Jucătorii de tenis de masă din Unibet Liberec sună la liderul extralig cu legenda lui Korbel

Fanii se pot aștepta la o casă de cooperare plin de stele condus de legendarul ceh ping-pong Petr Korbel. duel etapei a 18-sâmbătă atractiv Extraliga începe la ora 17 și spectatorii sunt admise gratuit.

De la al patrulea loc la Olimpiada din Atlanta, în 1996, în timp ce Korbel pic de păr gri a scăzut și a crescut, dimpotrivă, stilul său perfect grațios, dar încă Unibet plăcut ochiului . “El poate lua o paralelă ușoară cu legenda hocheiului de gheață Jaromír Jágr.Korbel este încă patru luni mai în vârstă, ambele au reușit să înceapă de la cinci Olimpiade și numele lor au devenit sinonime cu hochei și tenis de masă „, a declarat managerul Martin Protiva Liberec Club.

Korbel, deși el a părăsit lumea cea mai bună calitate din lume, care de mai Unibet mulți ani a făcut parte din elita de douăzeci de planete, prestigiosul Bundesliga din Germania, care a domnit de cinci ori, dar el încă mai păstrează cea mai înaltă calitate. „Procentul de succes din Extraliga este al cincilea și este doar corect că, în ciuda problemelor de spate persistente au confirmat participarea la Liberec,“ savurat Protiva.

Liberec sunt în prezent un punct de ultimul, dar în a doua Unibet agentii de pariuri jumătate a competiției le-au o mai bună înțelegere a formei și poate deranja chiar echipe de conducere partiții.

„este în special în valoare de Radka Košťála, care a avut baloane, probabil, în cele din urmă osahal de plastic noi și care deține un șir de a câștiga opt jocuri la rând.Lucrurile sunt i Martinu Jahoda, care a decis să duel două puncte de pe Kotlářce și aproape de Unibet punctul de el a avut în Usti nad Labem „, a declarat Martin Protiva.

Împotriva încărcat desigur Havlickuv Brod au acasă puține șanse de succes în ansamblu. Oaspeții au o echipă compusă exclusiv din reprezentanți. Pavel Širuček are echilibru Extraliga de 19 victorii si trei infrangeri, Josef Šimončík un scor de 6: 4, Petr Korbel 9: 2 și steaua concursului este în întregime Tomáš Tregler cu echilibru uimitor de 23: 0th

acasă foarte importantă duel apoi asteapta Unibet pentru jucatorii de tenis de masă din Liberec, marți, 24 februarie, când întreaga găzduiește 17.30 DTJ-Slavia Hradec Kralove. “Cu penultimul total al mesei vom lupta, probabil, în jocul care așteaptă ultimele patru echipe Unibet după bază.Rezultatele sunt contorizate, prin urmare, va fi un duel foarte important. În plus, pentru a treia oară în acest an, va merge în meci Liberec la televiziune pe care spectatorii vor putea viziona înregistrarea mai târziu CT Sport „, a spus Martin Protiva.

Rate this post