó években általában. A 3:0 előnyét Torinoból nem engedi el csak úgy potyán a kezei között. Zinedine Zidan játékosai a Bajnokok Ligááján nem veszítettek el párbajt otthon 2015 márciusától. Az Öreg Hölgy ellen áll minden és mindenki.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,63

 

Premier League 32. köre: Arsenal – Southampton, Április 08

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Április 08, Anglia, Premier League, 15:15

Arsenal a jó teljesítménye után az Európa Ligán bemutatkozik a hazai versenyben egy kiesésre álló csapatta. Southampton nem utazik Londonba túl nagy önbizalommal, inkább arra számít, hogy az ellenfelének csak sparinkpartnere lesz. A házigazdák ugyanis otthon ellentétben a párbajokban idegenben konzisztensek és majdnem nem szenvednek vereséget itt. A Szenteknek mindha az álom birodalmából kellene játszani a párbajt, hogy legalább egy pontot szerezzenek, amely a jelenlegi helyzetében aranyat érne. Nézzük a két ellenfelet közelebről. Arsenal  utolsó 7 hazai párbajában a Premier Leaguen legalább 3, vagy több gól esett. Szintén a saját stadionján a bajnokságon 21 párbajban az utolsó 23-ból verhetetlen volt. Southampton a Premier Leaguen az utolsó 18 párbajból már 17 alkalommal nem szerzett győzelmet. És már 3 párbajban egymás után nem szerzett góllt. Arsenal az utolsó hazai bajnoki 7 párbajból hatban  2, vagy több gólt szerzett.

Arsenalnál Henrikh Mkhitaryankénytelen volt a térde sérülése miatt csütörtökön az Európa Liga párbajában CSKA ellen elhagyni a pályát és most sem nem számítanak vele. David Ospina ott volt a 4:1 győzelemnél, de csak a tribünen és erre a mérkőzésre is marad a sérültek között. Pierre-Emerick Aubameyang vezethetné a házigazdák támadását, így helyettesíthetné Alexandre Lacazettet, aki az Európa Kupán játszott. Danny Welbeck pedig a szárnyon jelenhetne meg. Sead Kolašinac esélyt kaphatna, hogy Nacho Monreal pihenhessen. A nyitó tizenegyesbe Mohamed Elneny és Calum Chambers is bekerülhetnének. Southampton ebben a párbajban idegenben igyekezni fog pontot szerezni, Mark Hughes kádere egészséges és rendben van, így a csapat azon fog igyekezni, hogy jövőre is játszhasson a Premier leaguen. A menedzser tehetne néhány változást, a múltkor ugyanis a csapata kikapott 0:3 arányban West Hamtól. Oriol Rome a pálya közepére kerülhetne Pierre-Emile Hojbjerg rovására megerősíteni a csapatot. Steven Davis egészséges és Manola Gabbiadinit helyettesíthetné.

A múlt hónapi veresége után 1:2 Brightonnal Arsenal formája kiváló. Gunners 5 verseny találkozót nyert meg egymás után. Hazai pályán a bajnokságon csak két alkalommal szenvedett vereséget 23 esetből, és Saints ellen folytathatnák a jó formájukat. A vendégek mögött csak 1 győzelem áll az utolsó 18 bajnoki találkozóból. Ez egy nagy nyomorúság, sőt, három párbajban egymás után nem sikerült nekik egy gólt sem szerezni. De van itt egy érdekes dolog, az, hogy utoljára az Emirates stadionon 2016-ban 2:0 győzelmet szereztek itt. De ez az eredmény ezúttal egyáltalán nem várható vasárnap, Arsenal hosszabbíthatná a vendégek nyomorúságát, és besegíthetnének így neki a második ligához.

A  mi tippünk: Arsenal  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,59

 

Európa Liga: Arsenal – CSKA Moszkva, Április 05

Labdarúgás, csütörtök, 2018  Április 05, Európa Liga, 21:05

Arsenal szeretné megnyerni az Európa Ligát, ma este CSKA Moszkva lesz az ellenfele ebben a harcban. Arsenal az egyike a kiemelt csapatok közül erre a címre, de a verseny jelenlegi fázisában már mnden ellenfél veszélyes lehet. Ezt CSKA Moszkva is bizonyítani szeretné. A két csapat között az első meccset az Emirates Stadium-on játszák, így a házigazdák célja egy olyan előnyt szerezni, hogy Moszkvába nyugalomban utazzanak. Ott ugyanis a hideg várhat a csapatra, de nézzük a cikket tovább.

Alexandre Lacazette a hétvégén Arsenal első csapatához jutott be, sőt, a büntetőből szerzett gólt, ami Gunners számára egy nagyon jó hír, mert az Európa Ligán nem használhatja ki a Januári erősítést Pierr-Emerick Aubameyangot. Ezen túlmenően Danny Welbeck sérült háttal is pályára áll. Petr Čech a házigazdának nagyon bizonytalan, de David Ospina léphetne a versenybe, mint már ez szokásos. Laurent Koscielny, Henrikh Mkhitaryan és Granit Xhaka a hétvégi találkozón kímélve voltak Stoke ellen, így az orosz legénység ellen beálhatnának a nyitó tizenyegyesbe. Moszkva csapatánál Pontus Wermbloom és Bibras Natcho a hazai visszavágón hiányozhatnának, ha az Emirates Stadium-on sárga lapot kapnának. Kiril Nababkin erre a párbajra szuszpendálva van. Viktor Vasin és Mario Fernandes mindketten sérültek és egyáltalán nem utaznak Londonba  a csapattal.

Arsenal az orosz ellenfelével elveszített négyet az utolsó nyolc találkozóból valamielyik európai versenyben. Azonban otthon ezekkel az ellenfelekkel sikerül neki tiszta számlát tartani, eddig háromszor egymás után. CSKA Moszkva meglepően bejutott Lyonon keresztül a negyeddöntőbe. Az idén a csapat már angol klubbal  két alkalommal is szenvedett vereséget, amikor a Bajnokok Ligáján a csoportok fázisában találkozott Manchester United-el. Arsenal a stadionján győzött három verseny találkozóban egymás után és csütörtökön ebben folytatni szeretné a dolgokat. Oroszországban az angol csapatra ugyanis kellemetlen találkozó várhatna. Több tippet is lehetne ezúttal fogadni, például nem csak a végeredményt, hanem az 1. félidő eredményét is, vagy a gólok számát. Kevesebb, mint 3,5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: Arsenal  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,35

 

Bajnokok Ligája – negyeddöntő: Sevilla – Bayern München, Április 03

Labdarúgás, kedd, 2018  Április 03, Bajnokok Ligája, 20:45 

Bayern kedden este Sevillában játszik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Sevilla Manchester Uniteden keresztül jutott el idáig, de most még egy nagyobb kihívás várja a csapatot Bayern München játékosaiban személyesítve. Ez a csapat egyértelmű rangadója lesz a párbajnak és a tovább jutásnak is, hogy az ellenfelén keresztül az elődöntőbe jusson. Már az első párbaj megsúgja, hogy hogyan áll majd ezzel Sevilla, de azt tippelem, hogya bajorok előnyt visznek haza, amelyet majd otthon megerősítenek. De lássuk aprólékosabban a két csapatot a cikkben. Byern utolsó 12 párbajában a bajnokok Ligáján 3, vagy több gól esett. Sintén a Bajnokok Ligája utolsó 6 párbaját megnyerte, bennük minden alkalommal 2, vagy több gólt szerzett. Bayern az utolsó 6 említett párbajból ötben mint a félidőben, úgy a végén is vezetésben volt. Sevilla kilencben az utolsó 10 párbajból a Bajnokok Ligáján verhetetlen volt.

Sevillánál Ever Banegát szuszpendálták és így az első párbajban majd nem játszhat. Ez Sevilla számára nagy csapás. A második párbajban hiányozhatnának  Sergio Escudero, Wissam Ben Yedder vagy Gabriel Mercado abban az esetben, hogy ha most sárga lapot kapnának. Pablo Sarabia vissza térhetne az alap tizenegyesbe az után, hogy szombaton hiányzott Barcelona ellen (2:2) az miatt, higy  stop-ot kapott. Manuel Neuer Bayern-ál vissza tért az edzéshez, de a visszatérése az első csapathoz még egy kis ideig eltart. Robert Lewandowski, Joshua Kimmich, Corentin Tolisso, Jerome Boateng és Sebastian Rudy egy sárga lappal vannak a pihenéstől a következő visszavágón.

Sevilla a múlt körben sokkolta az egész világot, amikor Manchester Unitedet kiselejtezte nagyon megérdemelten a versenyből, de itt már talán a végállomás vár a csapatra. A Bajnokok Ligáján nem nagyon van jobb csapat, mint a bajor Bayern München. A  spanyol egység ezen túlmenően csak egy verseny találkozót nyert meg az utolsó ötből. A formájuk tehát nem nagyon jó. Bayern a hétvégén szépen játszott, amikor a nagy riválisát Borussia Dortrmundot 6:0 győzelemmel kisérte haza. Azelőtt Lipcsében vereséget szenvedett, de ez egy kivételes vereség volt egy másképen kiváló mérlegben idegenben kilenc párbajból nyolc győzelem.

A  mi tippünk: Barcelona FC  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,65