Category Archives: Fogadás

Mobiltelefonos fogadás

Többé nem kell rendszeresen járni a fogadóirodába és hosszú percekig bámulni a nagy fehér táblákat, ahol nagy erőfeszítéssel kellett keresgélni a kedvenc csapatok szorzóit. Manapság már teljesen másképen lehet fogadni. A mobiltelefonos fogadásnak egyszerűen jövője van, minden amire szüksége van egy mobiltelefon és a szolgáltató szignálja.

Mobil fogadás a gyakorlatban

Ez a fogadás azonos a hagyományos internetes fogadással egy kis különbséggel, hogy a játékszámláját kényelmesen mobiltelefonnal vezérelheti. Így a mobiltelefonos fogadás mindig kéznél van. Például egy tökéletes hely a fogadáshoz a sport bárokban van, ahol az ismerőseivel fegyelheti a sportközvetítést, és egyaránt fogadhat a mobiltelefonja segítségével. A mobiltelefonos fogadás előnyei közé tartozik az egyszerűség, az összes rendelkezésre álló információt meg lehet nézni a telefon képernyőjén.

Mi mindenre lehet mobilon keresztül fogadni?

Mindenre, ahogyan a hagyományos internetes fogadásnál. Elég kiválasztani a fogadóirodát, amely mobiltelefonos fogadást szolgáltat (pld. Bet365, Unibet, Expekt, Sportingbet vagy BetClic). Minden megemlített fogadóiroda speciálisan elkészített weboldalokat kínál, sőt, az Unibet saját applikációkat fejlesztett ki az iPhone és Android számára. Mobiltelefonon fogadhat minden online párbajra, egyen szó fociról, golf, jégkorong, tenisz, lóverseny, vagy kosárlabdáról. Elég csak figyelni, melyik online párbajok állnak rendelkezésre a mobiltelefonos fogadásra. Sőt, játszhat itt kedvenc kaszinó játékokat a barátaival, vagy versenyt játszhat az online szerencsejátékteremben.

Mennyibe kerül a mobiltelefonos fogadás?

Maga a fogadás díjmentes. Az egyetlen költség, amelyet fizetni kell, az adatszolgáltatások hálózat üzemeltetőjének, esetleg a roaming díjak, ha külföldön akar fogadni. Mivel minden alkalmazás optimalizált a mobil eszközökre, az átvitt adatok minimalizálva vannak, tehát ezek a költségek is.

Fogadás a fogadási tőzsdén

Ha a fogadás szórakoztatónak tűnik és még nem próbálta ki a fogadási tőzsdét, akkor tudni kell, hogy az igazi adrenalín még csak vár magára. Alacsony oddsok, korlátozott limitek, és egyéb korlátozások? Semmi ilyesmi itt vár Önre. Üdvözöljük a világban, ahol az oddsok minden másodpercben megváltozhatnak, és ahol Ön lehet az, aki ezeket változtathatja.

 

A fogadási tőzsde alapelve nagyon egyszerű. Míg a hagyományos fogadóirodánál a bukméker írja ki az oddsokat és veszi magára a kockázatot, hogy a fogadók sikeresek lesznek és így a bukmékerek elveszítik a pénzüket, a fogadási tőzsde üzemeltetőit ilyen kockázat nem fenyeget. Ezt magukra a fogadókra viszi át – egymás között írják ki az oddsokat és egymás között is fogadnak.

A legismertebb fogadási tőzsde a Betfair fogadási tőzsde, amely egyszerre fogadóiroda is. A bukméker nagy előnye az, hogy sok felhasználója van, míg más fogadóirodánal Önnek majdnem mindegy lehet a felhasználók száma, itt ez fontos. Éppen ezekkel a felhasználókkal köt majd fogadást. És minél több felhasználó van, annál jobb ez az Ön számára.

Hogyan fogadni a fogadási tőzsdén? Ha először jár a Betfair weboldalain, lehet hogy nagy meglepetés Önnek az oddsok száma egy párbajra. De ne beszélje ez le magát a fogadástól a tőzsdén, az Ön számára a rózsaszín és kék színű szorzók fontosak, a többi nem érdekes. Nem az érdekem itt aprólékosan megmagyarázni a fogadás eljárását, mert ezt megtalálja a bukméker weboldalán, aki majdnem hogy csak kézen fogva nem vezeti el Önt egészen addig, amíg nem köt fogadást. Nagyon aprólékosan tájékoztatja Önt a fogadás folyamatával, a lehetőségeket, hogy mit veszítene, mit nyerne , ha éppen ezt a fogadást kötné meg, stb.

És mire kell vigyázni? A díjakra, amelyeket fizetni kell, a szorzókra, amelyek nagyon gyorsan változhatnak, a párbajokra, amelyek a valóságban már befejeződtek, de még néhány másodpercig megtalálhatóak óriási oddsokkal – ezek a fogadások úgy is érvénytelenek lessznek, feleslegesen fog díjat fizetni.

Fogadási bónuszok

Amikor a bukmékerek verekednek egymás között, akkor a fogadók nevetnek. Ez a kijavított közmondás tökéletesen illeszkedik a harcra az ügyfelekért, hogy olyan dolgokat csináljonak, amelyek nem igazán az érdekük Tehát elsősorban az új ügyfeleknek ingyen pénzt adni – az úgynevezett bónuszokat.

Ezt nem azért csinálják, hopgy jótékonyságoskodjonak, hanem így akarják odacsalogatni az új ügyfeleket, hasonlóan, mint a szupermarketek, amelyek olcsóbb cikket kínálnak azt remélve, hogy már csak náluk fog az ember vásárolni. Egy bukmékernek lehet hűséges, de ezt nem fontos betartani, nincsen ugyanis oka, hogy ne használja ki a bónusz lehetőségét.

Amikor a bónuszokról úgy beszélünk, mint az ingyen pénzről, ez igaz is, meg nem is. Hogy megkapjuk a bónusz pénzt, be kell fektetni a saját pénzünket is a játékszámlánkra. Ezzel a pénzel játszani kell, és ha nyerni tud, akkor bizonyos feltételek teljesítése után ke lehet ezt a pénzt venni a játékszámlájáról.

De kezdjük az elején. A legjellemzőbb bónusz az üdvözlő bónusz, amelyekkel a fogadóirodák üdvözlik az új felhasználókat. Ez leginkább a pénz formájában van, amelyet az első befizetés után kap meg, a pénzösszeg a befizetett összegtől függ. A második, ritkábban fordul elő, az úgynevezett fogadás rizikó nélkül. Ez azt jelenti, hogy ha fogadást köt, és ha ezt elveszíti, a bukméker a tétet visszaadja a számlájára. Így az első fogadásánál nem kell a fejét törni az oddsok kkal, inkább egy kicsit kockáztathat is, hiszen mindez rizikó nélkül van.

Néhány fogadóiroda hűség bónuszt is kínál. Ezt a már létező ügyfeleinek kínálja időről időre, amelyeket jutalmazni akarja a hűségükért.

Mire kell felfigyelni:

Ellenőrizze, hogy a bónusz érvényes a Magyarország polgárai számára is. Vannak északeurópai fogadóirodák, amelyek csak az északeurópai polgárok számára kínálnak bónuszokat. Olvassa tehát a feltételeket.

Ellenőrizze, hogy a bónusz érvényes minden befizetési módra. Ismét megtörténhet, hogy ha például az első befizetés az internetes pénztárcán keresztül zajlik le (pld. a Moneybookers-Skrill), egyszerűen pechje van, nem jár bónusz.

Ellenőrizze a feltételeket a bónusz kifizetésére. Minden bónuszt néhányszor át kell tekerni. Ezeket a feltételeket olvasni kell, hogy megtudja, hányszor kell áttekerni a bónusz összegét, néhány bukméker meghatározza a szorzók minimális értékét is az áttekeréshez.

Fogadás és online fogadás

Ez az utóbbi idők tendenciája, amikor az emberek tömegesen elhygyják a kő kaszinó és fogadóiroda fiókjait és egyenesen az internetre vonulnak. Ilyen fogadás és internetes online fogadás az interneten sokkal érdekesebb, mint maguk az online kaszinók és online fogadóirodák számára, úgy maguknak a fogadóknak is.

Hála a megspórolt kiadásoknak a fenntartásra az online fogadóirodák megengedhetik maguknak különböző előnyöket kínálni a fogadók számára, amelyekről a kő fogadóirodában nem is álmodhatnánk. Az online fogadás egy egész sor előnnyel jár. Nem fontos sehová mennünk, elég csak az internet-hozzáférés, amit útközben meg tud oldani például a mobil internet.

Lehet szintén nézni az online mérkőzéseket és szabályozni a fogadásait reális időben. Rövid idő alatt össze tudjuk hasonlítani a szorzókat a különböző fogadóirodáknál és kiválasztani a legmegfelelőbbet. Maguk a szorzók is alacsonyabbak szoknak lenni, mint a kő fiókokban. Az online bukmékerek a kő fiókokkal szemben hatalmas belépő bónuszokat tudnak kínálni (pld. a Bet365 cég), amelyeket viszonylag könnyen lehet kihasználni magára a fogadásra. Hála a hatalmas mennyiségű információnak, amelyek megtalálhatóak az interneten, lehetőségünk van fogyelni különböző labdarúgó statisztikákat és a helyzetek feljődését. amelyeken keresztül jobban fel tudjuk becsülni a mérkőzés végeredményét. Az online sportfogadások nagyon tágak, így kihasználhassuk a fogadásokat különböző rendezvényekre és eseményekre, nem csak sportos karakterrel.

A fogadásnál az interneten különböző játék és fogadási stratégiákat alkalmazhatunk,amelyek a kő fiókokban nem lennének alkalmazhatóak. Ami a pénzügyi szempontot illeti, itt sem látunk semmi problémát. Be és a kifizetések a fogadóirodákban nagyon gyorsak, biztonságosak, és a legtöbb esetben több fizetési lehetőséget is fel tudunk használni. A legismertekből megemlíthetjük a fizetéseket bank kártyával, klasszikus átutalással vagy különböző internetes pénztárcával. Ugyanez vonatkozik a megnyert pénz kifizetésére is.

Internetes fogadások

A mai idők már megengedik problémák nélkül kiírni a fogadásokat és ezeket gyorsan elfogadni az internetes fogadásban. A vonzó internetes fogadásokat az emberek gyorsan megszerették és a hívei száma még mindig növekszik.

Ma már ezért is elengedhetetlen része az élő fogadások ajánlata a legtöbb internetes fogadóirodánál, amelyek versenyeznek a párbajok számában, amelyekre fogadni lehet, mint a legérdekesebb fogadásokban is ezekre a párbajokra. És ez még mindig nem elég, néhány társaság a fogadásokhoz az interneten egyenesen egy élő videó közvetítést is felkínálnak gykran nagyon jó minőségben, hogy a fogadásnál ne vásároljon „zsákbamacskát”. Az internetes fogadások 1998 ban kezdtek terjeszkedni, manapság a népszerűsége folyamatosan növekszik.

Fogadás az interneten ellentétben a kőből épitett fogadóirodákkal szemben csupa előnyöket hoz! A legtöbb esetben az online fogadás kezelési költségeg nélkül zajlik le, miközben az internetes fogadás legnagyobb előnye abban rejlik, hogy ki lehet választani a legnagyobb szorzót! Fogadások a legnagyobb oddsokra lehetővé teszik a nyereség maximalizálását.

Ha Ön egy teljes kezdő azt javasoljuk, olvassa el, hogyan kell kezdeni az internetes fogadással, ahol le van írva lépésről lépésre, hogyan kell kezdeni fogadni online. Minden fogadóiroda, mint az Unibet vagy a Bet-at-Home a szelvények különböző lehetőségekösszeállítását kínálja.

A fogadások típusairól olvashat a fogadások módja – szelvények oldalokon. Az internetes fogadásnál találkozhat különböző fogalmakkal, amelyeket még nem hallott, vagy nem látott. Ezért azt javasoljuk, olvassa el a fogadók szótárját, amely fényt derít a számos használt kifejezésekre az internetes fogadásoknál.

Az internetes fogadásnak van egy következő előnye az elérhetőségben – manapság fogadhat bárhol és bármikor, akár az utazás közben munkába, vagy a munkából. Ráadásul nem kell keresni a fiókot, vagy otthonról kimozdulni zord időjárás esetében.