Category Archives: Fogadás

Fogadások Tomás Satoransky-re az NBA-ben

Úgy, mint a tavalyi évfolyamban, az idén is a kosárlabda NBA nézői örülhetnek a sok érdekes történetre. A cseh történetet Tomáš Satoranský írja, a negyedik cseh játékos a tengerentúli versenyen. Milyen a szerepe a csapatban, és milyen fogadásokat érvenyes beadni?

Torténelmileg a negyedik cseh játékos a legjobb kosárlabda bajnokságon a világon. Ez volt Csehországban  az idei nyár első számú témája a kosárlabda világában. Tomáš Satoranskýt Washington készítette, és itt is fog belépni. De hogyan néz ki ez a csapat, milyen a hierarrchiája Wizards csapatának? Az egységben két sztár van és sok igéretes játékosa. A két sztár, tehát Bredley Beal és John Wall osztoszkodnak a legtöbb perccel, mivel a többiek nincsenek a pályán olyan hosszú ideig. Legalább is a keruleten, ahol a két játékos játszik. Itt játszik Tomás Satoranský is, sajnos, tehát világos, hogy ha ez a két sztár a csapatban egészségügyileg rendben lesz, a pályára csak mint váltó játékos tud bejutni.

És éppen ez az attribútum a csapat fő halytóerejeinél,amelyet gondosan kell figyelni. John Wall-nak a tavalyi szezon óta problémái vannak a térdeivel, és Bredley Beal, egy tehetséges és nagyon jól lövő játékos, szintén nagyon hajlamos a sérülésekre. A fogadóirodák általában a megszerzett pontokra a  határértéket 5,5-re írják ki Tomáš Satoranskýre egy párbajban. Számítanak azzal, hogy mint  váltó játékos nem kap annyi teret, hogy rendszeresen több kosarat szerezzen. De az esetben, amikor egyik a két játékosból, Wall és Beal, nem lép a párbajba, vagy sérülés miatt, vagy más okból, legalább is egyelőre a cseh játékos az első számú választás. És mint az alap ötös tagja már nagyon valószinű, hogy a pályán legalább harminc percet tölt, és ezzel emelkednek a pont teljesítményei is.

Jelenleg tehát megéri fogadni az over-re a pontok számára Tomás Satoranskynál a párbajban, mert a határ elégé alacsonyan van, tekintettel arra, milyen rosz az egyészségük a játékosoknak, ki előtte játszanak. Továbbá, a teljesítmények a gyarapodó tapasztalatokkal az NBA-ban Satoranskynál javulnak, amire a fogadóirodák nem elégé gyorsan reagálnak. John Wall a problémái miatt a térdeivel például  még soha nem játszott le két párbajt két napban, de mindig legalább egy napot pihent. Emellett két párbaj két napban nem ritkaság az NBA versenyen, a helyes időzítésnél a fogadásban a pontok számára Tomáš Satoranskýnál nagyon szép értékeket lehet találni.

 

Hogyan néz ki az NBA új évfolyama?

A tavalyi döntő résztvevői olyan frissen repültek be az új szezonba, mint ahogyan azt néhány hónapja befejezték. Az utolsó draft elsője ugyan még mindig sérült és a ligát szokatlan csapat uralja. Mi mindent kínál az NBA  új évfolyam eleje?

Cleveland Cavaliers valamint Golden State az új szezonba gyors tempóban repültek be és a táblázat első pozicióit uralják. De a legjobb egység az első tíz lejátszott forduló után  azonban elég meglepően Los Angeles Clippers. Ezek eddig csak egyetlen párbajt veszítettek el és így uralják mint a nyugati konferenciát, úgy az egész NBA-t. Úgy tűnik, hogy nagyon jól akklimatizálódott a tavalyi döntős  csapatban Kevin Durant, aki a tavalyi szezon után elhagyta Oklahomát és Golden State-be irányult. Igazolódnak tehát az előrejelzések, hogy a Harcosok támadása a legjobbak közé fog tartozni, mert Duranton kívül Steph Curry és Klay Thompson is kiválóan pontoznak. Steph Curry egyébként már javított is a tengerentúli verseny rekordján a megszerzett hármasok számában egy párbajban, eddig már 13 sikerült neki!  A címvédő Clevelandot eddig James, Love és Irving húzzák, tehát semmi váratlan. Ezen kívül a csapat bővelkedik az aktivitásával és uralja a keleti konferenciát.

Cseh nyomot az NBA-ban  szintén Tomáš Satorjanský hagy. Ez eddig tisztességes teljesítményeket nyújt, de a csapata, Washington Wizards, eddig egyáltalán nem sikeres és a keleti konferenció alján van már, már csak Philadelphia áll rosszabbul. Éppen ő támaszkodik arra, hogy a válságból a draft utolsó elsője vezeti ki, Simmons, de ő még az új szezon elkezdése előtt megsérült és még mindig nem avatkozott a játékba. Philadelphia elátkozása tehát továbbá is fennáll, mivel hogy az első kilenc párbajban csak egyszer győzött.

Ami az egyéneket illeti, eddig az elvárt játékosok ragyognak.  A kiváló James Harden húzza Houston csapatát azonosan, mint Russel Westbrook, aki Oklahomában Durant távozása után sokkal több tere van és ő az egyik legforrób jelöltje az MVP-re. (Most Valuable Player). Kiváló egyéni teljesítményt nyújt Anthony Davis is, de ez semmit sem érvényes, mert a New Orleans csapata utoldók a nyugati konferenciában és ha nem jön radikális javulás, az elaludt szezon kezdete play-off-jába kerülhet. Az új szezont az is jellemzi, hogy a játékosoknak elég az enegiájuk, a párbajokban sok pontot szereznek és szép akciókat lehet látni. Éppen ezt használhatják ki a fogadók. Fogadások az over-re a pontok számára a párbajban most egyike a legkedveltebbek közé tartoznak a sportfogadóknál.

 

Ki uralja az NHL gólszerzők táblázatát?

Egyesek szerint még túl korán van, a szezon még nem is indult rendesen el, de bizonyos jelek, hogy ki lesz a tengerentúli NHL gólszerzők táblázata élén, a rajongóknak már felkínálkoznak. Nagyon kellemes figyelni, hogy a jelöltek kozött van a cseh jégkorongozó is ott van a rangos elsőbségre.

Nem csak nagy ékesszólással, de sok jégkorongi ugyességgel rendelkezik a csak tizennyolcéves finn gólszerző Patrick Laine, az NHL jelenlegi gólszerzők  uralkodója. Az idei draft kettese berepült a versenybe mint egy hurrikán, és jelenleg a számláján már tizenegy gól van. Rajta kívül Winnipeg Jets még az idei szezonban kiválóan játszó kanadai Scheifelehre is támaszkodhat, aki a gólszerzők táblázatában közvetlen a finn játékos mögött van. Éppen ezek a játékosok húzzák a csapatukban a támadást és sok fogadó már megértette, hogy ez az állapot  már nem nagyon fog változni, így a fogadásait a gólszerzőre éppen erre a két támadóra helyezi. Ennek köszönhetően, hogy a szezon még mindig csak az elején van, a fogadóirodák még mindig nagyon kellemes szorzókat írnak a két játékos gólszerzésére, így néhány fogadóirodánál a szorzó 3 is lehet, ami biztosan nagy értékű. Azonban ezeknél a fogadóirodáknál is el kell kerülni a hagyományos fogadási mítoszokat.

Furcsa évfolyam kezdete van a már megszokott verseny sztárnak,  és lehet hogy a jelenlegi legjobb játékosnak is,  Sidney Crosbynak. A  játékos, aki általában készíti a gólokat a csapattársainak, tobb gólpassza van, mint góĺja, eddig a gólszerzők táblázatában a negyedik helyen van csak minimális távolsággal az első helytől. Általában azonban várható, hogy ez a helyzet nem marad sokáig, és Sidney Crosby inkább, mint gólokkal, meghúzza a csapata támadását pontos gólpasszokkal. Három góllal kevesebb azután a legnagyobb favorit, legalább is a fogadóirodák szerint, amelyek a szorzókat kiírták az évfolyam szétszéledése előtt. Alex Ovečkin eddig hét gólt szerzett, amivel összefügg a tény, hogy Washington nem olyan sikeres, mint a tavalyi szezonban, amikor a csapat a fővárosból az alap rész szuverén uralkodója volt. Ugyanakkor várható, hogy a gólok az orosz vitéz hokiütőjéről majd gyorsabb ütemben halmozódnak, és hamarosan a tekintélyes táblázat előterébe jut.

Amikor megemlítettem a cseh nyomot is a harcban az NHL legjobb gólszerzőéjért, meg kell említeni, hogy jelenleg a kiváló harmadik helyen tíz gólall David Pastrňák van, cseh ifjú, aki Boszton mezében játszik. Neki az évfolam kezdete szintén nagyon sikerült, és csak reméljük, hogy  minél hosszabb ideig előtérben lesz. A szorzók arra, hogy éppen Pastrňák szerez a párbajban gólt, szintén nagyon tisztességes értékben vannak és gyakran lépik át a 3,00 határt is, például az Unibet fogadóirodánál.

 

Ki uralja majd a World Tour versenyt?

Néhány napja Londonban elkezdődött a szezon utolsó nagy versenye. Az idei évfolyam nyolc legjobb teniszezője találkozik a  World Tour versenyen . Megvédi a címet a szerb Novak Djokovic, vagy a kupát a győztes számára a friss világelső Andy Murray viszi haza?

A csoport

Az első csoportban található a jelenlegi világelső, a brit  Andy Murray. A kiváló menete az utolsó hetekből először a pályafutása alatt a világelső elsőbbségét hozta, és úgy tűnik, hogy talán a torna legnagyobb favoritát is. A brit játékos a H2H értékelésben minden ellenfelével a csoportjából pozitív arányban van és így általában feltételezhető, hogy a csoporton habozás nélkül átjut. Ennél a játékosnál, aki motivációja óriási, mert a verseyn Britanniában játszódik, legalább is a párbajoknál a csoportban, biztosan megéri hendikepeket fogadni, mivel szorzók a hagyományos győzelmekre a párbajban nagyon alacsonyak és alulértékeltek. A tanácsokat, hogyan fogadni a teniszre, ebben a cikkben leírtuk. A harc tehát a második tovább jutó helyért várható, amelyen Wawrinka, Čilič és Nishikori verekednek össze. És éppen az utolsó nevezett áll nagyon jól eddig ebben, mert egy kiegyensújzott párbajban a japán képes volt megverni Stano Wawrinkát és egy fontos győzelmet szerzett.

B csoport

A második csoportban, amely általában erősebbnek van tartva, a leváltott király Novak Djokovic van. Annak ellenére is, hogy az utolsó hetekben nem olyan sikeres, mint ahogyan ezt a rajongók megszokták az utolsó években, biztosan nem ajánlatos ezt a játékost alábecsülni. Nála is valószinü, hasonlóan, mint Murray-nál, hogy a csoporton simán átjut. Továbbá a csoportban a kanadai Raonic, Geal Monfils, és a kezdő a szezon végei tornán Dominic Thiem vannak. Ez a fiatal játékos eddig teljesíti az előrejelzéseket a nagy ígéretről a jövőbe és bár az első párbajban kikapott Novak Djokovictól, elvett tőle egy szettet, és ez a torna későbbi fázisában kulcsfontosságúnak mutatkozhat. Ugyanis a győzelmek egyenlőségénél mint a következő jellemző éppen a megnyert szettek száma dönthet.

Általában tehát feltételezhető, hogy a torna döntőjét a jelenlegi és a volt világelső kezelik majd, Andy Murray és Novak Djokovic. De a többi játékosról sem szabad elfeletkezni, akik biztosan szintén szeretnének sikeresek lenni. A verseny több TV csatornán is látható, és nagyon vonzó szorzókat és gazdag ajánlatokat erre a versenyre kínál például az Unibet fogadóiroda is.

 

Blokkolják a fogadóirodák a sikeres fogadók játékszámláját?

Egyre gyakrabban az internetes vitákban, amelyek a sportfogadásról szólnak, jelennek meg a panaszok a fogadóktól, akiknek a fogadóirodájuk lezárta a játékszámláját, annak ellenére, hogy a tippelőnek nem volt tudomása bármilyen szabálysértésről, amellyel összeütközésbe jött volna a szabályokkal.

Határozottan nem lehet beszélni arról, hogy egy mindennapi  praxisról lenne szó, de ennek ellenére előfordul, hogy a fogadóiroda lezárja a játékszámlát. És az egyetlen lehetséges magyarázat az, hogy a tippelő túl sikeres volt, de amit a hivatalos indoklásban nem talál meg. A tény az, ahogyan elterjedtek a technológiák, és a legtöbb fogadás on-line, a fogadóirodák hozzáállása magukhoz a fogadókhoz szigorított. Ezek statisztikákat vezetnek a fogadókról és igyekeznek figyelemmel kisérni a legsikeressebbeket. Ha bekövetkezik a játékszámla lezárása, vagy a maximális lehető fogadott tét korlátozása, legtöbször olyan fogadóirodáknál található ez, amelyek kisebbek. De néhány eset  már be volt jegyezve az igazán jó hírű fogadóirodáknál is.

Hogyan leplezik le a fogadóirodák a sikeres és professzionális fogadókat? Az egyik lehetséges kritérium a  fogadások mennyisége. A professzionális fogadók nagyon jól kiszámítják,  mennyit fogadjonak melyik párbajra, így  a fogadott összegei például így is kinézhetnek, 89862 Ft.-, ez biztosan vonzza a fogadóirodák figyelmét. Továbbá a fogadóiroda hangsújt fektet maga a fogadó tevékenységére. Általánossan ismert szabály, hogy a fogadó a számláján nem tartózkodik túl sokáig, csak leadja a fogadásait és elmegy, esetleg még megnéz néhány érdekességet. Tényleg ritkán kezd egy profi fogadó a vitákba más fogadókkal és a szelvényei nyilványos bemutatása számára szinte teljesen elképzelhetetlen. Továbbá a profi az amatőrtől külömböznek a hosszútávú terveiben, amelyek a fogadással függnek ösze, amivel az is összefügg, hogy csak ritkán használja ki valamelyik bónuszt, amelyeket a fogadóiroda kínál, mert egyszerűen nem fér bele a koncepciójába és a stratégiájába.

Bár ugyan igaz, hogy különösen a kissebb fogadóirodák egyes praktikái nem éppen tisztességesek a felhasználók iránt, a fogadóknak az igazán jó minőségű fogadóirodáknál nem kell félniük. Az egyik a fogadóirodákból, amelyek hosszú távon nagyon jó referenciákkal rendelkezik, például a Bwin. Itt a fogadóknak igazán nem kell félniük, hogy néhány sikeres tipp után le lesz zárva a számlájuk, vagy korlátozva lesz a maximális lehető fogadott összeg.

 

Alapvető szabályok a fogadásnál a futballra

Mint bizonyára minden sikeres fogadó megerősíti, fontos tudninéhány nagyon fontos alapelvet, amelyet a fogadási környezetben szukséges alkalmazni. Néhányra közülük, amelyek hasznosak lehetnének elsősorban a fogadásnál a labdarúgásra, ma ránézünk.

Az első elv az akkumulátorra vonatkozik. Néhány fogadónak általában a tendenciája növelni a szorzót a szelvényén azzal, hogy a kiválasztott párbajokhoz még néhányat hozzá tűznek, olyanokat, amelyeknek ugyan a szorzójuk alacsonyabb, de a valószínüségük, hogy bejönnek, magas. Ezen, persze, nincsen semmi rossz, de itt is az ésszel kell igazodni. Nem lehet elvárni, hogy ilyen szelvényre tíz párbajt adok és rendszeresen nyerni fogok és pluszban leszek. Hozzátenni egy párbajt, vagy néhny párbajt a szelvényre a szorzó emelése miatt nem rossz dolog, természetesen akkor, ha a fogadott párbajokat előtte gondosan elemezzük, de a maximális ajánlott szám ezekből a párbajokból kettő- három között mozog. A fogadó ezen túlmenően a legkevesebb lehető bajnokságra kell hogy irányuljon és öszpontosítson, hogy minél több részletet tudjon figyelni, már ami az információk megszerzését illeti.

És ismét a statisztikáknál vagyunk. De ez nem meglepetés, elvégre a statisztikák az alfája és omegája az egész sportfogadásnak. Szokjon hozzá, hogy a statistika a barátja és a helyes kezeléssel nagyon hasznos lehet számára a nyereséghez. Ne is féljen a számoktól és értékektől, amelyekhez nem ért, mert az internet tele van weboldalokkal, amelyek a homályos fogalmakat világosan megmagyarázzák. Tehát ami ezt a pontot illeti, inkább, mint a szerencsére vagy az intuicióra a fogadási környezetben határozottan a statisztikákra jobb támaszkodni.

Már néhány század külömbsége a szorzók értékében az eredményben nagyon fontos szerepet játszhatnak. Olyan fogadóirodákat keressen tehát, amelyek a lehető legjobb szorzókat kínálják, elvégre az Ön pénzéről van szó és az idő vesztesség a legjobb kínálat keresésénél mindenképpen kifizetődik. Ez a pont összefügg természetesen a már néhányszor emlegetettjavaslattal, hogy számlát több fogadóirodánál is kell nyitni. És ahogyan azt is töbször említettük, nem csak a jó minőségű bónuszok miatt, de elsősorbana legmagasabb szorzók választásánál van ennek értelme.

A kulcsfontosságú játékosok jelenlegi formája és a sérülései egy kovetkező nagyon fontos szempont, amelyet a fogadásnál a labdarúgásra figyelni kell. Bár, természetesen, egy csapatjátékról van szó, egyes egyéniségek az egység számára olyan fontosak, hogy az elvesztésük a csapat teljes osszeomlását okozhatják. Az aktuális forma kapcsolatos az önbecsüléssel, amellyel a focisták bővelkednek. Érthető, hogy jobban az a csapat fog játszani, amely lovon van, és egy egész sor győzelem áll a háta mögött, mint egy csapat, amely kínlódik és eléget egy tuti esélyt a másik után.

Mint utolsó tanácsot itt szükséges megemlíteni szintén azt, hogy a fogadásnál a labdarúgásra a tippelőknek el kell feletkezni a személyes preferenciákra és az egyes egységek népszerűségére és más csapatok ellenszenvére. Mégis csak az Ön pénze befektetéséről van szó, és ezért nincs helye itt a klubizmusnak.

 

Néhány kulcs a siker eléréséhez (nemcsak fogadásban)

A mai cikkben bemutatunk néhány kulcsot, amelyek elvezethetik Önt a sikerhez. És ez nem csak a szerencsejáték terén érvényes, de lényegében  mnden tevékenységben, amihez az életben hozzáfog.  A pszichológia és a helyes belső hangulat is nagyon fontos a sport fogadók számára. Egy bölcs mondás azt mondja, hogy ha valaki meg akar tanulni repülni, akkor a sast kell megkérdezni, nem a csirkét. Tényleg egy nagyon helyenvaló mondás, amit ráadásul az életben is lehet alkalmazni, és nem csak a cserencsejátékban.

Csak kérdezzen és tudakodjon, elemezzen és gondosan gondolja át a lépéseit. Kövesse a sikeresek útját, de nem kell menni kozvetlen a kitaposott ösvényeken, egy saját utat is építhet. Azok, akik Önök előtt sikert értek el, maguk után nyomokat hagytak, amelyek most Önnek iránytűként szolgálhatnak az azonos, vagy még nagyobb  célkitűzéseinek elérésére.

Kivétel nélkül, mint mindennél, a legfontosabb elkezdeni. Elüzni a gondolatokat, amelyek lekötnek minket, és beleindulni. Senki sem, természetesen, nem garantálja, hogy éppen Ön lesz sikeres, de ha nem is kezdi el, az eredmény minden bizonnyal világos. A legfontosabb lépésről van szó az egész folyamatban, elkezdeni.

Kedvelje magát az utat, nem csak a célt. Egy másik nagyon híres mondás, ami ismét nagyon könnyen alkalmazható. Bár manapság csak a célra öszpontosítunk, az út,amely oda vezet, számunkra csak valami, amit  egyszerűen abszolválni kell, nem mindig van az így. Maga a folyamat minket sokra megtaníthat, éppen ebben a folyamatban szerzünk tapasztalatokat, veszítünk, nyerünk és egyaránt tanulunk. Maga az út gyakran sokkal fontosabb, mint az utunk kitűzött célja.

Szintén nagyon boldogan képzeljük el, hogy a célunk elérése nem lesz olyan nehéz, mint ahogyan ezt első pillantásra látni lehetett. És többnyire igazunk is van, ugyanis ez sokkal nehezebb. És éppen ez a kiábrándulás a romantikus elképzelésekből a könnyű siker eléréséről, nem egy ember akaratát megtörte. De el kell viselni ezt és az akadályokat leküzdeni, mint végül is az élet minden területén. Ha valaki azt hiszi, hogy sikert ér el anélkül, hogy ne tapasztaljon egy válságot sem, anélkül, hogy egyszer sem mondja azt, hogy feladja, nagyon naiv. Ilyen állapotok meglehetősen nagyon gyakoriak, és akkor főleg az akaraton és motiváción függ az adott cél elérésére.

Végül mindent egy kicsit meg kell könnyíteni.Mégis csak a siker és a karrier nem az egyetlen dolog, amiért az életben létezünk. Meg kell állni, nevetni egyet a kudarcokon, tanulni rajtuk, és tovább folytatni az  utat. Határozottan nem jó cxsak egy dologra öszpontosítani, mert ha elveszíti, összeomlik gyakorlatilag minden más. A fogadásban és az életben is jó a felülnézet a dolgok felett.

 

A sikeres fogadók egyetértenek a tanácsaikkal másoknak

Néhány beszélgetésből, amelyek sikeres fogadókkal zajlottak, született néhány jó tanács és tipp a fogadóknak, akik  vagy közelednek a professzionális fogadáshoz, vagy teljes kezdők. Négy alapvető tanácsot mutatunk be a mai cikkben, amelyeken majdnem minden professzionális fogadó megeggyezett.

Stratégiának lenni alapvető

Bár úgy tűnhet, hogy ez a tanács majdnem minden cikkben megjelenik, tudnivaló, hogy még mindig található elegendő fogadó, aki erre nem tekint. Természetesen, ez minden fogadón függ, hogy maga választjon egy stratégiát, amely a legjobban megfelel neki, minden bizonnyal a legfontosabb, hogy egyáltalán legyen valamilyen stratégiája. A fogadás hosszú távú célok nélkül vesztességes és a megtömött pénztárcához ez a módszer határozottan nem vezet. Függetlenül attól, hogy a martingale rendszerről van szó, amelyet már említettünk ezeken az oldalakon, vagy bármilyan más rendszerről, szükséges a helyes stratégiákra támasztani az öszes ismeretet és ügyességet, amelyek a fogadót a jövedelmezőséghez vezethetik.

Statisztikai adatok. Fárasztó, de mégis szükséges rutin

Meg kell jegyezni, hogy az információk és statisztikák gyűjtése, a sikeres fogadó legtöbb idejét veszi el. És határozottan ezen nem lehet csodálkozni. Néha ugyan úgy tűnhet, hogy egy unalmas rutinról van szó, a szakemberek azonban tudják, hogy ez elkerülhetetlen. Itt is könnyen megkülömbözhető a sikeres és lelkes fogadó egy amatőrtől. Míg az amatőr a készülődésnek ennek a részét  nagyon gyakran átugorja vagy nem öszpontosít rá úgy, ahogyan kellene, a professzionális fogadó a legkisebb részleteket is figyelembe veszi az információk megszerzésénél, mert tudja, hogy bár ez néhány óra idejébe kerülhet, az eredméyre hatással lehet a legkisebb részlet is, amelyre a gondos felmérés nélkül nincsen esélye rájönni egy mindennapi fogadónak.

Fogadjon érzelmek nélkül

Ismét egy legtöbször emlegetett tanács a fogadóknak. Sokan ugyanis a fogadást nem úgy veszik, mint egy befektetést, mint valamit, amin lehet keresni, vagy akár úgy venni, mint egy teljes munkaidős állást. Az érzelmek nem tartoznak a fogadáshoz, annak ellenére, hogy elhamarkodhatja magát és egy csomó pénzt fogadhat egy párbajra, amelyet gondosan nem elemzett, és a szelvénye bejöhet, ez nem azt jelenti, hogy ezt helyesen tette. Leginkább ugyanis letért az eredeti, hosszú távú tervétől és hosszú távú horizontjától, és ha nem hagyja el az érzelmeit, biztosan nem lesz nyereséges fogadó.

Egy fogadóiroda nem elég

Végül egy tanács, amely biztosan mindenkinek jó jöhet. Akár a fogadást bármilyen komolyan gondolja, játék számla egy fogadóirodánál igazán nem elég. És itt nem csak a bónuszokról lehet szó, amelyeket az új játék számla megnyitásánál szerezhet külömböző fogadóirodánál, de szintén arról, hogy kiválaszthatja magának a legcsábítóbb szorzót a lehetőségére és nem kell támaszkodnia egyetlen fogadóirodára és remélni, hogy magasabb szorzót ír ki, mint a konkurrense.