Category Archives: Sportfogadások és fogadások

Fizetési módok

Amikor el akarja kezdeni az online fogadást, akkor a pénzét be kell fektetni. A bukmékerek Önt, mint egy új ügyfelet, kényeztetni fog, és szinte mindegyike bónuszt kínál majd. A bónusz összege függ a befizetett összegtől.

Ha a számláját egy hiteles fogadóirodánál nyitja, minden tranzakció biztonságos. Nem kell félni, hogy valaki visszaélne az adataival, különösen, ha egy elektronikus pénztárcát használ. Talán a legfontosabb szempont a gyorsaság és a kényelem a pénzátutalásnál. Nézzük meg, hogy milyen módszerekkel tud a számlájára az online fogadóirodánál a pénzt Bet365 kifizetés:

Banki átutalás (Bank Transfer)

Ha be akar fizetni, a banki átutalás nem a legszerencsésebb módszer. Ha a bankszámlájáról küldi el a pénzt, késéssel kell számolni, és ha az Ön számlája nem azonos banknál van, mint a fogadóiroda számlája, a pénz jóváírásra legkorábban az első következő munkanapon kerül.

 Befizetések bankszámlán keresztül

A a pénzét ki akarja fizettetni a fogadóirodától, a késés lényegtelen tekintettel más fizetési módokra. A fogadóirodák a feltételeiben figyelmeztetik, hogy a kifizetett pénz a játék számlájáról 3-10 munkanapon belül kerül a bankszámlájára. A gyakorlatban ez általában tényleg működik – a legjobb ezt kipróbálni, majd lesz fogalma, hogy melyik bukmékernél ez a művelet meddig tart.

Javaslatunk: A pénzt lehet egyszerűbb módszerrel is befizetni, de a Unibet kifizetés a bankszámlájára nem ront el semmit. Legyen óvatos a limitekre a kifizetéseknél, ha nem hatalmas összegekről van szó, ez nem lehet probléma. Olvassa a fogadóirodák feltételeit.

 Bankkártyás fizetés (hitel / betéti kártya)

Egyszerűbben már ez nem megy. Minden online fogadóiroda kínálja a lehetőséget hitel, vagy betétikártyával. Hála ennek a pénze néhány másodpercen belül a számlájára juthat. Mire van ennél szüksége? A feltétel a kártya, amelyen lehetővé tették az internetes fizetéseket.

 Átutalás bankkártyával

Ebben az esetben azonban a gyorsaságért fizetni kell. Nem sokat, de fizetni. A fogadóirodák a kártya üzemeltetők miatt díjat vonnak le, általában 2-3% a befizetett összegből. A pénz kifizetésénél nem vonnak le semmit, de ez már nem olyan gyars művelet. Néhány napig várni kell a pénzre.

Javaslatunk: Ha nem akar várakozni és hajlandó díjat fizetni, akkor értékelnio fogja a hitelkártyás fizetést. De ha egy kis pénzt akar megspórolni, próbálja ki az elektronikus pénztárcát.

Fizetés elektronikus pénztárcával

Az elektronikus pénztárca egy okos kompromisszum a gyorsaság és a díjak fizetése között, sőt, még néhány előnyt hoz magával. A piacon több is van, mint pld. a Skrill (Moneybookers), Neteller, Click2Pay és mások. Nálunk a Skrill(Moneybookers) a legismertebb.Amikor registrálunk a Skrill társaságnál, saját díjtalan elektronikus számlánkhoz jutunk. Lehet oda pénzt befizetni kártyával, banki átutalással, a pénz a számláján olyan ideig lehet, ahogy ez Önnek tetszik, és természetesen fizetni a számláról közvetlenül a fogadóirodák számlájára. A Skrill sem működik egészen ingyen, a befizetéskor 1,9% a díj, ez mégis csak kevesebb, mint az említett díjak a fogadóirodáknál. A pénz kifizetésénél az elektronikus pénztárcából is díjat kell ffizetni, de ez egy nagyon alacsony összeg.

 Mire vigyázni?

A pénze befizetése a játékszámlájára komplikációk nélkül zajlik le, a kifizetésénél a bukméker kérheti a személyi igazolvány, vagy telefonszámlája fénymásolatát, hogy igazoltassa a személyazonosságát. Ha ez egyszer megtörténik, azután már minden problémák nélkül zajlik. Néhány fogadóirodánál a pénzt csak olyan módszerrel veheti ki a számlájáról amellyel befizette. Ha kártyával fizette be, akkor a Skrill módszerrel csak akkor veheti ki, ha bármilyen összeget legalább egyszer befizet a Skrill módszerrel a játékszámlájára.

 

Olvassa a fogadóirodák feltételeit

Sok ember panaszkodik, hogy hogyan bántották meg őket az egyes fogadóirodáknál. Hogy ne kerüljön a panaszkodók soraiba, elég betartani két dolgot: egy bevált fogadóirodát választani, és elolvasni a feltételeket, amelyek mellett lehet náluk fogadni. Mert ezek sok meglepetést készíthetnek Önnek.

A legtöbb ember a kötelező említést a sportfogadási szabályok elolvasásáról a regisztrációnál csak aláhúz anélkül, hogy ezeket a feltételeket elolvasná. Ha igazán ezeket elolvassa, talán sok bizonytalanságot hoznak Önnek: a fogadóirodák szeretnék, hogy a lehető legszabadabb kézzel rendelkezzenek, így a számláját rendszerint meghatározatlan okok miatt megszüntethetik, megszüntethetik fogadni a fogadásait, vagy jelentősen csökkenteni a határértékeket, bizonyos körülmények között megszüntethetik a tétet… sok mindent csinálhatnak. Elméletileg.

Ezt a legmegbízhatóbb cégeknél is megtalálja a feltételek között. Azt akarják, hogy biztosítsák a céget a tisztességtelen emberek ellen, vagy olyan fogadók előtt, akik megpróbálják kihasználni a hibát, amelyek időnként előfordulhatnak. Amikor megjelenik egy fordítottan kiírt szorzó, illetve indokolatlanul magas szorzó, vagy aktív sportfogadás annak ellenére, hogy a meccset már játszák, lehet hogy ez egy csábítás lesz Önnek, hogy használja ki ezt a hibát. Jól gondolja ezt át, mert a fogadóiroda majdnem biztosan a fogadását töröli, és emellett még a “fekete listára” is bejuthat és ezzel viselheti a további következményeket. Esetleg meglepheti, hogy fogad a rangadóra megfordított szorzóval, és az értékelésnél már a helyes szorzó lesz kiírva.

A feltételek elolvasásával nem csinál hibát akkor sem, ha megszerette a speciális fogadásokat, például a gólszerzőre. Van olyan fogadóiroda is, ahol elég, hogy a focista csak 1 percet játszott, és nem szerzett gólt, és Ön arra fogadott, hogy gólszerző lesz, egyszerűen pechje van. De olyan cégek is vannak, hogy a focistának az alapcsoportban kell lenni, hogy a sportfogadás érvényes legyen. Egy ilyaen fogadóirodánál nem kell aggódnia fogadni, ha nem is tudja, hogy ki van az alap csapatban, mert ha az a bizonyos játékos nincsen az alap csapatban, a tétet visszaadják.

Fogadások a jégkorongra

Ha szereti a jégkorongot és szeretne a hokira fogadni is, vagy már fogad, de nem túl sikeresen, akkor hozunk Önnek néhány tippet, hogyan ezen javítani.

 

  1. Tudja ki van a kapuban? A kapus a hokiban nagyon fontos. A legjobbak képesek a csapatának megnyerni a párbajt. Amíg fogadást köt a hokire, bizonyosodjon meg , hogy a csapat kapus legjobja áll a párbajba, vagy nem. Ha a hagyományos kapus megsérült, vagy a csapata kíméln akarja, nézze meg, hogy milyen teljesítményt nyújtott a második kapus az előző párbajokban. Lehet, hogy egy tehetséges fiatal vár a lehetőségére, lehet hogy egy álagon alatti kapus. Ugyanez vonatkozik a fogadásokra a gólok számára is. Ha két támadó csapat a kapujukba átlagos kapusokat állít, nem jó ötlet „under”-t fogadni.
  1. Ha már szó van a „play-off”-ról, vigyázzunk a motivációra, a foci bajnokságon minden egyes párbaj eldöntheti, hogy a csapata megnyeri-e a bajnokságot, vagy sem, bejut az európai versenyekbe, vagy nem. Így minden egyes foci párbajban nagy a motiváció. Természetesen a hokiban is minden csapat szeretne győzni, de ha ez nem sikerül, nem történik semmi rettenetes. A hoki szezon hosszú, hetente akár háromszor is párbajt játszonak az egyes  csapatok, néha 52 lejátszott meccs után nem egyértelmű a verseny győztese.
  1. Vigyázzon a hazai stadionok előnyeire. Gyakran előfordulhat, hogy némelyik jégpályán keskenyebb, mint amelyre a csapat hozzá van szokva a hazai párbajokban. A szélesebb jégpálya inkább a tehnikailag átdolgozott hokihoz kíméletesebb. Nem beszélve, hogy a keskenyebb jégpálya nagyobb gondot okozhat nemcsak a támadóknak és a védőknek, de a kapusoknak is.
  1. Vigyázzon a párbajok sorozatára idegenben. Ez nem is inkább az európai kisebb ligákra érvényes, hanem az NHL és KHL -re, ahol a csapatok kilométerek ezreit repülnek a következő párbajra. Ha Los Angeles az első napon otthon játszik, másnap pedig Bosztonban, 4 200 kilométert kell nekik repülni néhány óra hosszat, és ráadásul az időzóna változás is aláíratkozhat a játékosok teljesítménye alá.

5.  Próbáljon fogadni hendikepre, ha az egyik csapat 1 góllal veszít  néhány pillanattal a meccs vége előtt, biztos lehet abban, hogy az utolsó pillanatokban a csapat kapus nélkül fog játszani. Nem marad más hátra a csapatnak, csak maximálisan kockáztatni. Sokszor a meccs egy góllal végződik az üres kapuba.

6. Ellenőrizze a játékosok névsorát. Ez egy univerzális tanács minden kollektív sportra. Minden csapatban,amelyben hiányzik a kulcsfontosságú játékos, oda kell figyelni, hogy mi fog történni a csapattal. Amikor egy ilyen játékos hiányzik, a másképen jó csapat, vereséget szenvedhet.

Pénz és fegyelem

Ha profitolni szeretne a fogadásból, nem arról szól, hogy hogyan kiválasztani egy helyes mérkőzést. Pontosabban, nem csak arról szól. Ha megvan a legjobb tippje is, ez még mindig csak egy tipp, amelynek nem muszáj bejönni. Bár a fogadás egy szórakozás, mégis csak egy bizonyos befektetésről van szó, amelyben hosszú távon nem nélkülözhet bizonyos pénzkezelési szabályokat. Ha ezeket a szabályokat nem követi, a legjobb tippek sem nem csinálnak Önből nyereséges fogadót.

A magukét nagyon jól tudják a póker játékosai. Ők gyakran vesznek részt versenyeken, ahol több száz vagy több ezer ellenfél ellen küzdenek. Az esély, hogy ezen a versenyen valami pénzt nyernek, nagyon alacsony, az esély, hogy ezt a versenyt megnyerik, még alacsonyabb. Ez a nagyon jó póker játékosaira is vonatkozik – ebben a játékban ugyanis létezik a véletlen tényezője, amely kiselejtezheti a legjobb póker játékost is a versenyből.

A tippekből, hogy hogyan kell egy fogadó játékosnak gondozni a pénzét, az interneten sokat találhat, de legalább kettő univerzális:

1) Soha ne kockáztasson többet, mint 5% -át a bankból (pénz, amely rendelkezésére áll a fogadáshoz). Már ez a z 5 % is sok, ha nyugott akar lenni, inkább 2-3% szinten forogjon. Így 10 elveszített szelvény egymás után sem nem teszi Önt tönkre.

2) Ne emelje a tétet, hogy pótolja a korábbi veszteségeit. Nehogy úgy járjon, mint egy ismerősöm, aki egy internetes fogadóirodánál 1 500 € fizetett be, türelmesen kisebb tétekkel ezt majdnem megduplázta. A rendszere kiváló volt, amely csak addig működött, míg néhány tippje nem jött be. Ezért úgy döntött, hogy mindenn eddigi nyereséget a rangadóra fektetett be egy baráti találkozón. A 0:0 végeredmény után rájött, hogy fogadni barátságos mérkőzésekre nagyon bizonytalan, de főleg, hogy egy kiváló rendszer kiváló fegyelem nélkül nem ér semmit.

Válasszunk fogadóirodát

Kiválasztani, hogy hol fog fogadni, nem nehéz dolog. Kövesse csak a szorzók értékeit az egyes fogadóirodáknál. De rögtön az elején, egy kis korrekció. A fejezet címében helyesebben lenne a felirat, hogy „Válasszunk fogadóirodákat” mert számlát csak egy fogadóirodánál nyitni olyan nagy luxus, amelyet nem engedhet meg magának. Az ok egyszerű: egy fogadóirodánál sem írják ki a legjobb szorzókat minden párbajra, amelyeket Önnek keresni kell a fogadásnál, hogy a lehető legnagyobb legyen a nyeresége. És minden fogadóirodánál lehet ingyen számlát nyitni, ezért nincs oka ezt nem kihasználni.

Az interneten megtalálható több tucat és több száz olyan fogadási társaság, amelyekből nem mindegyike kelt bizalmat. Ennek az is lehet az oka, hogy olyan országokban tevékenykednek, hogy a helyi törvények szerint nem is akarnak úgy kinézni, mint egy fogadóiroda, vagy egyszerűen csak azért, hogy nem érdemlik meg a bizalmat. A mi weboldalainkon megtalálhatja azokat, amelyek beváltak és megbízhatóak.

Ahogy korábban említettük, amikor fogad, az Ön számára legfontosabb a szorzó értéke. Már néhány század (nem még tized) minden fogadott párbajnál hosszú távon látni az eredményein, így nem kell feleslegesen elveszíti a pénzét azzal, hogy alacsonyabb szorzóval fog fogadni a párbajra. Léteznek már olyan weboldalak is, pld az OddsPortal.com, ahol egy helyen meg lehet nézni az egyes fogadóirodák szorzóit az adott párbajra.

Az oddsok értéke természetesen nem az egyetlen mérce, ahol el kell dönteni, hogy melyik fogadóirodánál nyissunk számlát. Néhány bukméker egy egész sor további kiegészítő fogadást kínál, amelyek elnyerhetnék az Ön érdeklődését, másoknál ez a kínálat szegényebb lehet. Néhány társaság kellemessebbé akarja tenni a fogadását, így felkínálják a kényelmes úgynevezett kombinált fgoadást, mások nem annyira felhasználóbarátiak. A legtöbb fogadóirodánál ezt ki lehet próbálni még a regisztrálás előtt, ezt a lehetőséget biztosan ne hagyja ki.

Live fogadások – fogadások élőben

élő fogadások

Manapság a fogadóirodák olyan lehetőséget is kínálnak, mint az „élő fogadást“ is , avagy a „live fogadást“, tehát a fogadást, amelyet a mérkőzés ideje alatt valósítják meg. A fogadóirodák az szorzókat a meccs fejlődése alapján szabájozzák, Ön így dönthet a meccs folyamatán, hogy kire fogadjon.

Az élő fogadások így nagyon gyakori és népszerű fogadási formává váltak szerte a világon. Az élő fogadások a fogadóknak nagyobb lehetőséget adtak kontrollálni a fogadásait, de ez megköveteli a gyors és helyes döntéseket. Határozottan nem ajánlott fogadni élőben kezdő fogadóknak.

Kiváló dolog a live fogadásra az, hogy meg lehet szabni a tippeket tekintettel a jelenlegi gólarányra és a mérkőzés tényleges feljődésére. Mondjuk, például, hogy labdarúgó mérkőzésre szeretne fogadni Manchestrom United és Ferencváros között. United nagy rangadó, és Ön is úgy gondolja, hogy valószínűleg nyerni fog. Ehez alkalmazkodott az alacsony szorzó is. De mi történik, ha a gyengébb csapat a meccs elején váratlanul egy gyors gólt szerez?

Mert hogy United, a nagy rangadó, veszít, logikailag a szorzó emelkedik egy kicsit. De Ön még mindig úgy gondolja, hogy hatalmukba van megfordítani a meccset, így United csapatára fogad, de ezúttal már magasabb szorzóval, mint a találkozó elején. Nem mindig minden fejlődik az elképzelése szerint és sokszor csak a párbaj lefolyása mutassa meg kinek milyen esélye van a sikerre. Szintén fontos továbra is fegyelmezetnek maradni és feleslegesen nem alávelni magát az érzelmeknek.

A népszerű élő fogadások közé tartoznak a Bet365 –on és a William Hill –en a fogadások, amelyeket a párbaj vége előtt kötnek, amikor a rangadó döntetlent játszik, vagy veszít. Ilyen feltételek mellett nagyon előnyös szorzókkal lehet fogadni, hogy lesz –e még gól, vagy a rangadóra fogadni. A kritikus helyzetekben azonban (pl. a büntetőrúgás, piros lap), nem lehet élő fogadást kötni ( a szorzókat a bukmékernek ki kell javítani).

Fogadási tippek

Fogadási tippek

A sportfogadások alapja nem a szerencse, vagy véletlen, de a tippelő tudása. Tippek a fogadásra nagyon gazdagok minden európai és világsportban – labdarúgásban, jégkorongban, teniszben, vagy kosárlabdában. Az ajánlat manapság nagyon széles, ezért nem probléma tippelni akár egy biliárdra, vízilabdára, vagy lakros eredményére.

Ha van egy jó fogadási tippje, ne habozzon ezt kamatoztatni. De nem ajánljuk sok sportágba belekezdeni, inkább egy olyat kiválasztani, amelyhez igazán ért. Ha bár ez egy kis sport lesz, lehetséges, hogy sokkal nagyobb tudása lehet benne, mint egy bukmékernek , aki a párbajokra írja a szorzókat.

Kerülje el a fogadásokat sok párbajra egy szelvényen. Minél több van belőlük, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyikük nem jön be, annak ellenére, hogy az elején az összes tuti tippnek tűnik. Inkább nyisson számlát több társaságnál, mint a William hill fogadóiroda, a Bet365, vagy az Unibet és alaposan tanulmányozza át a kínálatukat és tényleg csak a legjobb szorzókat választja, amelyek a piacon vannak.

Ha biztos akar lenni a választásában, keresse ki a fogadási tippjeit az interneten is, ahol igazán elegendő van belőlük és osztoszkodjon meg velük más tippelőkkel is. Tippeket a fogadáshoz különböző egyének is szolgáltatnak – valaki díjmentesen, valaki pénzért. Különösen a fizetett fogadási tippek veszélyesek lehetnek, mivel már sok esetben a tippelőket becsapták.

Ne fizzessen előre semmi díjat és igazán legyen óvatos bármilyen tagság megkötésénél és tagságdíj fizetésénél. Inkább a saját útját javasoljuk járni a tippeléshez, és esetleg a sportfogadásait megvitattni az ismerőseivel, akik megosztják magukkal a hasonló kedvtelésüket.

Fogadások a labdarúgásra

fogadások a labdarúgásra

A labdarúgó-mérkőzéseket minden hétvégén nézők milliói nézik világszerte. Akár közvetlenül stadionokon, akár a TV közvetítésén keresztül. A labdarúgás a legnépszerűbb sport a világon, és ezért a fogadás a labdarúgásra jelentősen meghaladja a forgalom szempontjából a fogadásokat bármely más sportra.

Fogadásokat a labdarúgásra tartalmazzák a tippelő szelvények túlnyomó többsége hazánkban, de szintén az online fogadóirodákban is a labdarúgásra tett fogadások alkotják a legnagyobb számú tételt, így a fogadók mindenképpen tudnak miből válogatni. A hagyományos Moneyline fogadásokat kiegészítették handicap fogadásokkal, fogadásokkal a gólok számára, a gólszerzőre, és egyébb különlegességekkel. De hogyan lehet felnőni a labdarúgás fogadásokra, és nyerni?

Ideális utasítás természetesen nem létezik és minden fogadó egy idő után saját rendszerét építi fel. Mint más sportoknál, a labdarúgásnál is kell, hogy igaz legyen, hogy csak arra fog fogadni, amihez igazán ért. A helyes megoldás az, hogy kiválaszt egy, vagy néhány kevés bajnokságot, lehetőleg kevésbé ismertet, hétről hétre információkat keres róluk, és csak ennek az alapján fogadni. A Bet365 fogadóiroda egyike a legnépszerűbb és a legjobban minősített fogadóirodák közé tartozik, és mind ez a sportok és sport bajnokságok kiváló kínálatának köszönhetően, és szintén a nagyon tiszteséges fogadási szorzók miatt. A Bet365 szorzók ajánlatában megtalálja majdnem minden európai labdarúgás versenyét együtt a versenyekkel Latin-Amerikában vagy Ázsiában.

A fogadási lehetőségek ajánlata is kiváló, így a magyar bajnokságon is az alapvető fogadásokon kívül, mint az 1X2, Több/Kevesebb, fogadások a pontos gólarányra, vagy végeredményre, fogadhat az ázsiai hendikepre is, vagy különleges fogadások egész sorára. Fogadás a labdarúgásra valóban nagyon népszerű azok az okokból, amelyeket feljebb leírtunk, és kezét a szívére – nem jobban szereti nézni az Ön kedvenc foci klubját akkor, amikor Ön is velük együtt élvezheti a győzelmüket?