Primera Division 29. köre: Valencia CF – Deportivo La Coruňa, Április 2

Labdarúgás, vasárnap, 2017  Április 2, Spanyolország, Primera Division, 18:30

A spanyol Primera Division vasárnapi találkozója Valencia és La Coruňa között az első látásra nem vonzó párbaj, mert olyan találkozóról van szó, amelyben a csapatok a tizennegyedik és tizenhatodik helyről a táblázatban  találkoznak egymással. De a fogadóknak egy nagyon érdekes tippről van szó, amelyen nagyon szépen lehetne keresni. Nézzünk tehát az összefoglalóra a csapatok helyzetéről.

A hazai Valencia nem éli éppen az álom szezonját. 28 kör után csak a tizennegyedik helyen van csupán harminc ponttal, és ha valószínüleg nem is vonatkozna rá  a harc a megmentéséer, a játékosainak gondolni kellene arra, hogy semmi sem nem biztos. Főként e befejezésekben kinlódanak, ha bár a megszerzett gólokban nem állnak a legroszabb helyen a bajokságon. De azért a védelemben ez rosszabb, az idén már 51 gólt kaptak, amivel a roszabb félhez sorolják magukat a spanyol első liga résztvevői között.

La Coruňa vendégek még rosszabbul állnak. Pusztán 27 ponttal csak hat ponttal vannak a kieső tizennyolcadik hey felett. Deportivonak tehát neki kell indulni, ha nem akar a jövő szezonban a legmagasabb versenytől elbúcsúzni. A gólok lövésében nem nagyon sikeres, az átlaga enyhén egy gól felett van egy párbajban. A megkapott gólokkal a helyzete rosszabb és a vendég csapatnak az idei szezonban eddig negatív a gólaránya.

Ami nagyon érdekes,az a visszatekintés az utolsó kölcsönös párbajokra. 2015 Augusztus 30.-ka óta három párbajt játszot le a két csapat, és minden alkalommal 1:1 döntetlennel végződött a csata. Egyértelmű favoritunk nincsen, bár Valenciának az utolsó öt párbajában egy döntetlene, egy győzelme és három veresége van, míg a vendégeknek két döntetlene, két győzelme és egy veresége van. Ha van bátorsága és szeretne felélenkíteni a vasárnapját egy érdekes szelvénnyel, próbáljon döntetlenre fogadni. Ha a szerencsét ki akarná hívni egy igazán érdekes párbajba, próbáljon fogadni, hogy a két csapat kölcsönös találkozója már negyedszer egymás után pontosan 1:1 döntetlent hoz.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 3,70 szorzóval.

 

Primera Division 29. köre: Valencia CF – Deportivo La Coruňa, Április 2 5.00/5 (100.00%) 1 vote