Billy Slaterov NRL sezona nakon operacije na ozlijeđenim ramenima

Sezona NRL Billyja Slatera završena je s punom snagom operacije ramena, ali Melbourne je nemilosrdna Slaterova sjajna karijera nije završena. Slater je u utorak u Sydneyu otišao pod Bet365 nožem, a očekuje se da će biti odbačen za razdoblje od šest do osam mjeseci, koji će ga izdvojiti od ostatka ove sezone. Slater je igrao u Stormovoj okršnoj pobjedi nad St George Illawarra, ali se zbog povrede povukao iz svoje dvije pobjede na Gold Coastu.Billy Slater je danas popodne prošao kroz operaciju na ozlijeđenom lijevom ramenu, a Billy Slater je prošlih sezona izgubio Bet365 mobilno klađenje zbog problema s istim ramenom. “Izjavila je u utorak navečer Storm. “Arthroscope je otkrio daljnje probleme s Bet365 ramenom koji su trebali pažnju, a rezultat će Slateru vidjeti šest do osam mjeseci.” Kirurg je bio vrlo zadovoljan operacijom i uvjeren je da će Slater napraviti Puni i uspješni oporavak. “Bilo je strahova da je trajala drama u ramenu mogla napisati kraj karijere 32-godišnjeg, koji je odigrao 278 utakmica kroz 14 sezone.No, nogometni menadžer Frank Ponissi ukazao je kako će Queensland i australska superstar igrati.

“Iako smo jako razočarani kad čujemo opseg Billyjeve Bet365 ozljede, vrlo nam je drago što je liječnički tim očekivao da će Pun i uspješan oporavak “, rekao je Ponissi.

Stvarnom centru Will Chambers je rekao da su Slaterovi suigrači osjećali za njega. “Razočaravajuće je i za sve ostale u klubu”, rekla je Chambers. Bill je veliki dio ovog kluba i već dugo. Vrlo je razočaravajuće. “Chambers je također rekao da, iako je Slater Unibet bonus za nove igrače pokušavao ostati pozitivan, bio je naravno uzrujan. “Očito je razoran za njega”, rekao je. “Vijest da se mora vratiti i morao je otkriti što mu je Bet365 krivo s ramenom očito je teško.On ne zna – samo mora čekati i vidjeti što je u spremi. “

Rate this post