Category Archives: Fogadás

A Frtal oktató videója folytatódott, és Varnsdorf ismét pályára áll

Terápiája nyilvánvalóan megragadta. A következő hazai pályán, mert Varnsdorf Vlašim legyőzte 2: 0, és visszatért a második helyen a táblázatban. “A srácok ismét bebizonyították, hogy nem vagyunk olyan magasak véletlenül. Ez a győzelem teljesen megérdemelte “- mondta az edző.

De a legtöbb, már régóta zavarta. – Három napja van. Azt mondják, hogy néha jobb elfelejteni a lehető leggyorsabban, de örülök, hogy találkoztunk még, hogy mivel a teljesítmény volt a sokk. „Annak ellenére, hogy a keményebb büntetés edző egyetért. “Nem vagyok támogató. Sem az interjúk nem volt az oka az lehet, hogy egyszer-egyszer felrobban „.

Abban az esetben, Varnsdorf, hogy tényleg csak egy kivétel, elvégre ő nyert hat az elmúlt hét mérkőzést. “Kíváncsi voltam arra, hogy a fiúk hogyan tehetik meg a következő játékot.És ezt felelősségteljesen tették – mondta az edző. Pályafutása során, ahol Teplice első felében töltötte a legtöbb idejét, hasonló mérkőzéseket tapasztalt, mint a legtöbb.

Ez a futballhoz tartozik. Mind a bajnokságunkban, mind az európai versenyeken találkozunk, így a futball olyan szép. Ezek az érzelmek és mindennek a része. Ez hit minket Most, így remélem, hogy az utóbbi mérkőzések nem tapasztal ilyet, „hisz.

Nem lenne szégyen, tekintve, hogy milyen a másodosztályú után a tizennegyedik kerekasztal fejlődött. Varnsdorf kihasználta Tábor tétovázását Zlínben, és az asztalnál ismét a második helyen áll, mindössze 2 ponttal az Olomouc vezetõ mögött. “De nem volt célunk a hátralévő körökre.Csak Vlašimot akarták legyőzni, és most arra koncentrálunk, hogy harcolunk Táborral és Olomouccal, akikkel az első pozícióra törekszünk. Ha ez az első vagy harmadik hely, akkor látni fogjuk. “

A rajz hosszabb lesz a tervezettnél. A Duel és Olomouc, akik ezen a hétvégen játszottak, november 29-ig elhalasztják. Sigma azért kérte, mert hiányzik négy ifjúsági képviselő. Varnsdorf pedig bólintott. “Nem akarunk konfliktusba kerülni senkivel.És megtiszteltetés számunkra, hogy az Olomouc, aki az első bajnoksághoz tartozik, fél a Varnsdorf-tól, “mondta Frťal.

A csapata kényszeres szünetet vár, az éles mérkőzés hétvégén fog játszani otthon, a Táborskem másik ellenfele. “Legjobb a végéig, ahogy mondják. Nagyon értékeljük, mert ismételten megmutattuk, hogy képesek vagyunk játszani a csúcson, a fiúk mentálisan fejlődnek és a labdarúgást. És az a tisztelet, amelyet játékosaink építettek ellenfeleinkkel, szintén élvezi minket. “

Berdycha čaká na Chiliča, aby bojoval za nádej. Nemôže to byť horšie, povedal

Oba schytali výprask 1: 6, 1: 6. Berdych od Wawrinka, Cilic od Djokoviča. V stredu v 15 hodín slovenského času (vysiela Fanda) sa stretnú spolu o nádej na postup do semifinále.

“Horšie to už byť nemôže,” tuší Berdych.

Vo vzájomnej bilancii vedie nad svojím chorvátskym súperom 5: 4, posledný dve skúsenosti s ním však nemá príjemné. Cilic ho vyradil vo Wimbledone i na US Open. “Strašne sa zlepšil. Je to veľa nepríjemný hráč. Ale bolo by pekné mu to vrátiť, “povedal Berdych.

Cilic nakoniec newyorský grandslam ovládol. Jeho najväčšou zbraňou je servis, ktorý vylepšil za pomoci kouča Goran Ivanisevic, ktorý delovými podaním čoby hráč preslávil.Djokovič mu ho však v pondelok skrotil perfektnými returny.

Deň po mobile 1xbet ťažkej prehre si išiel Berdych zatrénovať so svetovou desiatkou Davidom Ferrerom, ktorý je na Turnaji majstrov ako náhradník.

“Už som sa Cítil sa lepšie. Každý deň je iný. Musíte ísť hrať a dať im ďalší impulz. Pokúste sa zachytiť rytmus, pohodlie. Nehovorím, že je to hviezdne, skvelé, ale posúvame sa ďalej, “dúfa 29-ročný tenista.

Na porážku s Wawrinkom chcel čo najrýchlejšie zabudnúť. A dúfa, že potvrdí štatistiky z predchádzajúceho vystúpenia v Londýne. Ešte nikdy totiž druhý zápas na Turnaji majstrov neprehral.

“Ale lepšie je od toho nič neočakávať.Pôjdem do toho ako do každého iného zápasu, budem skladať bod po bode a uvidí sa. “

V Londýne ho okrem jeho tímu a priateľka Ester sprevádza tiež rodičia. Aj otec Martin sa však čudoval jeho výkonu v prvom zápase. “Nedokážem si to vysvetliť. Tomáš hral v tréningu veľmi dobre, porazil Nišikoriho, Raonic. A zrazu prišiel zápas a bol zlý. “

Sám uznáva, že vyhliadky na postup už nie sú príliš priaznivé. Berdych sám označil svoj postup ako “skoro mission impossible”, podobne hovorí aj jeho otec. “Musíme vychádzať z toho, čo Tomáš predvádza. Ale už nemá viac-menej čo stratiť. Šanca stále je, “dúfa.

A Bajnokok Ligája győztese Svédországból vagy Finnországból lesz, a nyolcadik forduló után

A Lulea fantasztikus fordulatot tett az egész sorozatban. A salzburgi elveszett otthon 2: 4, az osztrák földön vezetett haza 11 perc elteltével, 3: 0, és még az első időszak 4: 1, vagyis az összeg 8: 3.

Szinte bizonyos eljárással, de vette a második időszak, amely alatt a csapat megnyerte a svéd zúzás aránya 5: 0. Mindezek klubok sikerült Lulea között 28. és 40. percben.

A vendégek majd még egy gólt, de Thomas Raffl második beavatkozás küldött a játék a túlórát drámai párbajt. Még csak nem is döntött. A razziák hőssé vált látogató előre Niklas Fogström hogy két trefám a rendes játékidő és a hozzáadott a győztes.

hosszabbítani, de csak Salzburgban. A hatalmas dráma egy sorozatot is kínál Skelleftea és a finn Jyväskylä csapat között.A látogató JYP 5: 4-et vezetett a sorozatban, és az 58. perc elején 2: 1-es megtorlással vette kezdetét, de a két hazai futás a játék során megváltozott.

A hazai csapat 3: 2 gólja 59:42-ra esett. Skelleftea, a nem-bargain meghosszabbítás után, sikerült jobb raidet rendezni, amelyben a cseh csatár, Petr Hubacek a finn csapat részéről kudarcot vallott, a SaiPa nagy küzdelmet folytatott Genfnél. A vendégeknek jó volt a két lövés az első csatából, de az utolsó percben 1: 4-re vesztettek. Megfordult a nyugdíjazás, de csak egy pillanatra. A raid során jobb otthon voltak. Helsinki végül a Fribourg 3: 1-et legyőzte. A 2: 2-es meccs után az első meccsen a visszatérés 1: 1 volt, de az otthon 57 ponttal került a negyeddöntőbe.perc és röviddel a sziréna megerősítette progresszióját szlovák előre Tomáš Záborský.

A finn Derby elvesztette ezáltal Lukko HC TPS, melyek szerzett kétszer reprezentációs csatár Radek Smoleňák, 3: 4, de kellően rögzített egy első játék (5: 1). Bécs ellen másodszor nyerte meg a Kärpät Oulu-t, ezúttal Ivan Huml hozzájárult ehhez a célhoz. Frölund és Tappa Tampere ugyanolyan józanok voltak

Plzen fogja megvédeni a vezetést a bajnokságban a Brno

A liga folytatódik ezen a hétvégén hét mérkőzést a 25. fordulóban. Öt párbajok a tervek szerint szombaton, a csapat küzd a bajnoki címért, de bemutatja Bet365 vasárnap. Vezetője Pilsen fogja védeni a kilenc előre, a főasztal otthon Brno, amely megfosztotta az utolsó verseny a legjobb helyeken. Másodszor Sparta eltávolítása után az Európa-liga bemutatja kis Prága derbi szárazföldön Bohemians 1905 és meg kell nyerni, hogy mielőtt a nagy sikerű A szezon egy hétig otthon ellen Plzen még mindig megmarad a remény, hogy megnyerje a címet.

Plzen a héten, bár csökkent után döntetlen 0: 0 a Mlada Boleslav az elődöntőben a hazai kupa, bajnoki, hanem tartja nyilván tizenhárom nyeri a sorozatot. Utolsó elvesztett pontot a végén, október csak Brno, amely most nagyon jó formában, és megnyerte az utolsó három fordulóban.

“Természetesen, látjuk, hogy a liga alakul ki. Minden Bet365 bonus mérkőzés végéig most nehéz lesz, akkor is egy csomó fej és lélek. Szeretnénk megerősíteni pontot Zlin és folyamatosan előre Sparta után ebben a körben egy ígéretes vezető,” mondta Pilsen edző Karel Krejci. “Azt hiszem, nincs értelme, hogy menjen vissza a vereség Brno. Én egy kicsit ideges volt a tény, hogy már sérült játékosok. De a játékosok esetében mind a minőség és a csapat kohéziót és bízom abban, hogy ez így lesz, amíg a szezon végén,” tette hozzá.

Sparta csütörtök elvesztése után 2: 4 Villarreal esett a negyeddöntőbe a European League. Ha szeretné, hogy a hazai verseny, hogy reális esélye, hogy a cím, akkor Bet365 meg kell nyerni mind vasárnap alapon Bohemians, hanem az azt követő szerda dohrávce késleltetett 19. forduló párbaj a pályán Dukla. Mikor lesz Letna, megy a nagy sikerű Pilsen feltéve Victoria megnyerte Brno egy hatpontos Mank.

“Amikor azt mondom, nekünk egyezik Villarreal előtt a liga nem lépnek érvénybe, lenne szemtelen. Amikor azt mondom, igen, én leszek a csirkét. Talán a teljesítmény Villarreal jutott, Plzen tud tartani olyan távolságban, hogy még vele itt hetente, hogy Bet365 adja oda a címet, “mondta Sparta edzője Zdeněk Ščasný.

Pilzeni és Spárta továbbra is harcolni a következő kupa partíciókat. A harmadik helyen tartják az egyik pontot, mielőtt Liberec Mladá Boleslav, amely bemutatásra kerül Slovacko, akivel nem veszítette az utolsó hat bajnoki. Központi egység megy a játék ösztönözni előre a döntőbe jutott át Pilsen.

“Szlovákia saját stadionban egy nagyon nehéz ellenfél, és ha nem akarja elhagyni üres kézzel, minden játékosnak meg kell játszani a Bet365 maximális erőfeszítés és a koncentráció. Még egy zsúfolt programot szeretnénk, hogy sikerül, és megvédjék a harmadik helyen szerepel a táblázatban,” mondta edzője Karel Jarolím Mlada Boleslav.