Pokerstars

Pokerstars bonus PokerStars a legnagyobb online póker játékterem a világon. Annak ellenére, hogy ez egyetlen játékterem, a többi játékterem a rangsorban nem éri el a látogatottság negyedét sem, bár részük a hálózatnak, amelyben osztozkodnak a játékosokkal. Tekintettel arra, hogy a PokerStars igazi óriás az online pókerben, ebben a játékteremben elegendő játékost találhat minden blinden és póker típisán bármilyen időben, ahol a sit and go versenyek azonnal a regisztrálás után elkezdőthetnek.

Tekintettel a nagyságához a PokerStars megengedheti magának rendszeresen versenyeket szervezni óriási garanciával olyan gyakorisággal, amelyet nem találhat semmi más játékteremben. Biztosan említésre méltó minimálisan a Sunday Million – rendszeres vasárnapi verseny akár 1 000 000 $ garanciával. A garantált versenyek dollárok tízezreiért, esetleg százezreiért, amelykre más játéktermekben büszkék, a PokerStars-nál ez semmi különos.

Pokerstars – 600 $ bónusz – regisztráció


PokerStars bónusz az első betéthez

A játékosok, akik a PokerStars játékterembe készek az első befizetést megvalósítani, két bónuszból is választhatnak – 20 $ ráadás azonnal elérhető a játékra, vagy 100%-ot az első három betéthez maximum 600 $-ig, amely a játékos számlájára fokozatosan van jóváírva a játékért valódi pénzért. Kiválasztani csak az egyik bónuszt lehet, az egyik bónusz kölcsönösen kizárja a másikat.

PokerStars bónusz az első három befizetéshez „STARS600“

Az új játékosok a PokerStars-on kiválaszthatják maguknak a bónuszt az első befizetéshez 100% értékben egészen 600 $ -ig a „STARS600” kód beírásával. Ha az első befizetésnél nem használja ki a maximális bónuszt, a PokerStars ezt a bónuszt kiegészíti a további befizetéséinél. Tehát maximálisan a 100% bónuszt az első három befizetéshez kaphatja meg egészen 600 $ -ig, ha a következő egy, esetleg két befozetést 60 napon belül valósítja meg az elsőtől. A bónusz felmentésére 4 hónap ideje van a jóváírástól. 1$ felmentésre 20 VPP pontra van szüksége, és a játékszámlára 10 $ összegegben íródnak.

1 $ rake-ér cash game-ben, vagy bajnokságokon 5,5 pontot szerezhet, úgy hogy ennek a bónusznak a felszabadítási gyorsasága körülbelül 27,5 % rakeback-nek felel meg. A számla vezetése a PokerStars-on más pénznemben is lehetséges, mint $, a játékosainkat talán az euró fogja jobban érdekelni. A bónuszok értékét euróban és afelszabadítás feltételeit a PokerStars honoldalain találhatja meg, de ezek megfelelnek körülbelül a dolláros értékének az aktuális árfolyam szerint.


PokerStars szoftver

A szoftver a PokerStars-on csúcs a piacon, gyors,választási lehetőséggel asztalok külsőjéből. Multitabling a legjobb online közé tartozik, és mivel ez a legnagyobb online póker játékterem a világon, a külömböző szoftverek gyártói a játék kellemességéért (például a PokerNinja) éppen a PokerStars-on kínálja, ahol a legtöbb potenciális ügyfelet találhatja meg. Ami az online póker játékterem szoftverét illeti, éppen a pokerStars az a játékterem, amely megadja az irányt és nagyon magas szintig emeli.

A szint és a játékosok száma

Az ember lehet hogy elvárná, hogy ilyen nagy számú játékosnál nem jelent problémát gyenge játékosokat találni, mert a jók közöttük elvesznek. Alacsonyabb blindeken vagy SNG versenyeken alacson buy-in-nel még lehet hogy ez igaz, de ahogyan a blindek és a buy-in-ek növekednek, növekszik a játékosok játékfejletsége is. Sok jó játékos a PokerStars-on megnö és játszani marad a magasabb blindeken, ahol ezért elég sokat találhat itt belőlük.

A PokerStars játékosok száma csúcsidőben meghaladja a 210 000 és a Cash games asztaloknál több, mint 50 000 játékos van. Ha szeret kevésbé gyakori pókerváltozatot játszani, akkor nem lehet elkerülni a PokerStars-ot. A nagyon magas számú játékosoknak köszönhetően itt elfogadható számú asztalt találhat olyan változatokban is, mint Seven-Card Stud, H.O.R.S.E., H.O.S.E., 2-7 Triple Draw, Five-Card Draw, Razz, 2-7 Single Draw Lowball, Badugi, 8-Game. Texas Holdem és Omaha Hi és Hi/Lo változatban természetesség.

PokerStars szerencsejáték támogatás

A PokerStars oldalai egész teljesében magyarul vannak írva és magyarul kínálja a támogatást is mailek és ürlapok által a weboldalon. Sőt, mint egyik a kevés online póker játéktermekből lehetővé teszi a felhasználóknak átkapcsolni a lobby-t is magyarra.

Pokerstars 5.00/5 (100.00%) 1 vote