La Liga 26. köre: Bilbao – Valencia, Február 28

Labdarúgás, szerda,  2018  Február 28, Spanyolország, La Liga, 19:30

Bilbao ugyan a stadionján nem szokott vereséget szenvedni, de nem nagyon jó labdarúgást játszik és Valencia ellen, amely a Bajnokok Ligájáért harcol és az idei szezonban kiváló formában van, nagyon nehéz dió vár a házigazdára. A vendégek talán néhány játékosukat kímélni fognak, azonban többé-kevésbé támadni jönnek és megpróbálnak győzni is. Majd meglátjuk, hogyan sikerül majd ez nekik, a házigazdának azonban össze kellene szednie magát, mert a rajongói ismét kifütyülik őket. Nézzük a mérkőzést kozelebről. Valencia utolsó 8 mérkőzéséből a La Ligán hétben 3, vagy több gól esett. Bilbao utolsó 3 hazai párbajában Valencia ellen győzött, minden versenyt beleértve. Valencia a Bajnokságon az utolsó 3 párbaját megnyerte, és ezekben a párbajokban minden alkalommal legalább 2 gólt szerzett. Bilbao otthon a bajnokságon már 7 alkalommal egymás után nem szenvedett vereséget.

Mikel Rico Bilbaonál a sérülése miatt nem játszik, így Ander Iturraspe áll benato mellé a pálya közepén. Unai Nuňez rendben van, de így is Yeray és Iňigo Martinez állnak a gyepre. Iňigo Cordoba a múlt párbajban nagy érdeklődést keltett, ennek ellenére a széleken a tapasztalt Markel Susaeta és Iňaki Williams játszanak. Geoffrey Kondogbia Valenciánál  a pálya közepén áll majd. Ruben Vezo pedig a védelem jobb szélén játszik, mert Valencia a védelmében több stabilitást szeretne. Marcelino a támadásban cserélkezhetne, sőt, Rodrigot csak egy kártya választja a stoptól, é nem játszhatna a jövőben játszódó fontos párbajban Sevilla ellen.

Bilbao folytatja a szezonját, amely teli van csalódással, sőt, a baszk klubot a múltban a saját rajongói kifütyülték, annak ellenére, hogy Malagát szoros eredménnyel megverték. Ezért a három pontért igazán nagyon meg kellett dolgozni a csapatnak. A házigazdák a San Mames stadionon már 7 verseny találkozóban vereség nélkül megúszták, de nem tudják teljesíteni a szurkolók elvárásait. Valencia a bajnokágon már 3 győzelmet szerzett egymás után, így Marcelino játékosai nagyon jól harcolnak azért, hogy a végén a harmadik helyet megszerezzék. A párbajban kevesebb, mint 2,5 gólt látunk, a pontos végeredmény könnyedén meglehet 1:1.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok a Unibet fogadóirodánál 3,40

 

La Liga 26. köre: Bilbao – Valencia, Február 28 5.00/5 (100.00%) 1 vote