Unibet sportfogadás

Unibet MagyarA Unibet fogadó társaságot, az Egyesült Királyságban alapították 1886-ban. A Unibet a weboldalakon történő fogadások és játékok szinonimájává vált. A Unibet első székhelye a londoni Strand közelében volt, majd a Unibet központja a londoni székhelyű Hanover térre költözött.

A Unibet első és legfontosabb ügyfelei elsősorban a brit arisztokrácia és a magasabb társadalmi rétegek tagjaivá váltak. A Unibet Fogadási Szövetségnek még 1919 óta egy asszonyt is vezetett, Mrs. Helen Vernet.

A második világháború vége jelentősen csökkentette a kereseteket és az ügyfeleket a Unibet. A második világháború után elszegényedő gazdasági helyzet és a Unibet veszteség eredménye az volt, hogy a fogadó cég végül Cyril Steint vásárolta 100.000 fontért!
Stein belépett a vállalat történelmébe, amikor megtagadta az ügyfeleket, akik nem kiváltságos rétegekből származtak. Később azonban úgy találta, hogy ez a döntés mélyreható hatással volt a nyereségre, ami a Unibet csődjéhez vezethetett, és olyan reklámkampányt hozott létre, ahol az alacsonyabb társadalmi rétegekből származó emberek vonzódtak a sztrájkhoz. Cyril Stein volt az első, aki bevezette a fix labdarúgó fogadási esélyeket. A nyereségnek köszönhetően a Ladbrokes elkezdte versenypályákat szponzorálni az Egyesült Királyságban, amelyet eddig is fenntartottak. 1966-ban a Unibet 1 millió fontos kezdeti részvényárfolyamon lépett be a tőzsdére.

1994-ben a Unibet országos lottójátékot indított az Egyesült Királyságban, és egy évig, 1995-ben a Unibet értéke meghaladta a 20000000000 fontot! 2000 után a Ladbrokes megkezdte az online szerencsejátékokba való befektetést.

Jelenleg a Ladbrokes több mint 16 000 embert foglalkoztat, amelyek közül csak 14 000 az Egyesült Királyságban van. A Unibet az Egyesült Királyság, Írország, Belgium és Spanyolország egyik legkeresettebb kiskereskedője. 2700 fiókjukon kívül internetes fogadásokra is sor kerül.

A Unibet minden labdarúgó bajnokságra fogadást kínál. 1 × 2-et, de pontos pontszámot, a félidős pontszámot is kínál. A Unibet a labdarúgó mérkőzések végső eredményére, a dupla esélyt, a páratlan és furcsa számú gólt vagy az első gól időtartamát is fogadja. Ami az európai futballcsészéket illeti, a Unibet ajánlat sokkal változatosabb. A fenti lehetőségek mellett az első gólszerzőre is licitálhat, de a 15., 30., 45., 60. és 75. perc után is. A lehető legtöbb gólt játszhatsz, vagy hány sarokrúgást végezhetsz.
A Unibet több lehetőséget kínál a versenyzésre. Lóversenyeken a Unibet még élő közvetítést is biztosít. A Unibet olyan sportágakat kínál, amelyekkel az amerikai futballról dartsra fogadhat.

A Unibet pókert játszhat számos játékban. Texas Hold’em-en keresztül játszol az Omaha pókeren az Five Card Draw-ig. A Unibet bajnokságok nagyon népszerűek és minden játékosnak megfelelnek. Online póker vagy online póker bajnokságok lejátszásához online játékot vehet fel, vagy letöltheti a speciális Unibet szoftvert. Például egyszerre akár nyolc asztalra is képes játszani, még akkor is, ha a játék még mindig sima.

Ön is tagja lehet a Ladbrokes Clubnak. A Unibet bronz, ezüst vagy arany tagságot kínál. A legmagasabb tagság a VIP. Ezzel a Unibet Poker tagsággal póker pontokat gyűjthetsz versenyekért, fogadásokért és díjakért. A tagság (bronz, ezüst, arany vagy VIP) a múlt hónapban szerzett póker pontokon alapul. Ha egy vagy több ezüst klub tagja vagy, akkor a póker pontokat igazi dollárra cserélheti.

Rate this post