Category Archives: Fogadás

A Frtal oktató videója folytatódott, és Varnsdorf ismét pályára áll

Terápiája nyilvánvalóan megragadta. A következő hazai pályán, mert Varnsdorf Vlašim legyőzte 2: 0, és visszatért a második helyen a táblázatban. “A srácok ismét bebizonyították, hogy nem vagyunk olyan magasak véletlenül. Ez a győzelem teljesen megérdemelte “- mondta az edző.

De a legtöbb, már régóta zavarta. – Három napja van. Azt mondják, hogy néha jobb elfelejteni a lehető leggyorsabban, de örülök, hogy találkoztunk még, hogy mivel a teljesítmény volt a sokk. „Annak ellenére, hogy a keményebb büntetés edző egyetért. “Nem vagyok támogató. Sem az interjúk nem volt az oka az lehet, hogy egyszer-egyszer felrobban „.

Abban az esetben, Varnsdorf, hogy tényleg csak egy kivétel, elvégre ő nyert hat az elmúlt hét mérkőzést. “Kíváncsi voltam arra, hogy a fiúk hogyan tehetik meg a következő játékot.És ezt felelősségteljesen tették – mondta az edző. Pályafutása során, ahol Teplice első felében töltötte a legtöbb idejét, hasonló mérkőzéseket tapasztalt, mint a legtöbb.

Ez a futballhoz tartozik. Mind a bajnokságunkban, mind az európai versenyeken találkozunk, így a futball olyan szép. Ezek az érzelmek és mindennek a része. Ez hit minket Most, így remélem, hogy az utóbbi mérkőzések nem tapasztal ilyet, „hisz.

Nem lenne szégyen, tekintve, hogy milyen a másodosztályú után a tizennegyedik kerekasztal fejlődött. Varnsdorf kihasználta Tábor tétovázását Zlínben, és az asztalnál ismét a második helyen áll, mindössze 2 ponttal az Olomouc vezetõ mögött. “De nem volt célunk a hátralévő körökre.Csak Vlašimot akarták legyőzni, és most arra koncentrálunk, hogy harcolunk Táborral és Olomouccal, akikkel az első pozícióra törekszünk. Ha ez az első vagy harmadik hely, akkor látni fogjuk. “

A rajz hosszabb lesz a tervezettnél. A Duel és Olomouc, akik ezen a hétvégen játszottak, november 29-ig elhalasztják. Sigma azért kérte, mert hiányzik négy ifjúsági képviselő. Varnsdorf pedig bólintott. “Nem akarunk konfliktusba kerülni senkivel.És megtiszteltetés számunkra, hogy az Olomouc, aki az első bajnoksághoz tartozik, fél a Varnsdorf-tól, “mondta Frťal.

A csapata kényszeres szünetet vár, az éles mérkőzés hétvégén fog játszani otthon, a Táborskem másik ellenfele. “Legjobb a végéig, ahogy mondják. Nagyon értékeljük, mert ismételten megmutattuk, hogy képesek vagyunk játszani a csúcson, a fiúk mentálisan fejlődnek és a labdarúgást. És az a tisztelet, amelyet játékosaink építettek ellenfeleinkkel, szintén élvezi minket. “

A Bajnokok Ligája győztese Svédországból vagy Finnországból lesz, a nyolcadik forduló után

A Lulea fantasztikus fordulatot tett az egész sorozatban. A salzburgi elveszett otthon 2: 4, az osztrák földön vezetett haza 11 perc elteltével, 3: 0, és még az első időszak 4: 1, vagyis az összeg 8: 3.

Szinte bizonyos eljárással, de vette a második időszak, amely alatt a csapat megnyerte a svéd zúzás aránya 5: 0. Mindezek klubok sikerült Lulea között 28. és 40. percben.

A vendégek majd még egy gólt, de Thomas Raffl második beavatkozás küldött a játék a túlórát drámai párbajt. Még csak nem is döntött. A razziák hőssé vált látogató előre Niklas Fogström hogy két trefám a rendes játékidő és a hozzáadott a győztes.

hosszabbítani, de csak Salzburgban. A hatalmas dráma egy sorozatot is kínál Skelleftea és a finn Jyväskylä csapat között.A látogató JYP 5: 4-et vezetett a sorozatban, és az 58. perc elején 2: 1-es megtorlással vette kezdetét, de a két hazai futás a játék során megváltozott.

A hazai csapat 3: 2 gólja 59:42-ra esett. Skelleftea, a nem-bargain meghosszabbítás után, sikerült jobb raidet rendezni, amelyben a cseh csatár, Petr Hubacek a finn csapat részéről kudarcot vallott, a SaiPa nagy küzdelmet folytatott Genfnél. A vendégeknek jó volt a két lövés az első csatából, de az utolsó percben 1: 4-re vesztettek. Megfordult a nyugdíjazás, de csak egy pillanatra. A raid során jobb otthon voltak. Helsinki végül a Fribourg 3: 1-et legyőzte. A 2: 2-es meccs után az első meccsen a visszatérés 1: 1 volt, de az otthon 57 ponttal került a negyeddöntőbe.perc és röviddel a sziréna megerősítette progresszióját szlovák előre Tomáš Záborský.

A finn Derby elvesztette ezáltal Lukko HC TPS, melyek szerzett kétszer reprezentációs csatár Radek Smoleňák, 3: 4, de kellően rögzített egy első játék (5: 1). Bécs ellen másodszor nyerte meg a Kärpät Oulu-t, ezúttal Ivan Huml hozzájárult ehhez a célhoz. Frölund és Tappa Tampere ugyanolyan józanok voltak

Plzen fogja megvédeni a vezetést a bajnokságban a Brno

A liga folytatódik ezen a hétvégén hét mérkőzést a 25. fordulóban. Öt párbajok a tervek szerint szombaton, a csapat küzd a bajnoki címért, de bemutatja Bet365 vasárnap. Vezetője Pilsen fogja védeni a kilenc előre, a főasztal otthon Brno, amely megfosztotta az utolsó verseny a legjobb helyeken. Másodszor Sparta eltávolítása után az Európa-liga bemutatja kis Prága derbi szárazföldön Bohemians 1905 és meg kell nyerni, hogy mielőtt a nagy sikerű A szezon egy hétig otthon ellen Plzen még mindig megmarad a remény, hogy megnyerje a címet.

Plzen a héten, bár csökkent után döntetlen 0: 0 a Mlada Boleslav az elődöntőben a hazai kupa, bajnoki, hanem tartja nyilván tizenhárom nyeri a sorozatot. Utolsó elvesztett pontot a végén, október csak Brno, amely most nagyon jó formában, és megnyerte az utolsó három fordulóban.

“Természetesen, látjuk, hogy a liga alakul ki. Minden Bet365 bonus mérkőzés végéig most nehéz lesz, akkor is egy csomó fej és lélek. Szeretnénk megerősíteni pontot Zlin és folyamatosan előre Sparta után ebben a körben egy ígéretes vezető,” mondta Pilsen edző Karel Krejci. “Azt hiszem, nincs értelme, hogy menjen vissza a vereség Brno. Én egy kicsit ideges volt a tény, hogy már sérült játékosok. De a játékosok esetében mind a minőség és a csapat kohéziót és bízom abban, hogy ez így lesz, amíg a szezon végén,” tette hozzá.

Sparta csütörtök elvesztése után 2: 4 Villarreal esett a negyeddöntőbe a European League. Ha szeretné, hogy a hazai verseny, hogy reális esélye, hogy a cím, akkor Bet365 meg kell nyerni mind vasárnap alapon Bohemians, hanem az azt követő szerda dohrávce késleltetett 19. forduló párbaj a pályán Dukla. Mikor lesz Letna, megy a nagy sikerű Pilsen feltéve Victoria megnyerte Brno egy hatpontos Mank.

“Amikor azt mondom, nekünk egyezik Villarreal előtt a liga nem lépnek érvénybe, lenne szemtelen. Amikor azt mondom, igen, én leszek a csirkét. Talán a teljesítmény Villarreal jutott, Plzen tud tartani olyan távolságban, hogy még vele itt hetente, hogy Bet365 adja oda a címet, “mondta Sparta edzője Zdeněk Ščasný.

Pilzeni és Spárta továbbra is harcolni a következő kupa partíciókat. A harmadik helyen tartják az egyik pontot, mielőtt Liberec Mladá Boleslav, amely bemutatásra kerül Slovacko, akivel nem veszítette az utolsó hat bajnoki. Központi egység megy a játék ösztönözni előre a döntőbe jutott át Pilsen.

“Szlovákia saját stadionban egy nagyon nehéz ellenfél, és ha nem akarja elhagyni üres kézzel, minden játékosnak meg kell játszani a Bet365 maximális erőfeszítés és a koncentráció. Még egy zsúfolt programot szeretnénk, hogy sikerül, és megvédjék a harmadik helyen szerepel a táblázatban,” mondta edzője Karel Jarolím Mlada Boleslav.