Pilsen feladata: a Zlín fékezéséhez. A sérülés egy pre-play playoff

“Csak az idő kérdése volt, amikor Zlín felállt és egy rossz kezdet után elkezd asztalhoz mászni. Nagyon jó munkája van. De ez végül is megtámadják az elit hat, ez számomra is egy kicsit meglepte, „mondta Michal Straka, vezetőedző HC Skoda.

De gondolj a jelenlegi formájában az ellenfél ebben a pillanatban már csak öt fordulóban a legmagasabb verseny fő részének végéig nem sok hely van. “Úgy érzem, meg kell nyernünk a legjobb ötet, vagy legalább négyet” – mondta Ján Sýkora, a legtermelékenyebb Pilseni játékos.

“De nem akarom, hogy nagy szavaknak hangzik. Mindannyian tudjuk, hogy Zlín most nagyszerűen játszik. Pontosan megvéd, kiváló minőségű felhúzással.Azt hiszem, túl sok gólt esik, válassza a két, talán három gól, „mondta Sykora előtt a mai játék, ami azt mutatja, élő és az állomás Televízió Sport.

Jelenleg nyolcadik Pilsen is veszélybe került a helyére az előzetes fordulóban rájátszásba. Az utolsó fordulóban azonban sikerült megállítania egy három vereségsorozatot, amikor otthon otthagyta a Brno 3: 0-at. “Fontos, hogy abbahagytuk. A Kometa ellen Machovszkij nagymértékben elfoglalt és teljesítménye kulcsfontosságú számunkra. A fiúk pedig koncentrált csapattagokkal támogatták. A többi mérkőzést meg kell játszanunk, “mondta Straka.

A tizenegyedik Libereccel Škodának hat pontja van. És a fehér tigrisek vasárnap érkeznek Pilsenbe. “Mindannyian tudjuk, hogy ez a játék valószínűleg kulcsfontosságú lesz.De nem így van, hogy kap pontot máshol, így most azt hiszem, csak pénteken és párbaj Zlin „.

A defensive back most meggyógyult szlovák Kubka marad kiszorítani más bek Moravčík. „Ismét gazdag és ellátás szerepei közé tartozik a fiatal védő hetedik szemüveget ellen Brno játszott szilárd mérkőzés”, mondta Straka. „Ismét meg kell teljesen összpontosított, az első pillanatban, hogy ne felesleges kirekesztés, eloltotta a rossz cserét.Csak menj szerencsésnek “- tette hozzá coach.

Zlin hat nyertes után, az utolsó fordulóban Sparta 6: 7-ben, de a pontot nyereségként vették. “Elvesztettük az 1: 4-et, és nem öltem meg, ami a nagy karakterünkkel jár” – mondta Tomáš Žižka. Az utolsó két bajnok közül melyik fog ma este örülni?

Rate this post