Category Archives: Sportfogadások és fogadások

A MARATHONBET fogadóiroda recenziója

marathonbet_logo Ma egy ismert fogadóirodára nézünk közelebről, a Marathonbet-re. Hogy egy nagy társaságról van szó azt suglalja, hogy éppen a Marathonbet Manchester United hivatalos partnere a sportfogadásban.

A Marathonbetz fogadóiroda a piacon már több, mint tíz éve tevékenykedik. Ezalatt az idő alatterős poziciót szerzett, elsősorban a magas szorzóknak köszönhetően, amelyeket kínál. Éppen a szorzók értéke az, amiért a Marathonbet fogadóiroda annyira jó. Sőt, egyes fogadási lehetőségeknél a legmagasabb szorzók garanciáját kínálja az elérhető piacon. Ez a pozitívum nagyon jól kombinált a kínálattal, amely több, mint  széles. A sportok kínálatán kívül, mint a labdarúgás, jégkorong vagy tenisz, a Marathonbet különleges fogadásokat is kínál külömböző társadalmi eseményekre is. És ismét nagyon vonzó szorzókkal.

A magas szorzók biztosan helyen vannak, mivel hogy ez a táraság , legalább is a fogadók számára Magyarországról, nem kínál semmi üdvözlő bónuszt.  Ez a hiányosság az Advancedbet funkcióval van helyettesítve. Ez a funkció lehetővé teszi először a saját pénzével fogadni,és azután további fogadásokat kötni elegendő pénzösszeg nélkül is a játékszámláján, amelyre a fogadóiroda átveszi a vesztesség kockázatát, vagy elnézi a tét összegét. Természetesen, ennek a funkciónak bizonyos korlátai vannak, ami a tét összegét illeti, de ez legalább egy kellemes kompenzáció az üdvözlő bónusz hiányáért.

Marathonbet, mint a fogadóirodák túlnyomó töbsége, támogatja a pénzügyi átutalásokat a Skrill, vagy Neteller internetes pénztárcákon keresztül. Teljesen lokalizálva van a magyar környezetre,és a felhasználók számára mobil applikációkat is kínál, amelyeket minden platformon lehet futtatni. A hagyományos sportfogadás mellett szintén online kaszinót kínál, ahol például lehet pókerezni.

Ha az érdeklödöt, aki valami újat keres, nem rémíti meg az, hogy a Marathonbet nem kínál, mint az egyike a kevés fogadóirodák közül, üdvözlő bónuszt, és mégis itt regisztrálja magát, biztosan nem fogja megbánni. A magas szorzók és a széles kínálat együtt a kiegészítő bónusszal az Advancedbet funkcióval, Önt bizonyára hamarossan meggyőzi, hogy az egyik legjobb fogadóirodáról van szó a piacon.

A Marathonbet, a szigorúságának ellenére és az első pillantásra egyszerű kinézésének ellenére, nagyon jó és jó minőségő fogadóiroda. A szorzói a legjobbak és legmagasabbak közé tartoznak, gyakran a nyeremények ennél a fogadóirodánál magasabb értékekben mozognak, mint más konkurrens bukmékereknél – sőt, akár megdöbbentő 20%-al is !

Minden bizonynal jó kipróbálni ezt a fogadóirodát. A tény, hogy  Marathonbet Manchester United fő fogadási partnere,a bolygónk egyik leghíresebb klubjának, a legjobb garanciája annak, hogy teljes megelégedésére ki lesz szolgálva a lehető legmagasabb szinten. Javasoljuk, hogy mindenképpen próbálja ki!

 

Egy profi fogadó élete (2.rész)

Ebben a részben a profi fogadó életények hátrányaira osszpontosítunk. Az előző részben megtudtuk, hogy milyen pozitívumokat kínál ez az élet. Azonban szükséges a szemközti szögletből is ránézni erre. Milyen hátrányokkal jár tehát ez a szakma?

Nagyon fontos és igényes az alaptőke, tehát a bankroll. Ennek viszonylag magasnak kell lenni, mert akárhogyan igyekszik, a fogadó életében egyszerűen a vesztességek sorozata bekövetkezik, és önnek elég nagy bankroll-al kell rendelkeznie, hogy leküzdje ezt a sorozatot. Egyúttal élég nagy tőkéjének kell lenni, hogy tudjon fogadásokat kötni, amelyek tisztességes havi jövedelmet hoznak. Ha ugyanis a tippelő úgy dönt, hogy igazán  tippeléssel akarja magát fenntartani, nem fogadhat néhány ezerrel, vagy még kissebb összegekkel. Ez, persze, bizonyos igényeket hoz a pénzügyekre.

Mint ahogyan már az előző részben megjegyeztem, a másik hátrány az lehet, hogy a jovedelme nem lesz állandó és tartós. Természetesen, a fogadó kitűzheti célnak azt, hogy havonta egy bizonyos pénzösszeget nyer, de sajnos, nem muszáj neki ezt mindig elérni. Továbbá, a labdarúgás és jégkorong bajnokságok végződő időszakában a fogadóirodák éppen nem bővelkednek lehetőségekkel, mire fogadni. Ez, természetesen az egyes fogadók preferenciájától függ, és attól, mikyen sportra fogadnak, és milyen sporthoz értenek. Mindenképpen, a ténnyel, hogy a jövedelmének nem kell, hogy rendszeres legyen, hamarább meg kell békülni, mielőtt beleugrik ebbe az iparágba.

A következő hátrány a fogadással nem annyira függ össze, mégis nagyon fontos. Abban az esetben, ha csak önmaga kerül a profi fogadó pályájára, számítson vele, hogy az élete elég magányos lehet. Egy hagyományos munkahelyen minden nap emberekkel találkozik, kollektívval, de ebben az esetben ez nem így van. Csak maga dolgozik. Ami, ahogyan már említve volt, viseli az előnyöket abban, hogy ön dönti el a helyet, időt és a hosszát a munkaidejének, de a kollektívet semmi sem nem helyettesíti. De ha ön inkább egy introvert típus, nem lesz ez onnek nagy akadály, mint a fogadóknak, akiknek szukségük van más emberekre maguk körül.

Az utolsó hátrány a fogadóirodák alkudozásai. Ezek ugyanis az ügyfeleire nagyon jó vigyáznak, és ha előfordul, hogy hosszútávon fog jövedelmezni a fogadással, megtorténhet, hogy a fogadóirodák korlátokat kezdenek adni a fogadásaira, vagy egyenesen törlik a számláját. De ennek nem szabadna megtörténni a megbízható fogadóirodáknál, mint például az Unibet, vagy Bet365. Egy másik alternatíva ezután fogadni a külföldi fogadóirodáknál, de bármilyen ilyen eltérések az eredeti tervtől igényesek az időre és a  pénzre is.

A sportfogadó élete tehát határozottan nem egyszerű és rózsaszín, mint ezt sokan elképzelik. Mindenkinél ez attól függ, hogy az előnyök túlhaladják-e a hátrányokat, vagy sem, és hogy meg-e próbál menni ezen az úton.

Egy profi fogadó élete (1.rész)

A minisorozatunk első részében elsősorban a profi fogadó életének az előnyeire irányulunk.

A legnagyobb előnye és egyúttal a legcsábítósabb gondolat minden bizonynal a tény, hogy minden profi fogadó maga határozza meg a  saját munkaidejét. Egy hagyományos munkahelyen ez gyakorlatilag elképzelhetetlen, és főleg ezért olyan vonzó a profi fogadó ötlet. De bár ez a lehetőség megvan a tippelőnek, határozottan nem szabad neki ezzel visszaélni, és kell, hogy jó önkontrollal rendelkezzen, mégis csak az idő, amelyet szentel a külömböző elemzéseire és információk gyűjtésére, tükröződik a jövőbeli jövedelmén. Tehát minden bizonynal a saját idő menedzsment választása, mint a profi fogadó élet vonzereje.

Sok embernek van a munkahelyén kellemetlen főnöke, vagy felettese, akivel éppen nem estek szembe.Még ez sem veszélyezteti a professzionális fogadót. Ön dönti el, mikor, és hogyan fog dolgozni. Nem áll majd senki a sarka mögött, aki figyelmeztetne a hibáira, vagy ezekért káromkodna Önre. Ez természetesen összefügg azzal a ténnyel is, hogy bármikor szabadotvehet, amikor ezt jónak látja. A kockázat, hogy esetleg a munkahelyéről valaki felhívhatná a legkellemetlenebb időben, persze szintén nulla.

További előny a tény, hogy szinte bárhonnan tud dolgozni. Az egyetlen feltétel, természetesen, az internet csatlakozás. És így zavartalanul dolgozhat úgy otthonról, vagy valahonnan külföldi nyaralásról. Az időt, amelyet munkával akarja tölteni a szabadságon, ismét önmaga szabályozza. Ezen kívül, nincs fix bér. Ami egyrészt hátrány is lehet abban, hogy legalább egy kis pénz  havonta nem biztos, de nézhessük ennek a másik oldalát is, nincsen itt felső határ sem. Úgy hogy az esetben, ha nagyon óvatos lesz, a havi nyeresége a több százezret is elérheti. Ez attól is függ, hogy milyen jó minőségű fogadóirodát milyen magas szorzókkal választ.

Bár első ránézésre úgy tűnhet, hogy a profi fogadó élete álom, ezek az elképzelések meglehetősen idealizáltak. Azonban a fent említett előnyei ennek a fajta megélhetésnek nem tagadhatóak. A legfontosabb azonban, továbbra is a jó önkontroll és az önreflexió marad. Természetesen, bármilyan órában dolgozhat, és olyan munkaidőt választhat, amelyet csak akar, de azért ez nem azt jelenti, hogy kevesebbet dolgozhat. A profi fogadó élete minden előnyével, amit ez az életmód kínál, elsősorban a felelőségről szól. Ez nélkül önből soha sem válhat profi fogadó.

A második részben a szemközti partra nézünk a profi fogadó életéből, vagyis a hátrányaira.