La Liga 20. köre: Real Madrid – Real Sociedad, Január 29

Labdarúgás, vasárnap, 2017  Január 29, Spanyolország, La Liga, 20:45

Vasárnap este a spanyol Primera Divisionra egy találkozó vár, amely sokban megmondja majd, hogyan fog kinézni a harc a címért. Real Madrid, a táblázat vezetője, otthon fogadja San Sebastiant.

Realnak ugyan egy párbaj előnye van, de a külömbség közötte és a második Sevilla között csak pusztán egy pont. A harmadik Barcelonának ez a bajnoksági forduló előtt pusztán csak két pont vesztessége van. A kudarc Real számára tehát az első hely elérhetetlenségét jelenthetné. Ezen túlmenően San Sebastian nem lesz egyszerű ellenfél. A táblázatban az ötödik és szemet vet jobb poziciók iránt is, amelyek bebiztosítanák számára a selejtezőt a Bajnokok Ligájába.

Ha az utolsó öt párbajra nézünk, mindkét egység azonosan két párbajt játszott a kupán és hármat a bajnokságon. Real mögott két győzelem áll, két vereség és egy döntetlen. Ez a táblázat vezetőjére nem valami káprázatos eredmény és a javulásért már nem csak a rajongók hívnak. San Sebastian mellesleg teljesen azonos gólaránya van az utolsó öt párbajból, tehát kétszer három pontért, egyszer döntetlene és két veresége van.

Ami a támadást illeti, Real teljesen Cristiano Ronaldo szolgáltatásaira támaszkodik, aki a mezében a bajnokságon már az idén 12 gólt szerzett. A második Sergio Ramos védő hat találattal és csak ezután a többi sikeres gólszerző. Ami a gólokat illeti, Real nem áll egyáltalán rosszul, 18 párbajban 48 gólt lőtt, ebben a statisztikában az egész bajnokságon a második. Továbbá, csak 17 gólt kapott. San Sebastian rosszabbul áll, 31 gólt szerzett, de 25-öt kapott.

Az egymásközti párbajok statisztikái egyértelműen Real javára szólnak. Az első idei találkozót a bajnokságon Real nyerte meg 3:0 arányban. Az 1:0 és 3:1 arányokban uralta mindkét tavalyi egymásközti párbajt. A tavalyelőtti szezon vonzó lövöldözést élt át, az egyiket Real nyerte meg 4:1, a másikat San Sebastian 4:2.

Ebből következik, hogy a két csapat egymásközti  párbajaiban elégé sok gól esik. Teljesen erre támaszkodni, természetesen nem lehetséges, de ez egy érdekes kiegészítése lehet a szokásos szorzónak. Mi azt javasoljuk fogadni, hogy a házigazdák győzni fognak és egyaránt a párbajban 3 és több gól esik.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok a Unibet fogadóirodánál 1,29 szorzóval.

source: www.xsportwetten.com/bet-at-home

 

La Liga 20. köre: Real Madrid – Real Sociedad, Január 29 5.00/5 (100.00%) 1 vote