Category Archives: Fogadás

Elveszett generáció. A cseh teniszezők fiai és leányai képviselik az Egyesült Államokat

A gyakorlott fiúk született Floridában, ahol tölti a legtöbb gyermekkori, és úgy érzi, hogy az amerikaiak. Száma cseh sportrajongók szíven szúrták: de az ember az ATP Tour, Davis-kupa és az olimpia tekercs számunkra!

A fájdalom nem volt, csak egy csiki említhetjük egyéb képességeit, akinek a családja gyökerei ragadt mélyen cseh történelem, mégis képviseli zászlót csillagok és csíkok.

Erzsébet és Mark Mandlík. Sebastian Korda. Maxmilian Damm. Vagy Natalie Sukova, bár ő már több, szentelt tanul újságírást.

És hogy ne tenisz rajongók magunkat, túl gyakran azok golf sajnálom, hogy a küldő még Jessica és Nelly zsinór amerikaiak.A hazáért őseik egy elveszett nemzedék.

cseh kötvények

“lezuhanyozni, szárítsa meg a haját, és jöjjön ide.” Kodat zsémbes gyermek, aki elfelejtette az eső képzési mód a Štvanice bíróság.

„Hol vagyok, hogy svýho Sabonis? Hozzám kell neki ételt “- mondja Damm, és körülnézett az étteremben. Beanstalk található a szoba sarkában, ahol ő ül egy asztalnál Kodat Jr. és más amerikai.

A fiúk a floridai barátok, játék megduplázza együtt, amelyhez tartoznak a nagyon tippeket életkorát. Ők készülnek a hatalmas és fényűző National Center of USTA Orlandóban.Küszködik a bíróság és a tornaterem a lehetőséget egy szakmai karrier.

„Valaki elvisz több mint Cech, de játszani America”, mondja Kodat, udvarias szőke, nem duzzad a bizalom, mint a Grand Canyon. „A Martin viccelek, vagyunk-amerikai csapat idézőjelben”.

A Facebook úgy barátokat mindkét kontinensen, hiszen átkelt az Atlanti-hidat építeni vagy fölötte terpeszben, mint a fiúk és a lányok hasonló sorsa az élet keveredik az befolyásolja a két nemzet.

Mandlík, Damme párbajtőr Kodat Sukova vagy kevés nézi večerníčkové történeteket. A cseh küzd nehezebb, mint az ellenfél a másik oldalon a net, de megyünk a nyáron nagymamák és nagyapák, ahol az ízek Slupno vagy hátszínszeletdarabokat.Mint a barátok Prága és Plzen Prostejov szeretem tenisz, utazik a versenyekre, Federer imádják, felbassza az iskola és kívánd címeket. Csak úgy érzik magukat, mint az amerikaiak.

Freedom for Children

Eddig az utolsó Grand Slam-bajnok cseh Petr Korda olvasni magáról, hogy áruló. Ez vezetett szülőföldjükre nyersen, ő és felesége állandó Floridában és hozott egy idegen állam ász. Mintha a Yankees nem volt elég, hogy jó sportolók?

Korda Wimbledonban, ahol kíséretében tehetséges Sebiho, azt mondta, hogy megpróbálta megvédeni őt és lányát, mielőtt összehasonlítása neki, győztes az Australian Open 1998.

„lehet, hogy nem lesz olyan sikeres, ha ő nőtt fel a Cseh Köztársaságban állandó felett, akkor Korda. Nem akartam mikroszkóp alatt.Amerikában vannak szabadon, „mondta iDNES.cz.

Azt is mondja, hogy az olvasás napi jelentéseket biatlonistce Gabriele Koukalová, rychlobruslařce Martina Sáblíková, Football League vagy az NHL honfitársai. Büszke vagyok Csehországban. És nem vagyok egy amerikai útlevelet. „

Hasonlóképpen beszél vezető Damm:” Még mindig úgy érzem Csehországban. Azt akarom, hogy a gyerekek tudni, honnan jöttem. Az élet, a családi Igyekszem cseh levegőt. „

Oktatás egykori csillagok, hogy a ezredfordulón Floridába költözött, valóban hagy egy kis helyigényű amerikaiak.A legrégebbi Dammových leszármazottai, Maximilian, a Facebookon beállítani a profilképét amelyen vet Andrej Sustr és Ondrej Palat, bajnokok Tampa Bay Lightning.

Sebi Korda éljenzés támadó James Crow, akivel még a tanítványok küldött egy lemez a Letnany mantinelben. A bíróság, találkozott egy szakértői és riválisa Andrew Styler.

Az ikrek Mandlíková emlékszik a mesés mol anya otthagyja őket az autóban Chinaski. Toby Kodat mint a gyermek tetszett barkácsolók Kétbalkezesek, mégis szórakoztat Čtyřlístek történeteket.

Prága élvezi gyakorló Štvanice vagy Sparta. Daddy Kodat és Damm találkoznak helyi kollégákkal a prágai vendéglátóhelyen tartott beszédében. Ők is jönnek a yardok, segítenek maguknak.Nem tűnnek idegeneknek.

“Hallottam a szülőket a versenyen: Miért vonszolod az amerikaiakat itt? De ez szar, a verseny előnyös “- mondja Damm. És azt mondja: “Aldával Floridában lesz sör, és a Cyrda Suk-hoz golfozzunk. Petr Korda nagyon ellenséges. De hokis Jan Hlavac lakik az utca túloldalán, azt látjuk, minden nap. ”

mágnes nevét Florida

A hogy a délkeleti USA napos állapotában cseh kolóniát hoztak létre? – Azt hiszem, mindketten másolnak rám – mondta Korda vidáman. A logikus okok. A városokban, mint a Boca Raton és a Bradenton, több száz bíróság marad a tengeren. A teniszcipő télen is használható.Kérte a központ IMG Academy, ahol egy kis Kodat zapinkal például Keiei Nišikorim.

„A japán jött mintegy száz kamerák és Egyszer azt mondtam, szépen. Én nagyon élveztem, „mondja.

Freaks mező telt leszármazottai hasznos gének jól ismertek, uralják az oktatási know-how. Ezek használata az American Federation of barát, amely elhagyja a helyiségek tehetségét, hogy a vonat ingyen, amely ingyenes kártyát versenyeken. „Az amerikai edzők tud beszélni, nem néz srácok csak rangsor, hanem a bennük rejlő lehetőségeket,” elismeri Kodat.

„cseh szövetség kevesebb szponzorok, kevésbé befolyásolják, hogy támogatja jóval alacsonyabb,” mondja Damm. Bradenton hogy repült először, 1993 decemberében végül itt telepedett le. Talált egy régiót ígért. Maguk és a gyerekek.Mint Korda, Kodat, Suk és Mandlik.

A harrachovski ugróhíd, talán még hátul is

“Egy szóval, leírhatatlan élmény. Új fegyelem lehet. De fáj nekem mindent „nevetett Bina.

Harrachov az elmúlt napokban adott otthont a negyedik kiadása az egyik legkeményebb verseny a világon a Red Bull 400. Sporting kihívás egy burkolat a hídon K120 rossz idő, hogy nagyobb mint 1300 daredevils.

Hosszú időre úgy tűnt, hogy a nehéz körülmények és a felszínes pályák miatt a tavalyi rekord nem kerülne kockára. Ezután a szlovák futó és védő Tomáš Čelko kifutott a pályán. A mászás kezdetétől elhagyta minden ellenfelét, és örömmel fogadta a győzelmet. A fantasztikus idő 3: 58.9-tel, legyőzte utolsó rekordját és megnyomta a négy perc mágia korlátját.

“Nagyon jó volt, nagyon jó volt.Ezen kívül egy új rekordot, amelynek nagyon boldog vagyok „, mondta Čelko. „A felület egy kicsit nehezebb, de vettem a cipőt, és minden alkalommal, amikor kell podklouznul kétszer.”

Cím Champion Red Bull 400 maradt ugyanazon a kezét a nő kategóriában. A rendkívül meredek dombon, amelynek szintén van egy tendencia, hogy 37 százalékkal, a legjobb harc a tavalyi győztes Adele Stránská. „Reggel a minősítő úgy tűnt, hogy a pálya nagyon csúszós volt, de az utolsó, futott nagy. Nagyon boldog vagyok, „ragyogott az eredményhirdetést követően Adela Stránská.

A leggyorsabb idő, mint minden évben elszámolt relét. A pálya szó repült harcosok ASK Slavia Praha, a szinte hihetetlen idő 2: 29,7.

Az újdonság ebben az évben a sprint éjszaka alatt reflektorok.Között a stafétabotot uralkodott pár találóan Blackhawks, melyben a hím komponens által képviselt Chicago Blackhawks jégkorongozó David Kämpf.

„A fáklya belépett barátaink, így volt egy kis meglepetés. Mentünk élvezni, fogalmam sem volt, hogy mi lehetett nyerni, „mosolygott a győztes, aki a következő két évben fogja verni egy helyet a line-up, a híres klub.

A program futam édesíti a nézők és a résztvevők a legjobb cseh akrobatikus pilóta és a harmadik ember a rangos Red Bull Air Race Martin Sonka, aki bemutatta a különleges összefüggésében kiállítás előadás egyedülálló mutatványokat.

Megrázta a győzelmet, mondta az edző. Hradec derülete azonban Pardubice ellen landolt

A lehetséges komplex az a tény, hogy a legnagyobb regionális rivális, nem képes legyőzni a pályán volt két mérkőzés alatt. Hradec két labdarúgók otthon készített druholigových párbajok legyőzte riválisát ebben az időben.

Win 2: 1 fogják ösztönözni a bizalom és főleg három kör után a levelek a kedvencek közé, hogy visszatérjen az első bajnoki. Ugyanakkor jelzi a sikeres belépését a szezonban.

Hradec nyerni jött, hasonló módon a pontot az első két mérkőzés ebben az évben.Az első fele észrevehetően gyengébb volt, a másik fél egyértelműen tisztább volt. „Elveszítjük, így van, hogy a fülke vissza egy kicsit beszélni ki,” mondta a megnyitó után fél kapus Hradec Radim Ottmar.

Megcsináltuk, bár ezúttal a szünet után nem is volt olyan út, mint az előző párbajok a Tábor és Znojmo-ban. De elég volt az eredmény megváltoztatásához. Hradec félidő elvesztése után 0: 1, a második felében a hőn áhított lőtt két gólt.

nagyban segítette 59. percben a mérkőzés. Valójában Jirsak lövés, a labda a saját tizenhatosán belül elérje Pardubice Piroch és így a mérkőzés fordult teljesen. A játékvezető győzte le a büntetőt a hazai pályán, míg Piroch sárga lapot adott.Pardubice Sportolóknak ez volt a második, az első, mert látta, körülbelül három perccel korábban.

Hradec kínálják a lehetőséget nepohrdl. A büntetést Pázler állította be, majd Hradec irányíthatatlanul rohanni kezdett a győzelemért. Segítette a sarokban, ami után 73 perc után a labda esett Schwarz és a fejét küldte feltartóztathatatlanul be Pardubice net.

Hradec kezdte irányítani a mérkőzést, legyengült ellenfél nem volt ereje, hogy a bemutató , amit az első félévben. Ez is jól védekezni hazai támadások és veszélyes.

Azt is részesült a vezető gól hozta ezt a gyönyörű történetet derbi. 13-án.Valóban percében egy labdát, miközben futott Pavel Cerny, majd behajolt neki és slog végződött Ottmar cél. „Azt mondom, hogy ebből nem vagyok boldog vagyok, óriási,” mondta Pardubice játékos.

Nem volt ok arra, hogy Pardubice Fekete éppen visszavonult Hradec a nyáron. Volt egy szerződés vele, és Hradec nem kínál neki újat.Add hozzá, hogy az a tény, hogy a Fekete-nagyapja, George Hradec nyert csaknem hatvan évvel ezelőtt történetileg egy címet, Apa Paul, a legjobb gólszerző a klub hosszú története Hradec.

Black Pardubicím még, hogy nem működik, miután két húzott druholigových párbajok között 2013 és 2015, az idő pont Hradec nem veszik. “Ez volt a mi oldalunkon, de fáradt, szegény, a legrosszabb teljesítményünk a szezonban” – mondta Karel Havlicek, a Hradec Králové csapat edzője.

Liberečtí volejbalisti nedali Benátkam šancu a vyrážajú do Toulouse

“Boli sme výrazne lepšie hlavne na servise, dostávali sme tak Benátky pod tlak, veľmi dobre sme bránili a bodové lopty uhrávali. Víťazstvo bolo úplne zaslúžené, “pochvaľoval si Michal Nekola, liberecký kouč.

A dodal: “Som rád, že po dvoch mesiacoch zranenia Bet365 odohral celý zápas univerzál Patucha a na smeč opäť nastúpil mladý Galabov, ktorý adekvátne nahradil Slováka Kriška.Je pozitívne, že nech do tímu naskočil ktokoľvek, tak bol schopný Bet365 uvítací bonus odviesť stopercentný výkon. ”

Zápasy proti Benátkam majú príchuť derby, pretože v tíme Středočechy nastupujú hráči s libereckú minulosťou bratia Nesvačilová, Dittrich, Ticháček a Steffan, a tím navyše vedie Miroslav Malanje, niekdajší dlhoročný Bet365 volejbalista a tréner Dukly.

Hostia po celý zápas márne sťahovali náskok Liberca a porovnať ho dokázali iba v treťom sete na 13:13.

” to už bola taká posledná kŕč. Dohodli sme sa, že budeme chcieť domáci dostať servisom, že pôjdeme po Galabovovi, ale to sa nám absolútne nedarilo.Neboli sme schopní dať taký servis, aby sme ich odtiahli ďalej od siete, “hneval sa Miroslav Malanje. “Naopak sme oveľa horšie Bet365 prihrávali ako Dukla, takže sme to mali na útoku zložité a bolo z toho jednoznačné víťazstvo Liberca.”

“Zameriavali sa na mňa pri servisoch určite dosť, to je fakt. Občas mi to uletená, trochu som sa s tým pral, ale nakoniec sme to s liberom kopačky celkom zvládli, “opísal smečiar Ján Galabov.

Až 18-ročná letná posila volejbalistov Dukly pokračuje:” Myslím, že zápas od zápasu sa zlepšujeme, navyše sa uzdravil univerzál Patucha a verím, že naše výkony sa budú stabilizovať. Nepočítal som s tým, že si hneď skraja sezóny takhle zahrám.Zranenia spoluhráčov sú Bet365 nepríjemná, ale ja som rád, že som tú príležitosť dostal. ”

Duel s Benátkami bol pre Duklu generálkou na vstup do európskeho Pohára CEV, kde ju však čaká neporovnateľne ťažšie kaliber: v stredu sa predstaví na palubovke francúzskeho Toulouse.

“Toulouse sa pohybuje v špičke najvyššej súťaže, porazilo aj úradujúceho majstra Tours. Je tam veľmi dobrý káder, ale my sme už niekoľkokrát dokázali favoritov Bet365 potrápiť, alebo cez ne dokonca postúpiť, takže to skúsime aj tentoraz, “verí Michal Nekola.

” Proti žiadnemu francúzskemu klubu som ešte nehral.Toulouse je tamojšej top tím. Čaká nás strašne ťažký zápas, ale teším sa, “tvrdí Ján Galabov.

zdroj: http://bet-stavky.com/bet365-stavky-cez-mobil

Kegyetlen Zlín Kezdés: Lose, kizárt Traoré, Jiráček a kórházban

“Nagy szégyen, szinte kilenckor játsszuk a játékot, nyolc év végén, túl sok esély maradt, majd ezt a célt az autóban. Kár “- mondta Stanislav Dostal, a Zlín kapuja a 84. percben.Lövés a rúd dobta jobb lábát Pulkrab hogy szorosan felborzolt hálózathoz. „Ez mérkőzés vagyok a bajnokságban játszott, de van, hogy kész.”

Zlín kíséri balszerencse, mielőtt a játék, egészségügyi okok miatt kiesett a várt jelentések exliberecký védő Bartošák nyolc nyári erősítés így nyitva tizenegy csak a trió a középpályások Ekpai, Jiracek, Holzer, aki az egyetlen találkozás befejeződött.

Még mielőtt Jiracek erőszakkal váltogatni másik egykori játékos otthon Ekpai enyhén sérült elment a pad is csatár Diop, aki majd ledoval jobb combján.

Minden Zlin tervek lezuhant korai kilépés Traorého hogy vykartoval a két nem old meg semmit, sárga hibákat mindössze 19 perc alatt.

„sajnálom az első kártya, azt hiszem csúszott ellenfél.Érzéketlen vagyok. De akkor meg kell (Traoré) másképp viselkednek, és nem tud olyan rossz, „gondolkodó edző Bohumil pánik a kizárt bűnöst.

” Senki vádolta semmit, de tudja, hogy meggyengült a csapat. Addig dolgoztunk összesen kompakt „, mondta Dostal.

A gyengülő vendégek főként a védekező pontossággal, még a végén az első felében megrázta Beauguel a Ekpaiem ellen rakéta halad kapus Kolar. És amikor szállítják Ekpai fejjel a labdát a hálóba, ő volt les.

Zlin frusztráció elhatalmasodott 74.perc, amikor után katasztrofális hatással van a földre kificamodott váll Jiracek és mivel Panik használta mindhárom helyettesítés vendég tartózkodott csak nyolc játékos a területen.

„Ez egy játék bunkó. Az ember arra kíváncsi, hogy képes-e egyáltalán csinálni. Ha valaki más nem fekszik le újra. Végül sportolunk, a pályán lévő játékosok hatalmas ellenállást mutattak.Mivel a viselkedés egyes játékosok, akkor valószínűleg megérdemlik, hogy a helyszínen, „ismerte az edző a Zlin, amelyet aztán hazatért nélkül egy pont, és nem Jiracek, akiknek el kellett menni a kórházba. „A kar nem tudott hajtókar vissza”, közölte.

Az első bajnoki pontokat és Zlín zabojuje a szombati hazai derby premierjén Morvaország Brno, ami szintén elveszett otthon.

A védő Javorek visszatért České Budějovice-ban. Rendezőnek kell lennie

Ez egy különleges eset. A 35 éves középvállalkozó, Petr Javorek még két alkalommal játszik két dél-csehországi rivális között. Táborból ismét a České Budějovice-i Dynamo-ba érkezett, hogy két év elteltével visszatérjen Soukeníkba, és három szezon után a Střelecký ostrovhoz fordul Vltava-ba. Határozottan és egy átutalásért. “Nem mentem jól ebben az időben, de most ezek a kapcsolatok kiegyenesednek, és remélem, hogy ez is a pályán áll majd” – mondja. > A múltban jó szezon volt a megyében. František Cipro edzője alatt állt, aki nagyon jól haladt, és Táborhoz való visszatérése után a csoport kulcsszereplőinek is tagja volt.Ha egészséges volt.

De ő fizetett, hogy Táborsko idén újratervezése káder és elmenti. Javorek egyike volt a legjobban fizetett játékos a csapat, és ő küldte vizsgálatokra prvoligovému újonc Olomouc.

„Az első naptól kezdve ott, úgy éreztem, hogy nem jó. Volt ott a főedző Jílek is, aki 21 évesen képviselte az euróval. Ez csak egy ilyen teszt hogy nem sikerült „mondja Javorek, aki örült nem volt Dynamo.

” Mi tekinthető a különböző lehetőségeket.Peter volt a legdrágább játékos, és tekintettel arra, hogy nincs költségvetési még teljesen fedett, ezért nem akartuk megkockáztatni, hogy neki pénzt talált „, mondja vezérigazgatója Tabor Tomas férfi.

Hozzáteszi, hogy Budějovice voltak az egyetlen súlyos jelölt a tapasztalt középpályás számára. Ezért is megkezdte a regionális rivális csapat, bár ez a része a Tabor rajongók neheztelt a klub.

„Arról értesültem, hogy Olomouc Péter nem számít. Érdeklődtek minket, és Peter hallotta. Így csatlakozott Táborhoz. Ott volt egy kis érzés, hogy nem tudták, hogy hagyják-e őt ide, de Tomas Férje viselkedése helyes volt.Ez egy kicsit több időt, de a feltételek voltunk finomhangolt, és jó volt “teszi hozzá Budweiser vezérigazgatója Martin Vozábal.

Edző sokat tőle vár

Peter Javorek így négy év után visszatért a csapathoz, ahol már egy korábbi munkatársa tudja, néhány nevet. “Mintegy három vagy négy játékos” – erősíti meg. Az ő ideje alatt a Dynamo játszott kell Otepka, Mountain, fekete, Repce, Kampósféreg, Reznicek és Sandro. Ezek közül emlékszik Benát, Táborský, Křížek és Novák. Csak marginálisan csapat működött Hala vagy Wermke.

Az első Budweiser évad befejezte a csapat Javorek tizedik helyen a Premier League-ben.A második, majd lementek Dél-Csehország második legnagyobb verseny az utolsó előtti místa.Teď jön azzal a törekvéssel, hogy a csapat meg kell mozgatni a felső emeleten a táblázat második osztály.

„I betöltheti az egy tapasztalt játékos. Több tapasztalt közülünk vannak, és szeretnék segíteni a csapatnak, hogy a felső emeleten az asztalra. Egyébként vannak olyan fiatal és tehetséges srácok. Úgy vélem, hogy ez működhet, „tette hozzá a játékos, aki tavaly a másodosztályban csatlakozott a 23 versenyek és szerzett egy gólt.

” Azt várom, hogy átveszi a stafétabotot, és ez lesz a rendező a játékunk. Ő egy tapasztalt futballista. Egy pillanatig játszottam vele. Amikor Martin nevű Vozábal, hogy ez a lehetőség, nem haboztam egy pillanatig, és azt akartam, hogy itt legyen.Nagy lendületet jelent számunkra “- nyilatkozta David Dynami David David Horejš

Sokolov labdarúgók nem fogják elfelejteni az egyperces párbajt Vlasimben

Káderek megváltoztatására vagy edzők és a kicserélt Sokolov, hogy Vlašimi hajtott elfelejteni az utolsó fordulóban a tavalyi, amikor megnyerte megtakarítás a versenyt.

„Készek vagyunk a fél év, hanem az első mérkőzés . Tudjuk, ki vár ránk. Vlašim játszik érdekes futball nem véletlenül kötött ki a negyedik tavaly. Nem vár ránk, persze nem könnyű, mi tudjuk a jó dolog az ellenfél, és jó játékos, de talán inkább kihasználják azok gyengeségeit. És azt akarjuk, hogy pont „mondta sokolovskému fan club oldalon, mielőtt a játék határozottan Sokolov egyik edző a padon újonc Pavel Horváth.

” Mi vagyunk képesek létrehozni esélye, átalakítják őket. Célokat értünk és pontokat akarunk szerezni.Nyilvánvalóan néhány dolog, hogy meg akarjuk mutatni előre és hátra, de ez mindig attól függ, hogyan kezeli előírni ellenfelek, „mondta.

A párbaj nem tudott számíthat kapus Siman miatt egy boka sérülés, a Čihák és Havel, aki influenza volt. Cermak most kezd edzeni és Frantisek Dvorak a műtét után, van kalkulálva képzés hetek – tizennégy napig.

Jó nyitás perc, és szörnyű elején a második felében

Sokolov elején az otthoni, akik aktívabbak voltak, tartott sakkban.Amikor lehetőség adódott, azonnal kihasználta.

Fél óra elteltével a játék mutatott gyors ellentámadás, hogy véget ért a lövés a hátsó után Adam Sevcik, az egyik újonnan a jelentésben Banik.

Vlašim ez a fejlődés az egész őrült, de a végén lehet összehasonlítani birtokában. Wiesner lövés Sokolov kapus csak ment fogy, és Fotr sikerült irányítani a labdát a hálóba, de szerencsére Baník.

És így fele az állam, mint az utolsó játék az elmúlt évben. Azonban egy percre a ötvenharmadik Sokolovští soha nem felejti el.

Először Vlašimský Fotr, amely az első félévben lövés szerencse akadályozta kezelése a labdát, akkor minden történt, és állandó.

Félelmetes percet Baník folytatni kell.Akkor Sokolov nem fordult az esélyeiket, és elismerte egy ellentámadást, nyomja meg a Wiesner és megfordult a mérkőzés.

Hasonlóan érdekes az is játszott egy percet a 83. hosszabb beavatkozás nélkül az eredményjelző. A Vlašimský Kadlec lehet hős, örömét elrontotta a kiváló fehérítő eljárást. Aztán a másik oldalon volt kapusát Nguyen, hogy összpontosítson a gólvonalon, az egyik falán.

Slavia repül Belaruszba vagy Örményországba. Pilsen vár Steaua Bukarestre

Slavia voltak az első csapat az UEFA versenyeken igazgatója, Giorgio Marchetti péntek délután felhívta. És ő ellenfele lesz…

A győztes a párbaj BATE Borisov – Alaškert Jereván!

Slavia megy sem a Fehéroroszországból vagy Örményországban. A kedvenc valóban Borisov, de az első mérkőzés végződött döntetlennel 1: 1, így az eredmény a párbaj még nyitva van.

„Örülök, hogy tudunk játszani BATE Borisov, mert szeretem ellenfelünk kitalálta, úgyhogy Örülök, hogy megütöttem. De ez minden. Én természetesen nem gondolom, hogy ez egy könnyű ellenfél, és ez lesz a két kemény mérkőzést „, mondta Slavia csatár Milan Skoda csapat Twitteren.

Borisov vezetője a fehérorosz bajnokság – elvégre a cím birtokában folyamatosan 2006 óta.Rendszeresen részt vesz az európai kupákban is, bár tavaly elmulasztotta őket. De 2015-ben, 2014-ben, 2012-ben, 2011-ben és 2008-ban játszott UEFA Bajnokok Ligája csoport.

Alaškert nemrégiben megvédte tavalyi címét. Soha nem lépett át a második fordulóban az európai kupákban. Mi a helyzet az idei évvel? Slavia a cseh bajnok a bajnokság része a minősítés, ami könnyebb a papír. Másrészt, ez bonyolítja a helyzetet az, hogy mivel az alacsony együttható szemcse nélküliek.

Plzeň törekszik, hogy előre a Bajnokok Ligája a nehéz része a Non-bajnokság. Cseh második helyezett kéri erős román csapat Steaua Bukarest, mely utóbbi a 3. selejtezőkör Sparta esett.

„Mi lehetne könnyebb ellenfél papíron, hanem nehezebb. Szerintem ez nagyon jó.Ez attól függ, hogyan kell birkózni vele „, tűnődött Pilsen középpályás Milan Petržela.

Steaua híres román csapat 26násobný 22-szeres bajnok és kupagyőztes. 1986-ben megnyerte az Európa Kupa, elődje a Bajnokok Ligájában.

Abban az esetben előre a negyedik selejtező veszélyezteti Pilsen híres klubok, mint a Sevilla, a Liverpool és Nápolyban.

Az első mérkőzés 3. az iskola előtti iskolák a kedd 25-án és szerdán, július 26-án indulnak, egy héttel később megtorlás. Annyi bizonyos, hogy otthon kezdődik és Slavia Pilsen kívül.

Ha Slavia szemben Boris és nyomja az első ellenfél a Plzen a Bajnokok Ligája (2011).Steaua Bukarest, ami útjában áll Pilsen, éppen ellenkezőleg, az első rivális Slavia ebben a versenyben (2007).

Slavia és Plzen már néhány 420.000 euró (11 millió dollár), ami egy bónusz részt vevő 3. előzmény. Eljárás a negyedik selejtezőkör lenne egy prémium hárommillió eurót (79 millió dollár) a vesztes és a győztes 14,7 (388 millió dollár).

Vesztes csapat a 3. selejtezőkör a Bajnokok Ligája az európai versenyben nem ér véget. de részt vesz a végső selejtezőkör európai liga.

a negyedik selejtező, majd a második felében, augusztus, a csoport pedig akkor kerül sor augusztus 24.A fő fázis szeptembertől őszig.

A korábbi kapus Kotnour váltott focira a szállításért

De Kotnourrel nem tudta teljesíteni a potenciálját. Legalább tizenhét éves kora óta Jihlaval folytat képzést, de nem versenyzett. Még a bajnokságban vagy a hazai kupában sem.

Nem csoda, hogy tizenegy év után az anya klub elhagyja. „Azt zárult június harmincadik szerződés meghosszabbításáról szóló megbeszéltük,” elárulta.

Az ok, amiért ez nem fogadták el Jihlava, keres egy fiatal kapus elsősorban maguknak. – Talán nem adtam meg annyit, mint én – suttogta a fején a hamu. “De sajnálom, hogy öt esztendő alatt egyetlen esélyem nincs a bajnokságon.” Mégis azt hiszik, hogy nem tudnak Jihlava tehetséges szereplőivel dolgozni.Vagy hogy később nem adnak nekik szobát. „Én határozottan mondani, fiatalok Jihlava magas szinten”, mondta Kotnour.

bizonnyal szerepet játszott az is, hogy a poszt kapus a felvidéki régóta az egyik legerősebb. Miután vége a karrierjének Jaromir Blazek talált egy nagy liga csapat Jihlava bizalmat John Hanus.

„Hogy a két lenne egy nagy kihívás kapus nagyobb, mint én” söpörte őket Kotnour bókot. “Hany teljesítményével bizonyítja, hogy ő egy top cseh kapus. Bárcsak el tudott érni, “elismerte Kotnour. „És mielőtt Blaze íjak kalap mindenki ebben az országban, aki néz karrier,” mondta.

Vett képzés velük, mint egy nagy élmény. “Nagyon hálás voltam, hogy Bláža Jihlava-ba érkezett.Képzése vagy megközelítése tökéletesen jó volt.Tőle nagyon sokat kell tanulni, „emlékszik vissza az időben, amikor a legendás Sparta kapus a felvidéki dolgozott kapus edző.

Mivel a szabad ügynök, mielőtt az új szezon aláírt Lisen. „Úgy éreztem, hogy meg kell menni a másik irányba az életemben, találtam munkát Brno labdarúgás és átkerült a pálya szélén az öröm,” írta le költözött kapus huszonhárom.

Still talált munkát a közlekedési szektorban. „Van egy van, és mi szállítjuk, mire van szükség,” minősítését Kotnour azt a munkát segített neki megtalálni az embereket a Brno klub.

A környezet třetiligovém csapat már tudja, az elmúlt hat hónapban tárolt és kezelt csapat dokráčet menteni az MSFL-ben. “Az ősz után csak hét pontot értünk el, de végül nagy sikert arattak el csapatként.A tavaszi utazás fantasztikus volt “- magyarázta Kotnour. De a személyes érzések vegyesek. “Az első félidőben szuper, mert elkaptam, és újra megtaláltam a labdarúgás kedvét” – mondta Kotnoura. „De aztán jött egy sérülés, hogy kiütött a szezon végén,” mondta.

alatt egy meccset Mohelnice kitépte az első combizom. Most ismét készül az új szezonban, és azt mondja, hogy nem korlátozza a korábbi sérülés.

Áthelyezés Líšeň azonban úgy a szabadulást. Az utóbbi években, amikor ő volt a Felföldön, elvesztette a motivációját. “Egyáltalán nem voltam boldog Jihlava-ban.Nem csak egy klub, hanem egy város is – ismerte el Kotnour. Most könnyűnek érzi magát. “Fiúkkal és fiúkkal Lišnice-ban ültem, szükségem volt változtatásra” – tette hozzá

Nehéz sérülés a képzésben. Budějovický Bárta összetörte a lábát a kick-boxban

Harci sportoktatás. Reggel. Azonnali fájdalom. Ezt követi a közlekedés a kórházba, ahol az orvosok már kezelni súlyos láb törést.

Az első liga hokis Motor Jan Barta volt a hét elején az orvosok működnek. Sérült előkészítése során az új Major League szezonban, amely oktatók van tüntetve a képzés és a kick-boksz.

Most húsz támadó barátságos mérkőzések helyett, amelyben ő harcolni egy helyet a jelentésben egy csapat várja hosszú hónapos kezelés során. Az MF Dnes nem világos, hogy valaha is bekövetkezik a közelgő kiadása a versenyt.

A menedzsment Ceske Budejovice Motor látja az esetet, mint egy baleset, amely a gyakorlatban előfordulhat.

Küzdősport jégkorong játékosok a motor működtetéséhez hosszú ideje készül.Mint más csapatok. “Már a lipnoi csapatépítés után harcművészeti képzést edzünk jó tapasztalatok után. Honza Bárt az utolsó párbaj egyikén történt. Nem részletezem részletesen a sérülést. Ez, sajnos, egy szomorú esemény, de azoknak is, a sport és a coaching megtörténhet „, mondta vezérigazgatója Stanislav Motor Bednarik, hozzátéve, hogy nincs ok arra, hogy közzé klub vagy egyéb sérülések jégkorong játékosok.Emlékeztetett arra, hogy a csapat orvosa felügyeli a lehető legnagyobb gondossággal és a klub biztosítja Barta jó hasznosítás, mint ahogy az minden más esetben, a sérült játékos.

A játékosok és edzők motorok most vakáció, fiatal csatár Jan Barta, akit edzők a csapat meghívott előállítására juniorok, de ez fogja tölteni a kórházban. „Nem fiam, hogy ez nem fogunk megjegyzést, ez a mi dolgunk,” mondta tegnap MF Dnes apa megsérült Jan Barta.

Az Dominka Kodras, a hatalom edző hivatásos sportolók, akik oktató készíti például a jégkorong világbajnok Jiri Novotny, nem harcművészeti képzés részeként mindig jó. „Kick-box készül a sportolók egy jó ötlet, de hoz sok veszélyt rejt magában.A játékosok soha nem tettek ilyen mozgást, és könnyen előfordulhat, hogy a sérülések előfordulnak. Saját tapasztalataim alapján megtapasztalta a hüvelykujj vagy a bokát – mondta Kodras. “Ha a csapatépítésről beszélünk, sokkal több lehetőség van. Például kollektív sportok, foci és strandröplabda a jégkorongosok számára. Ki kell használni a harci egyének, hanem csoportok nem gyakorolják vagy külföldön, „tette hozzá.

A nyári jégkorong edzés Ceske Budejovice, nem ez az egyetlen komoly baleset az elmúlt években. Öt évvel ezelőtt az akkori Extraliga csapat HC Mountfield jött egy baleset után Hlubokában láb tehetséges játékos Roman Bernat.Egy kerékpárba lovagolt egy teherautóban.