Category Archives: Fogadás

Leicester kopogtat Swansea-t és a címre, a bohém felvette az Arsenalt

Hogyan kezeli nélkül Vardyho Leicester? Ez a kérdés címzettje az angol labdarúgó minden héten. Edző Claudio Ranieri helyezni a játék ellen Swansea vártnak argentin Ulla, a másik – kissé meglepő – változás volt a szakma a bal középpályás. Marc Albrighton helyébe Jeffrey Schlupp.

Az a tény, a szerző huszonkét bajnoki gól, de a Leicester nem is tudom. Már a tizedik percben már egy óriási hibát tapasztalt Swansea védő Ashley Williams, aki „felkent” Riyad Mahrez célhoz vezető. Fél óra múlva a játék bizonyította minőségét Vardyho sub Ulloa, aki elhelyezte a fejét a három pólus kereszt Danny Drinkwater a szabadrúgást.

Ez az első alkalom, mert az első meccs a szezonban a Leicester élvezte a szünetet két cél vezet.Ezen kívül vezet fokozott fogatlan Swansea. Schlupp elmenekült a bal önzetlenül keresztbe az Ulla, aki közel hozzá, a második találatot a játék.

Swansea Leicester végül kísérték a hazai stadion čtyřgólovým verést. Öt perccel a vége előtt jött a labdát Lukasz Fabianski váltakozó Albrighton.

Kapus Čech Arsenal volt a legtöbb munka kapu röviddel a szünet után. Két percen belül ellenőrizte csak három játékos Sunderland ünnepi vezetője azonban megpróbálja Jermaina Defoa, DeAndre Yedlin és Wabiho Khazriho tanácsát.

Az év első felében, de a kapus Arsenal gyűjthettek – Patrick van Aanholt melegítjük rúgás borotvaéles Cseh lenne, hogy a bal kapufa tűnik, hogy suhan kimaradt, de megmentette csatlakozóját.Egy hasonló helyzetben a kezdeti megrázta pětačtyřicetiminutovky Alexis Sánchez. Chilei támadó játékos, aki csütörtökön fordult rúgás, de nem sikerült Vito Mannone, aki egy tökéletes műtét.

A földön Sunderland Arsenal elfogyott az azonos tizenegy hogy a csütörtöki dohrávce a West Brom ünnepelte a három pontot. Ezúttal azonban nem a siker eléréséhez. Olivier Giroud kinyújtotta sorozat nélkül vstřeleného cél tizennégy bajnoki mérkőzések és pontozási sikertelen volt, vagy egy csapattársai.

Home egy izgalmas párbaj kapuk szintén nem kapnak, de pont venni az asztal předskočili Norwich és az övezet elhagyása származású.

Ševc elnézést sikerült. Duda slágerekkel, mint Hadamczik?

Ševc Jandačovi akarta, hogy a jégen, és minden, amit el vele. Csalódott edző neki, de nem törődött vele, még csak nem is a kezét. Röviddel azután, hogy elveszti a döntőben ő csak szó „Mrs. Jandačové, aki sírt játék” még mindig bosszús.

Úgy tűnik azonban, hogy nem csak őket, Ševc későbbi válogatott edzője a harmadik döntőben kiáltotta, nem csak a sajtó, hanem a folyosón ami a pilótafülkéből a helyettesítési zónák. És ki tudja, mi a Sparta edzője kellett hallgatni is.

„Az érzelmek lángol, és valaki elviszi őket, mások nem. Azt szeretnék bocsánatot kérni – a trágár és Mrs. Jandačovou.Most már értem smázlý és én többet kell tennie, hogy mondjam, „magyarázza Ševc, akinek az egész vita nem akar túl megy vissza, még annak ellenére bocsánatkérés mostanáig azt mondja:” Bizonyos állítások állok. „

Leginkább aggasztotta az a tény, hogy Jandač megpróbálta a bíró elé állítani az újságot. Az ő tapasztalata, tudja, hogy a csata a play-off is nagyrészt a pszichológiai hadviselés. Otthon

„Persze, ez mindig is. Van egy hatalmas érzelem, amelyet nem lehet leírni. Minden lehetséges és lehetetlen eszközzel harcol.Minél több Örülök, hogy van ez a cím ubojovali, „mondja mosolyogva.

Most már láthatja, hogy az egész dolog nem zavar, bár közben a döntők és a saját edző Filip Pešán nyilvánosan kijelentette, hogy Ševcova szavak felé Jandačovi volt szélére, és hogy ő kérjen bocsánatot.

Kladenský kennel fej szünet sem, ha viselkedésük végre zárja be az ajtót, hogy a nemzeti csapat, amely Jandač a Világkupa után átveszi.

Sőt, hasonló sors a múltban, például Radka Dudu, akik az ő kijelentéseket „lisp Pole” elidegenítő Aloise Hadamczika.

Ševc most azonban a nemzeti csapat is nem oldja meg, mert már kezdete előtt az utolsó játék vásárolt járatok nyaralni. „A világbajnokság nem számítottam.”

A életkora 34 év középpontjában inkább a csapat sikeréhez.Pályája során nyert egy csomó közülük, elvégre csak Svédország nyert négy bajnoki címet és Liberec mellett egy aranyérmet és egy Pilsen. Három évvel ezelőtt, már csak kinyitotta a szezonban, és tíz mérkőzést hagyott, de hivatalosan ez egy bajnok is.

Most Ševc szeretne gyűjteni több csésze Liberec, ahol olyan szerződést újabb két évre. „Feltételezések itt csinálni. Ha nem hiszi el, úgyhogy nem megy sem. Tavaly akartam menni haza, és fontos volt számomra, hogy hallja a látás Philip Pešan. Ott volt még a tulajdonos a klub, Mr. Syrovátko, aki megerősítette nekem, hogy ők próbálják valami módon, és akkor is, ha történetesen az elején nem tudott, ezért nem akar visszavonulni, mert úgy gondolják, hogy helyes-e.Tetszett, hogy „mondja egy tapasztalt védelem.

De hogy megvédje a címét, vagy akár csak tartja magát, ez a címvédő általában egy nagy probléma. Csak nézd, mi történt az elmúlt egy Litvinov, aki, hogy megvédje magát a rájátszásban Extraliga hatáskörét.

Mi Liberec kell tennie, hogy elkerülje a hasonló kudarc? „Mint mondják -, hogy nem a babérjainkon. Mindig van valami, hogy javítsa. Mi kell a progresszív célokat, mint ez. És azt is működik az utastérben. Ja, soha ne üljön teljesen mindenki számára, de a legfontosabb dolog az, hogy beszélni ki szemtől szembe, és ne menjen a sarkon. Hockey egy csapatsport, és mindenkinek meg kell lebecsülni az egóját. A győztesnek mindig csak egy csapat. „

Az Extraliga döntője nyúlik. Brno röplabdázik

A DRFG Hockey Arena, ahol jégpálya helyett a megkülönböztető narancssárga bíróság továbbra csütörtökön 18.00 végső elleni küzdelem Liberec, Brno polgárok játszott egy sorozat négy győzelem eddig elvesztette 0: 2 mérkőzések. „Az erő a forgalom bennünk, csak meg kell engedje el a” parancsoló Brno Spiker Marek Zmrhal. „Ha lesz egy hátteret, amit várunk, biztosan segíteni fog nekünk.”

És ez mennyi? „Mi adta ki 1500 jegyet iskolák és röplabda klub.Együtt jegy biztosan megérkezik, legalább háromezer embert, „mondta elnöke Martin Gerža Röplabda Brno. „A kérdés az, hogy sokkal több lesz eladni a jegyeket a box irodában, mielőtt a játék.”

Egy ilyen légkörben extraliga régóta tapasztalt, Brno néz röplabda hum. „Az elmúlt 13 évben még soha nem játszott a döntőben csarnokban több mint 2500 néző, akkor biztosan rögzíti,” jósolja Gerža.Részletes monitoring előzménystatisztikákat nincs idő.

Amint szerda főnök Brno röplabda felé indult a tömeg az újságírók, kimerült, behajolt a vasúti – egyike azon kevés „hoki örökség” az előtérben. “Minden nagyon igényes” – mosolyog. „De ez meglepett minket, hogy mi volt ilyen rövid idő alatt együtt Comet és az emberek a teremben képesek voltak ilyen állapotban.”

Mivel a nagy érdeklődést a nézők Brno röplabda döntők várt 26 éves, még a szervezők Úgy gondolják, hogy egy állványt nyitnak az állványon. “A röplabda a nézők számára játszik, nekünk találkozunk. Különben csak játszhatunk magunknak, ami nincs értelme, “mondja Gerga.Eredetileg úgy számítják a röplabda, hogy elegendő két lelátón ülő kapacitása 4200 férőhely.

„Mivel tudtam ismert, hogy az érdeklődés nagy. A Cseh Köztársaságban, sokan hosszú röplabda nem volt a fiúk, és én kapom meg, fogjuk használni, „engedékeny a Brno edző Ondřej Marek.

A díjak után a kezdeti dvojutkání Észak-Csehország, ami kedvezett Dukla világosan nyomon követhető, akkor néhány egyszerű feladat: elfelejteni. Regenerálódnak. Szolgáltatás minőségének javításához, és adja át vagy fragmentumok, amelyekben Brno ellenfél dominált. És ami a legfontosabb -, hogy beállítsa a pozitív fejét a többi sorozat.

„Egy kicsit, dolgoztunk együtt a csapat pszichológusa, a fiúk azt akartuk, hogy letölthető felelősséget.Úgy gondoltuk, hogy tudtunk játszani Dukla nyugodtan, és mi lehetett belőle gyógyulni, „mondta Marek.

A kulcs szerepet játszott és szokatlan látvány multifunkcionális csarnok, ahonnan miatt röplabda küzdelmek eltűnt óriás kocka felett játszik lapos. „Megpróbáljuk, hogy jobban érzékelik a környezetet, összerakni egy kört fény nagyon specifikus”, mondja az edző Brno.

„Liberec játszott a Bajnokok Ligájában a nagyobb termekben, de lehet, hogy egy nagyobb probléma,” Mark reméli. “Van a vonat több mint egy hétig, olyan finom,” biztosítja Zmrhal.

Most Spiker, 22, Brno ismerős folyosón. Ő volt az, hogy néhány évvel ezelőtt rendszeresen megjelent. Csak rajta egy fogaskerék kergette a korongot. „Játszottam ide Dukla Jihlava ellen Ytong.Emlékszem is, hogy itt vagyunk, mint a diákok is megnyert egy nemzetközi versenyen „Zmrhal horgászat előtt tartva, hogy öt évvel ezelőtt váltott jégkorong a röplabda.

„szoktam játszani az anyja és a nővére. És én akartam csinálni valami kemény „, magyarázza Zmrhal, aki tagja a szélesebb frissen röplabda csapat. „Ez egy nagy előrelépés. Ez a tény, hogy mi itt Brno Drema. Most meghozta a gyümölcsét. „

Száműzetésben. A Donyeck, amint megkapjuk vissza, benne Shakhtar kapitány Srna

A hazai csapat, hiszen május 2014 Kijev, több mint ezer kilométerre Donyeck. Szigorúan helyi, európai stílusú szálloda az Opera.

„Ezek nehéz napok, ez nem könnyű élni száműzetésben futball. A legrosszabb az, hogy senki sem tudja, meddig tart ez a helyzet némileg skizofrén mondta a klub honlapján védő Darijo Srna, Shakhtar kapitány és a horvát nemzeti csapat, amely a közelgő Euro Franciaországban mért erők csapat Pavel Vrba.

Sahtar, az UEFA-kupa győztes 2009-ben, aki 2002-ben lett kilencszeres bajnok Ukrajna, ez nem könnyű, valójában egy egyedülálló jelenség.Kijevben élő játékosok és a vonat a hazai mérkőzések utazni Lviv, ahol az út több mint ötszáz kilométert.

„Az elmúlt évben, számoltam több mint 150 légi útvonalakra. Szerencsére, van egy csodálatos feleségem és két gyermek – a legtöbb időt, míg a kiadások Horvátországban, de gyakran nekem Kijev érkezik, így meg lehet csinálni „mondta Srna a zágrábi Jutarnji listában.

Shakhtar és világcsúcstartó Horvátországban

vasárnap ünnepli 34. születésnapját Shakhtar azóta 2003 nyarán és április közepén, ő lett a klub rekorder amikor a negyeddöntőben visszavágót a Braga játszott 486 mérkőzést a mez Shakhtar.Rekorder a horvát csapat, amely felhalmozódott 129 mérkőzést.

A mérkőzés előtt a Sevilla Kijevben látogatott egy riporter a brit The Guardian napilap és Srna vele, és ossza meg emlékeit az elején a konfliktus Kelet-Ukrajnában.

Darijo Srna a Shakhtar Donetsk az elődöntőben az Európa Liga ellen Sevilla.

„Ez volt május 16, 2014, de ez volt az utolsó nap a Donyeck. Hirtelen, azt mondták, hogy meg kell kijutni a lehető leggyorsabban, így tudtam, hogy csak a legszükségesebbeket. Mi vezetett az autók, az ingem láthatóan még mindig lóg a szekrényben – Elegem jelentések, hogy a házam ép maradt.Minden azt mondták, hogy mi volt a hat hónappal ezelőtt, de azt hiszem, az volt naiv, „Srna váll kuporgott az előtérben az Operában.

A legjobb pillanat labdarúgó karrierjét tartják győzelem az UEFA Kupa Shakhtar. „Soha nem fogom elfelejteni. Fokozatosan kizárt Tottenham Hotspur, CSZKA Moszkva, Olympique Marseille és a Dinamo Kijev. A végső játszotta május 7-én Isztambulban és mi legyőztük Werder Bremen 2: 1. Csodálatos volt, hogy Ukrajna Donetsk Shakhtar a „bólintott.

még mindig magas szinten

is úgy véli, hogy a jelenlegi eljárás az elődöntőben az Európa Liga. „A motiváció még nagyobb, mert már elvesztette otthonok, stadion és a szurkolók. Van egy csapat, amely tiszteletet érdemel.Az emberek, akik azt gondolták, hogy a Shakhtar megy le, mert a politikai helyzet, hogy nem tudják mi elnök, sem a klub. Igen, elvesztettük több pillére – Willian, Fernandinho, Teixeira és mások, de még mindig játszani. És látod, milyen jól játszol Willian és Fernandinho Angliában, hogy ez a klub kész, „mondta.

Az elnök a klub tulajdonosa, az egyik leggazdagabb ukránok Rinat Achmetov.Szintén hozzá kell konfliktus keleti Ukrajna, hogy nagy veszteségek nem tudja kiegyenlíteni, vagy részvétele az európai kupák, vagy egy új ventilátor üzlet Lviv, de a klub még mindig működik, és a játékosok kapnak nyereményeket és bónuszokat.

A legújabb jelentések benyújtott Donetsk vezérigazgató Sergej Palkin csapat, aki a hét elején tért vissza egy látogatást Donbas Arena és Shakhtar Labdarúgó Akadémia épülete. „Repültem Kijev Dnyipropetrovszk, majd autóval megtett Donyeck. Békeidőben az út két órát vesz igénybe, most elvitt hét órát, mert az út volt, minden második, „mondta Palkina.

Palkina aktív a csapat tizenkét éve, egy évvel rövidebb Srna és egy év több, mint egy edző, román Mircea Lucescu jedenasedmdesátiletý. „Van hosszú távú kapcsolatok.Mielőtt a lövöldözés elkezdődött, a klub alkalmazott ezer embert. Akkor sokan a klub költözött nyugatra, ötszáz ötven ember maradt az akadémia. „

A stadion van osztva ételek

és a mai modern stadion, ahol játszott, és az elődöntőben a 2012-es Portugália – Spanyolország?

„vált elosztó központ a humanitárius segítségnyújtási, amelynek nagy részét a klub elnöke, elosztott étel van. A hét öt napján jár oda huszonöt konvojok teherautók. Ha nem küldünk nekik van, az emberek meghaltak volna. Nincs ott semmi, sem a munka, a legrosszabb, amit már nyugdíjas.Állami támogatást, mert a jövedelem ezen a területen véget ért, „magyarázta Palkina, amelynek alapján azt kellene, és támogatja a Shakhtar.

„Anélkül pénzügyi injekciók Mr. Akhmetov klub összeomlana, akkor nem éli túl. Volt egy csomó hirdetési bevételek, sok szponzorok. Amikor elhagyta mindennek vége. Néhány vállalat, amely támogatta velünk, elment, túl, mások eltűntek. „

Darijo Srna az évek során a Shakhtar több lehetőség, hogy menjen máshova, érdekli őket a Chelsea, Bayern, Borussia Dortmund.

„De mindenhol Igazából kellett kezdeni valamit bizonyítani, és én nem akarom. És az utóbbi időben már nem ment minden, nem tudtam ebben a helyzetben hagyja el a klubot. Továbbá, Donyeck szeretem szép. Volt szép parkok, éttermek, iskolák.Amikor elment, azt mondta, hogy amikor visszaérünk, letérdeltek, és megcsókolja a járdán Donbass. Most azt mondom, hogy megcsókolja a járdán minden utcán. Remélem, hogy ez fog történni, „mondta.

Plzeň akar szakítani, meg kell felkészülni a nyári. Ki kell javítani

A banda, ami szombaton megvédte a címét és tizenhatodik győzelem egy sorban létre egy egyedülálló rekord a cseh bajnokságban, amire szüksége van némi javulás. Pilsen tudom, de celebrations’m feltétlenül rontja.

„Boldog vagyok, dojatej és büszke,” mondta edzője Karel Krejčí, amikor egy pohár bor előtt ült az újságírók.

Az egyéni sorozat meghódította. A szabó jött egy befejezetlen helyen verseny visszavonták kollégái Miroslava Koubka, akik nem a Bajnokok Ligája selejtező, és nyert 22 23 bajnoki.Hatásos!

Az eredeti ötpontos veszteségek Sparta most összehasonlíthatatlan előnye Veselice és három körrel. „Azt hiszem, csak ott, mit tettünk”, mondta Krejci.

Plzen megvédte első címet, kupát és érmeket felkel, hogy jövő hét szerdán a mérkőzés után a Jablonec. Ezután készítsen egy nagy híre a főtéren Pilsen.

„Én soha nem öregszik. Mind a négy címei Tisztelem hatalmas, „mondta középpályás Daniel Kolar, amelynek célja ellen Ostrava (2: 0) zárt az arany útra.

Bár a híres Baník 50 év után esik a bajnokságban, Plzeň belevetette magát az örvény az ünneplés. Amikor Kolářová boldog dorážka becsoszogott a cél, a lövő megállt, létrehozta a kezéből a T betű, és megüzente néhai felesége Teresa a mennybe.Ez lett volna büszke.

Nem, nem az idei Pilsner siker nem gyakori, bár ünnepségek nem voltak olyan élénk és spontán, mint valaha. Cseh Televízió még át a kontár indított csak néhány másodpercig, mielőtt a rúgás, mert előnyös utcai hoki. És ez volt a jele, hogy Pilsen elcsépelt címei.

Miután év 2011 2013 és 2015 Victoria először sikerült ellenőrzés, és még az évben. És ha a játékos nem jön le a másnaposság, lehet támadni a rekord 80bodovou bázis.

Kapus Kozáčik trükkös 14 nullák csatár Ďuriš 15 gólt, kapitány Hubnik mond visszatérés a nemzeti csapatban. Így a jelenlegi Plzeň tudja játszani a Bajnokok Ligáját?

Kétszer még a napon Pavel Vrba tudott. „Bajnokok Ligája a mennyezet, amit szeretne látni.Ha nincs ott, akkor az Európai Liga felé. De még mindig van egy csomó hiányosságok, hogy van az elkövetkező hónapokban klumpa, „válaszolt Pavel Horváth, aki három címet a szerepét kapitány hozzáadunk egy negyedik, mint egy asszisztens edző.

Air repülő arany konfetti, a háziasszony elütötte a zuhany pezsgős éjszakai égbolt izzó tűzijáték és a játékosok azonnal elhagyja a kabin és hajlakk, kék és piros. De a klub főnökök kezdtek gondolkodni a jövőben.

Mi történik, ha elhagyja Ďuriš és segédje szlovák Hrošovský? Mindkettő élettartama van, és az euró még mindig várja őket. Pilsen készen kell állnia arra, hogy elveszítse.Ezért hagyta védő Limberský szombat dokkolt a helyzet a pajzs középpályás alternatívájaként, ha eltűnt Hrošovský szorgalmas.

Plzen is sürgősen szüksége hander dobta a Brno védő Keresteš. Talán Sykora Liberec. Tól tárhely visszatér Chrien és ígéretes középpályás Kucera. A kérdés az, hogy még egy esélyt előrehalad MAHMUTOVIC akik problémás és Olomouc.

„Bár mi vagyunk ellenfelek neválcovali, és nem játszik olyan szép futball, mint a Horváth-szer, értékelem a mód, ahogyan van egy cím jön „a szabó nem titkolta edző.

Pilsen dinasztia nyilván a legtöbb ideges Sparta, amely ismét harsonaszó nélkül.Az ötödik alkalommal az elmúlt hat évben. „Sparta megfélemlítő. Hogy mi maradt, ez egy nagy siker „, mondta Krejci.

Most, hogy Pilsen sikerült az álom Bajnokok Ligája és az ehhez kapcsolódó bónusz CZK 330 millió. „Próbáljuk meg. Ne gondoljuk, hogy a mértéktelen „, mondta középpályás Kolar.

David Limberský. Gyűjtő labdarúgó címek és mimofotbalových bajt

Ez a szlogen lassan egy védjegy. Ahhoz kivédeni, hogy egyszer Pilsen értékesíthet T-shirt a felirat: „Limberský, te barom.” Szándékosan hibásan mint énekek a „Te egy vadállat” furcsán hangzik.

Limberský a legszembetűnőbb szám futball mester. Jekyll és Hyde. „A futball kell táplálni egy teljesen más verseny,” mondta edzője Karel Krejčí amikor Limberský és legénysége elindult az örvény a hétvége ünnepség.

Pilsen a negyedik cím 2011 óta Limberský mindig központi szerepet játszott.

Először is, mint egy fantasztikus bal hátsó, aki megrúgta a labdát šajtlí többnyire jobb. Később, mint egy nagy játékos, aki összegyűjti a bókokat kivéve a sport és a baj.

A végén a jelenlegi szezonban, ez csak azt mutatja.Mert Limberskému veszélye, hogy már az elmúlt három fordulóban nem fog játszani. Legközelebb költségek miatt büntetés négy sárga lapot és csütörtökön kell, mielőtt a fegyelmi bizottság, amely megvédi obszcén mozdulatot tett Spartan rajongók: felemelte mindkét közepén.

Még az ilyen pillanatokban pilseni szeretik Limberský Ez a szimbólum a pilseni felkelés . Minél jobban utálja a Sparta. Senki sem a bajnokságban nem figyelte, valamint ellentmondásos, mint ő.

Az őszi hegesztett pileup hatása alatt alkoholt, amelyhez majd egy rendkívül helytelen gólszerzési ünneplés, amely megpördült a kerék. Plzen neki a büntetés vette át a karszalagot, ő kopogott millió dolláros bírságot, a nemzeti edző Vrba hiányzott neki a végén európai képesítést.Az évben, ő elvesztette az engedélyt, hogy a bulvárlap foglalkozott a románca modell Mesarošová. „Az ő rögtönzött, nagyon izgatott voltam, és azt mondtam neki én,” válaszolta az edző Krejci.

Limberský beszélgetni rohanó. Tény, hogy a sajtó nem beszél egyáltalán, kivéve szombaton volt csak boldog ugat a kamerába Cseh Televízió. „David értékelik annak fontosságát, hogy a jövőben. Most van itt az ideje, nagyon szenvedélyes „, mondja legendás Pavel Horváth. Otthon

Pilsen korszak nélkül Limberského sem. Együtt Horvath Középpályás Mágus edző Vrbou álló Szentháromság. 2008 óta, amikor is visszatért kísérlete Spartan Csak hiányzott mindössze 20 bajnoki! Ha összeadjuk az összes perces sétára a szám szerinti 18.623!És ez még nem számít csatában jutott, és a nemzeti csapatban.

Limberský tartó kóros, és amikor eladta Pilsen Stadium köszönhetően sírni, hogy vadállat, ez egy bók neki. Azonban észre, hogy minden egyes CuLi. Még szombat este lányával a karján Natalka.

By the way, a közelmúltban felbukkant egy vadonatúj helyzetbe. Elköltözött a régió, mint egy védekező középpályás pajzs tisztított középpályán. Hasonló fejlődés kell fordítani spriccel német Philipp Lahm, vele azonban elkezdett sokkal korábban.

Pilsner Mazak nyúlik 33, amely nem a kor, hogy meredek változása. Talán csak vészhelyzet megoldás, mert a kárt Hořava a Vanek, de mit gondol Pilsen a következő szezonban?Áttekintés Limberský van az agressziót és a tisztelet nem beszélünk, végül, sőt, megjelent szerdán pilseni valaki egy mennydörgő hang. Mivel a végén ilyen Horváthova főnök hiányzik.

Ki tudja, talán Limberského várva a következő kihívás. A sport.

Rosol genfi ​​elődöntőben esett, négy csehek megy Paris minősítési

Rosol és Wawrinkou, akik megvédik a címet a párizsi Grandslam-ban, szintén elvesztették a negyedik mérkőzést. Eddig az egyetlen szett tavaly nyerte meg az agyagot Genfben. A harmadik szettben azonban a 2: 3 elvesztette a harmadik mérkőzés elvesztését szolgáltatást és szigorították.

Az elődöntőben az ATP torna mozgott Rosol két év után. Utoljára 68 éves volt.teniszező a világranglistán játszott egy évvel korábban Winston-Salem, ahol megnyerte a második címet pályafutása.

Wawrinka a végső összecsapást torna trojka Marino Cilic Horvátország.

négy csehek haladva jogosult a Roland Garroson

Radek Štěpánek megerősítette formában az elmúlt hetekben és komplikációk nélkül sikerült kvalifikálnia a Grand Slam Roland Garros. Az utolsó fordulóban legyőzte a japán teniszező Joshihita Nišiok 6: 3, 6: 2.A fő verseny fog játszani és Katerina Siniaková és Lucie Hradecká, nem Klára Koukalová.

harminchét Stepanek a Roland Garroson újraépíti a tizenharmadik alkalommal.

Siniakovou, aki konzultált Silvia Soler-Espinosa spanyol 7: 6 és 6: 1, várva a párizsi második pályája elején.

Hradecká párbaj egy amerikai Grace Min elvesztette az első szettet tie-break, a második nyert 6: 1. A drámai döntő szett hárítani Cseh négy mérkőzés pontot a 20. és a gamma döntött győzelme után négy brejkboly el.

Koukalová elveszett Cagle Büyükakcayovou Törökország 1: 6, 3: 6, és a fő verseny lesz kimaradt az első alkalom 2007 óta.Pavlásek Bár elvesztette a harmadik fordulóban a szerb Dzser, de Spider párizsi Grand Slam behatolt a szerencsés vesztes.

Voracova fog játszani Nürnberg páros döntő

lesz teniszező Renata Voráčová játszik a torna Nürnberg páros döntő. A japán nő Suko Aojamaovou érvényesült félig fölött orosz pár Natela Dzalamidzeová, Veronica Kuděrmětovová 4: 6, 6: 2, 24:10.Társaikkal szombaton lesz top oltjuk Kiki Bertens a holland és Johanna Larssonová Svédország. Otthon

Voracova van harminckét a WTA áramkör kilenc páros címek, az utolsó előtti utolsó nyerte Oszaka mindössze Aojamaovou. </P >

a cím egyéniben Nürnberg versenyeznek Bertensová és Mariana Duqueová Kolumbia. Az első sikerült negyeddöntős ma dohrávku amerikai Varvara Lepchenkovou majd bekopogott otthon Annika Beck. Bertensová félig legyőzte három másik német Julia Görges.