Category Archives: Fogadás

Pinnaclesports

Az összes fogadóiroda közül a PinnacleSports az egyike a legjobb lehetőségek közül minden fogadó számára, akik törődnek a legmagasabb oddsokkal, a fogadási határértékekkel, és a fizetések gyorsaságával és biztonságával. Az összes ilyen kritériumban a Pinnacle Sports az élen van, és így a legjobb és legmegbízhatóbb bukmékerekhez sorolódik , amelyeket az interneten meglehet találni.

Egyes versenyekre az oddsok értéke eléri az 1,98 szintet, amivel semmi más bukméker nem büszkélkedhet. További plusz a hendikepes fogadások kiváló ajánlata. A PinnacleSports 1998-ben alakult a Curacaoi sziget engedélye alapján és a szolgáltatásait az ügyfeleinek már több mint 100 országban nyújtja. Tehát ha egy fogadóirodát keres kiváló oddsokkal és magas határértékkel, a Pinnacle Sports a megfelelő választás.

A Pinnacle Sports egy online fogadóiroda, amely 60% – al kínál jobb szorzókat, mint a versenytársai. Sajnos, a mai napig a Pinnacle Sports weboldalai még nem találhatóak meg magyar nyelvben, de választhat egyiket a 21 nyelv közül. A labdarúgásra 102% szorzó szintet kínál, az ázsiai hendikepekre, az MLB bejzballra 1.97 / 1.97 a nyereményekre (ML – Moneyline) és 1.96 / 1.96 a nyereményekre a hendikepekben (RL – Runline). De vigyázat a kezdő fogadóknak, a Pinnacle nem kínál kombinált fogadásokat szinte semmi sportban, vagy ezek csak nagyon korlátozottak. Miért van ez így? A kínált magas szorzók kombinálva a szelvényen a fogadóirodát nagyon gyorsan csődbe vinnék.

Ezt a fogadóirodát biztosan érdemes kiválasztani a szóló fogadásokra, a fogadásokhoz a focira, jégkorongra, teniszre, MLB, NHL, NBA, NFL és sok más versenyre és sportágra. Ha a Pinnacle honlapra mobil eszközökről akar csatlakozni, akkor automatikusan átirányítják a weboldalak mobil változatára, amelyek lehetővé teszik a könnyű navigációt a mobiltelefonon, élő fogadást, a számla megtekintését és minden más fontos dolgot.

A PinnacleSports –nál már 1€˘-tól fogadhat. A maximális tétet az egyes eseményekre láthatja minden meccs mellett. Amerikai futballra fogadhat amerikai dollárok tízezreiben (50.000 USD). Az NBA versenyen ez az összeg akár 20.000 USD, MLB 10.000 USD, és az NHL verseny 4.000 USD.Az angol bajnokságnál a fogadásokat maximális 30.000 USD összegben, a Champions league versenyén ez 24.000 USD. A legmagasabb nyeremény kombinált fogadásokban 750.000 USD lehet.

A lehetőségek, hogyan lehet a számlájára pénzügyi eszközöket befizetni és kifizettetni meg vannak határozva olyan pénznemben, amelyet kiválaszt magának a számla megnyitásánál. Befizetni, vagy kifizettetni magának pénzt banki átutalással, vagy Skrill és neteller elektronikus pénztárca segítségével lehetséges. A Visa a MasterCard használata csak EUR, USD, GBP pénznemben lehetséges. Kifizetések a Skrill (Moneybookers) számlájára mindig a következő munkanapon történnek meg (általában a transzfer mindössze néhány perc). A pénz kifizetése magyar bankszámlára a Pinnacle Sports –nál körülbelül 4-5 napig tart el.

Norwich City – Arsenal FC

Arsenal kültéri dupla fejléc mishandled és a vereség után a West Brom sem tudott legyőzni Norwich. A földön, azonban összeállított egy kanárit legalább egy pontot, döntetlen 1: 1 gólt biztosított Mesut Özil. A csapat újonc letelepszik Lewis Grabban. Tüzérek és a homlok elveszíti a negyedik helyen, két pont, plusz elvesztette a sérült Koscielnyho Alexis.

Ez a bajba jutott Arsenal szurkolók még talán, mint a harmadik bajnoki vesztesége a sorban. Bár a francia dugót egy fájó csípő hagyj csak egy-két hét, de Alexis kizárja sérült combizom valószínűleg legalább egy hónap.

Chilei londoniak jelentősen ma találkozik az első félévben volt minden veszélyes, mint az Arsenal elő. Tizenöt percnyi játék volt az, aki megjelent központosító Monreal és Özil hirtelen már csak a kapus Ruddy. Köszönet Bassong de az eredmény nem változott. És még azután is, Alexis végigvezette a labdát Cazorla lőtt oldalán Norwich kapusa.

A harmincadik percben azonban John Ruddy teljes egészében nepodržel. Kijött földmunkák és a nehéz labdát nem tudta kezelni a Norwich középpályás O’Neil. A labda visszapattant Alexis, aki tolta a labdát mész Özil, aki együtt vyběhnuvšího Ruddy nyitotta meg a gólt. Német futballista, és megerősítette a jó formában, segíteni vagy egy gól nyolcadik alkalommal a sorban.

Arsenal, azonban még ebben az időben ő hozzájárulása a győzelem nem volt elég, a végén az első felvonás Norwich magához ragadta a kezdeményezést, és méltán kiegyenlítődtek. Brady lövése még Petr Cech, de amikor Robbie Brady áttért a játékmester-ben telepedett le Norwich. Most, miután meg kell kérni a labdát Lewis Grabban, aki kihagyta köré nedůrazného Gabriela, és legyőzte a cseh kapus.

Egy előre beállított időpontban még Hoolahan kapott egy esélyt, miután a szíve Bölcsesség, de önmagában előtt Cech sikertelen volt, és elküldte a labdát a kapuba. Kapus sisak még nem volt lehetősége, hogy megmentse legalább egy pontot az Arsenal. Az unalmas második felében elképesztő beavatkozás megállította a labdát az úton, hogy ő vissza, miután szíve Olsson és Gabriel zsugorodás.

source: www.bet-bonus-pl.com

Betsafe

Betsafe egy új fogadóiroda, amely középpontjában főként a skandináv piac van, de az utóbbi időben bejutot a tippelők tudatalattiba világszerte. A fő érdeme az, hogy egyes meccseknél a betét 100 % -át visszaadják (amikor fair szorzókat írnak ki, pld.. 3.00-3.00-3.00). A weboldalai áttekinthetőek, a választéka széles. Egy kis hátránya az, hogy csak két lehetőség van a pénz be és kivonatalára – kártyával, vagy banki átutalással. Nagyon jó marketing tolóerőnek tűnik a támogatás nyújtása a felhasználóknak – ha az Ön e-mailére 15 percen bell nem válaszolnak, akkor a számlájára kap 10 € ingyen.

A szorzók szintje, amelyek 1,88 – 1,88 (6% -os árrés) az online fogadóirodák átlagához tartoznak. Magasabb szorzókat 1,90 – 1,90+ körül általában népszerű bajnokságoknál talál és szintén a tengerentúli versenyeken, mint például az NHL, NFL, vagy NBA. Tisztességes szorzókat találhat a téli sportoknál, és a fogadásoknál az outsiderekre. Bár a Betsafe ismeretes a játékosok viszonylag gyors korlátozása miatt, a nagyon lassú szorzók frissítése miatt itt meglehetősen széles választói lehetőségek vannak az arbitrázs fogadásnál.

A Betsafe jó lehetőségeket kínál az élő fogadásokra is. Elég sok sportesemény van ide besorolva, minden párbajhoz itt bőven lehet találni fogadási lehetőségeket. A fogadásokon kívül a győztesre a legtöbb mérkőzésnél ki vannak írva a handicap fogadások, Több/ Kevesebb fogadások, vagy fogadások a gólok számára. Számos mérkőzést élőben is közvetítenek. Mint már említettük az előző bekezdésben, a Betsafe fogadóiroda azok számára lehet érdekes, akik az arbitrázs fogadással foglalkoznak. Ez a szorzók lassú frissítése miatt van, amely helyet ad az arbitrázsok keletkezésére.

Betétek a Visa és MasterCard betéti és hitelkártyákkal díjjakkal vannak súlytva 2,5% a befizetett összegből, de emellett a két fizetési lehetőségnél, minden más tranzakciót ingyenes. A pénz befizetéséhez az internetes pénztárcán kívül sok más módszert is használhat, bár hazánkban ezek nem annyira népszerű fizetési módszerek, mint azelőfizetett kártyás Paysafecard, továbbá Entropay, vagy ClickandBuy.

A kifizetések is ingyenesek. A kifizetések az internetes pénztárca Skrill és Neteller által feldolgozása általába néhány órán belül történik meg (általában 2-6 óra, max. 24 órán belül), míg a banki átutalás feldolgozása akár 5 napig is eltarthat. Minden tranzakció titkosított és 100% -os biztonságos. Minimum befizetés 15 euró. Ha a Skrill internetes pénztárcát választotta, a minimális összeg 30 €.

A Betsafe technikai támogatása naponta 08:00 és 24:00 között áll rendelkezésre, és elérni mint telefonon, úgy e-mail segítségével is lehetséges (support-en@betsafe.com), vagy élő chattal. A kommunikáció azonban sajnos nem lehetséges magyar nyelvben. A Betsafe oldalain rövid súgókat talál, amelyek segíthetnek leküzdeni, vagy megoldani az alapvető problémákat a tippelésnél, vagy a számlája irányításánál.