Category Archives: Fogadás

Rio-borgmesteren Eduardo Paes: ‘OLene er en ubesvart mulighet for Brasil’

Hver vertsby står overfor kontroverser i oppbyggingen til mega-arrangementet, men en kombinasjon av lavkonjunktur, sikkerhetsbrudd, Zika-epidemien, Brasilpresidentens impeachment, budsjettbesparelser, infrastrukturforsinkelser, miljøskremmer og klager om forskyvning og gentrifisering har påført alvorlig skade på bildene av både Brasil og Rio.

“Dette er en glemt mulighet,” anerkjente Paes. “Vi viser ikke oss selv. Med alle disse økonomiske og politiske kriser, med alle disse skandalene, er det ikke det Bet365 beste øyeblikket å være i verdens øyne. Dette er dårlig. “Men han mener også at problemene er overdrevet av pressen på en måte som skildrer Rio uberettiget til omverdenen. “Det gjør meg sint.Hvis du leser det internasjonale media, ser det ut til at alt her er Zika og folk skytter hverandre. ”

Ved svinger utrykt, bekjempende og animert, forsvarte ordføreren den langsiktige effekten av det globale sportsirkuset at er i ferd med å synke på sin by. “Det har aldri vært så mye forvandling for fattige mennesker [i Rio],” sa han Bet365 under et to-timers intervju. “De olympiske leker er en stor inspirasjon for å få ting gjort.”

Borgmesteren – en politisk formeskifter som har vært i fem forskjellige partier, inkludert Greens, Labour og, for tiden, midt-rett brasiliansk Den midlertidige presidenten Michel Temer, demokratisk bevegelsesparti, har også påvist påstand om at fokuset Bet365  odds på din telefon på olympiske investeringer bare har vært på de rikere delene av byen. Det er gal å si at det ikke er noen investering i fattige områder, ” han sa. “Hvis folk sier dette, vet de ikke byens geografi.” Facebook Twitter Pinterest Rio har brukt R7,1 milliarder (£ 1,7 milliarder) på sin olympiske stadion, inkludert denne beachvolleyballplassen på Copacabana-stranden.

Kritikere hevder at borgmesteren styrer en uforholdsmessig mengde olympiske midler mot den velstående Barra da Tijuca-regionen på vestsiden av byen, hvor Paes kutter sine politiske tenner. </P >

Det er her flere av kampanjebakgrunnene har store prosjekter.En av dem, Carlos Carvalho, fortalte Guardian i fjor at han hadde planlagt å gjøre Barra til Rio sentrum – selv om det innebar å drive ut de fattige, slik at en “elendig” elite kunne bevege seg inn.

Borgmesteren har Deretter legger Unibet press på den eldre eiendomsutvikleren for å slutte å snakke med media. “Jeg er ikke enig med ham,” sier Paes nå. “Jeg forteller ham at hver gang du sier dumme ting, vær klar fordi jeg blir tøff på deg.” Paes hevder at 75% av bystyrets samlede investering går inn i de fattigere nordlige og vestlige områdene av Rio “fordi det er der jeg får mine stemmer fra”.De fleste av de 331 nye skolene og 90 nye klinikker ligger på disse områdene, sa han, og det er de fleste nye motorveier som vil redusere pendeltider for mennesker som bor i favelas som jobber i den Unibet velstående sørlige sone i byen. / p>

Dette er omstridt av sosialaktivister og akademikere, som påpeker at de fleste av de nye veiene og transportforbindelsene tar folk til og fra Barra. De argumenterer for at Paes aggressivt fremmer gentrifisering av byen, selv om det betyr å tvinge mange mennesker ut av deres hjem.

Antall flyttinger er hardt omstridt. Leftwing kritikere hevder at borgmesteren har flyttet mer enn 50.000 mennesker – et høyere antall enn noen av sine forgjengere. Paes sier at dette er veldig overdrevne påstander spredt av hans politiske rivaler.Han legger antall flyttinger i hundrevisene for direkte olympiske relaterte prosjekter, eller de lave Unibet tusenene om de nye raske bussystemene er inkludert.

“Ingen liker å mislykkes folk. Det er dyrt og rotete. Men noen ganger må vi gjøre det, sa han. Facebook Twitter Pinterest Paes, håp, den økende bruken av transittsystem rundt Rio vil være en positiv arv i OL. Foto: Ricardo Moraes / Reuters Rio sies å bruke 39,1 mrd reais (9,1 mrd. Kr) i OL, hvorav 58% er fra private penger.Det inkluderer R7,1 milliarder kroner for å bygge alle stadionene (billigere, kanskje ordføreren enn bare ett olympisk anlegg i London), R7,4 milliarder på organisering av arrangementet og R24,6 milliarder på eldre prosjekter, for eksempel det raske bussystemet, lys jernbane og nye motorveier.

For ham er det en kostbar pris å modernisere byen. Den viktigste gevinsten, hevder han, er i transport. I 2009 brukte bare 18% av Roms innbyggere Unibet oppstartsbonus for nye spillere masseforsendelsessystemer. Nå er figuren 63%. Stort sett av denne grunn mener han historikere vil se tilbake positivt på OL. “Det er et flott prosjekt for byen,” sa han.

Men han innrømmer at det burde vært bedre. Det har vært en rekke uhell – noen tragiske, andre bare pinlige, men alle sprang på mediene.I april døde to personer da en ny kystsyklussti – en av byens olympiske arvsprosjekter – krasjet inn i havet. Selv om den ble bygget ved siden av Atlanterhavet, hadde arkitekter valgt av bystyret ikke klart å forutse at det kunne bli rammet av en bølge. I juni led en ny lysbane også en midlertidig strømbrudd bare en uke etter at den ble innviet. Det viste seg også at den olympiske velodrome kanskje ikke er ferdig på plan, selv om den fortsatt skal være klar i tide for spillene. Mer tvilsomt er om metroforlengelsen – et nøkkelelement i transportplanene for OL – vil løpe i tide.Etter gjentatte forsinkelser er det nå på grunn av å åpne bare fire dager før spillene starter den 5. august. Deretter er det lengre bekymringer om forurensningen i Guanabara-bukten, offentlige finansieringsbrister og budsjettbesparelser som har ført til politiet og en tilbakekalling av planer om å “pacify” Rio’s favelas. Facebook Twitter Pinterest Mye konstruksjon har blitt forsinket i byen, inkludert et nytt lyskryssesystem i Port Zone. Foto: Mario Tama / Getty Images

De fleste av disse problemene, sier Paes, er ikke byens feil, men av de to høyere nivåene av regjeringen – på statlig og føderalt nivå.

På byens nivå (stadioner, veitransport og innkvartering), hevder borgmesteren at forberedelsene går bra.Men på statlig nivå (politi, vannkvalitet og undergrunnsbygging) har guvernøren opplyst en økonomisk nødstilfelle og bedt om føderal hjelp.

Den føderale regjeringen er i en tilstand av omveltning mens Den suspenderte arbeidspartiets president Dilma Rousseff blir anklaget av senatet. Hun vil bli erstattet ved åpningsseremonien av hennes løpende kompisavviste Temer. Fra og med mars har det vært tre forskjellige sportsministrene siden mars.

Selv før dette ble Paes frustrasjoner tydeliggjort i et lekkasjet politiopptak av en telefonsamtale han gjorde til den tidligere presidenten Luiz Ignacio Lula da Silva .Midt i et spott av profanities, tyder transskripsjonen på hvor vanskelig borgmesteren fant det å jobbe med de statslige og føderale lederne av tiden.

Utvekslingen fremhever hvorfor Paes i siste instans er så positiv om å være vert for OL, som har sørget for fortrinnsbehandling og prosjekter for å holde Rio økonomi beveger seg selv midt i en dyp tilbakeslag.

Det skjer ting på grunn av OL, sier Paes. “Selv i en krisetid fortsetter vi å presse. Vi er innviende ting nesten hver uke. “Han er sikker på at byen vil kaste en god fest under spillene – men innrømmer at bakrusen kan være tøff når den olympiske bommen er over.

“Vi er ikke en øy.Krisen rammer oss allerede, “anerkjente Paes, som vil forlate kontoret senere i år og flytte til USA i seks måneder, før et mulig bud på Rio-statens regjering. “Men jeg tror økonomien kan gå opp igjen. Jeg tror på fremtiden til denne byen og landet. “

Sikere után az időmérőn Stepanek nyerte a stuttgarti és első körben

teniszező Radek Štěpánek sikere után az időmérő edzésen a fejlett, hogy a füvet Stuttgart a második fordulóban. Harminchét veterán vereséget szenvedett az első fordulóban 7: 5, 3: 6 és 6: 3 Denise Istomina Üzbegisztán.

Stepanek még Stuttgart megerősíti, hogy a fű a változatos játékstílusa illik. Cseh Davis Cup képviselő, aki jelenleg az egyik 129 a rangsorban, sikerült Mercedes Cup két mérkőzést az időmérőn, és most két órát, és egy éles rajt.

Miután a második győzelmét pályafutása több mint 64.ranglista Istomin Stepanek versenyezni második beoltott célzás, aki elhagyta haza.

Hlaváčková kizárt Nottingham ötödik beoltott

Miután közel kilenc hónapon Andrea Hlaváčková élvezte győzelmet egyéniben a WTA tornán. Cseh teniszező vereséget szenvedett az első fordulóban a Nottingham ötödik beoltott belga Yanina Wickmayer 7: 5, 7: 6. Az ő következő riválisa lesz az ausztrál Ashleigh Barty, amely a fő verseny jött a képesítést.

Az időmérő Hlavackova jól harcoltak, de a harmadik fordulóban nem sikerült.Végül azonban az egyéni versenyben a füvet torna kapott támogatás 250.000 dollár helyett a sérült horvátok Bármilyen Konjuhové.

Világ Wickmayer megtorlást Ötvenöt éves egyetlen vereség a meglévő kölcsönös mérkőzés. A második fordulóban Hlaváčková vár húsz ausztrál Ashleigh Barty, aki visszatért a tenisz után az elmúlt évben adományozott krikett. A WTA rangsor, jelenleg a 623. helyen. Hlavackova, köztük 192 válaszfalak, a Bartyovou verseng az első alkalommal.

Az első mérkőzés irányítása alatt a cseh edző Davida Kotyzy nyerte Dane Caroline Wozniacká.Korábbi világ első számú, aki miatt egy boka sérülés, elvesztette minden tavasszal agyag szezonban, legyőzte Turk Cagli Büyükakcayovou 7: 5, 6: 3.

Siniaková végződik Hertogenbosch fordulójáig 1

mint tavaly csökkent teniszező Kateřina Siniaková a füvön torna Hertogenbosch az első fordulóban. Húsz cseh játékos legyőzte tizenegy évvel idősebb Srbce jelene Jankovičové 4: 6 és 2: 6.

Siniaková kezdték ellen egykori világelső bizakodó, és átvette a vezetést 3: 0. Az ötödik és kilencedik Gamma 102. De a WTA játékos elvesztette szolgáltatást, és elvesztette az első szettet. A második szettben jött Siniaková az adminisztráció az állam 1: 1 háromszor, miközben Jankovic tört szolgáltatást egyszerre.Döntős a verseny 2007-ben, majd bekapcsolta a harmadik benyújtási mérkőzés pont.

Prága fordulójáig 1 sikerült csak top-maggal Rosol és Pavlásek

csak egy verseny Lukáš Rosol és Adam Pavlásek sikeres teniszezők kilenc helyi kihívó fordulójáig 1 Sparta Prague Open.Agyag Prága Stromovka, ahol április végén játszott a torna WTA Tour ma, többek között esett David Rikl nyertese, a páros a Junior francia nyílt.

Davis Cup képviselője Rosol haza konzultáljon Lenny Hampel Ausztriából és 6: 1 és 7: 6-ból nyert. A hatodik beoltott Pavlásek kellett küzdeni két óra Zdenek Kolar, mielőtt léptetést időmérő felmászott után készlet 3: 6, 7: 6 és 6: 3.

tizenhét Rikl, aki nem szerepel a listán, és kap egy ingyenes kártya, nem Nem meglepő Chiliano Hans Podlipnik-Castilla rovására. David Rikl, az egykori világbemutató debütálása a világon több mint 210 volt a harmadik helyen.játékos egyéni ATP 4: 2, de a maradék négy játékot vesztett és kiesett, miután egy egyenes készlet 3: 6, 6: 4 és 4: 6.

„Van egy 4: 3 és 30: 0, hanem egyszerűen valószínűleg nagy szerepet játszottak a tapasztalat. Azt tettem, amit lehetett, de csak nem jött ki „, mondta Rikl, aki még egyszer sem nyert az első kislemez a felnőttek körében. „Azt hiszem, ez egy játék, én szerzett sok tapasztalatot, és azt kell, hogy ezeket a játékokat játszani, amennyire csak lehetséges. Úgy vélem, hogy ez a lépés nekem, „mondta.

A versenytilalmi ma is elköszönt Dominik Kellovský és Marek Michalička, hétfőn esett Robin Staněk, Máté és János Vocel kotorászott.

Ha maradok, számolt be a kapus Jihlava. Blažkův indulás meglepte Hanuše

Labdarúgás kapus továbbra dominál Jihlava. Az a szerződés meghosszabbítása azt mondják, hogy már beszélt a tulajdonos a klub Frantisek Vaculik a tél folyamán. A szerződés mivel ezen a nyáron még két évig.

Még a nyári szünet, azonban továbbra is teljesen nyugodt nélkül foci. Néhány nappal ezelőtt megtanulta a felmondás az együttműködés Premier League egység kapus edző Jaromir Blazek.

Hanus most bevallja: „Azt kell mondjam meg vagyok lepve.” A rajzolt ki: „Számomra ez váratlan volt, és természetesen, sajnálom. Mi nagyon jól kijöttünk egymással, segített, támogatott engem.De ez a futball néha Holt életét. „

Ha a jelenlegi Jihlava egy észrevételt több éves együttműködés Blazek, beszélni csak szuperlatívuszokban. „Még ha fogott, így néztem rá. Csodáltam, hogyan csinál fizikailag, tetszett a stílusa és hogyan készült játékok, „mondja Hanus az években, amikor még Blazek kezdőcsapat.

Ezt követően, ha Blazek nyugdíjas utána Jan Hanuš átvette a jogart határozottan a kapu után is sikeres együttműködését. A fiatalabb kapus folytatta stabil teljesítményt ő tizenöt évvel idősebb elődje. „Amikor elkaptam és megbeszélte velem mindig egyezik, tanácsolta nekem, és segített. Ez volt a támasza a számomra. Megpróbált felvidítson.És szeretném megköszönni neki „, mondja a most egykori főnöke.

A következő szezontól, amelyre labdarúgók kezdenie a jövő szerdán, vállalja a kapusok egykori Major League kapus Stanislav Vahala, aki tavaly az edzője a kapus Sokolov.

az ő érkezése Hanus üdvözli: „már ismert korábbi megbízások, valamint az együttműködési tökéletesen csattogtak, úgyhogy örültem, hogy jöjjön.”

egy pár Hanus és habozott találkozott egy időben, amikor még a jelenlegi tartója Jihlava dolgozott az ifjúsági és junior később Slavia Praha. „Ezzel a kocsi, dolgoztam talán hét éves,” mondja Hanus.

Egyéb hónap, talán már évek óta, valószínűleg lesz hozzá. Nyári verejték kezdődik labdarúgók hat nap.A Hanus azt mondta: „Természetesen én játszom jobb futballt, de az előkészületek, hogy megy vele. Személy szerint én inkább nyáron, mint télen a képzés, mert nem szeretem a tél. „

Csillagok duo 62 pont. Az utolsó NBA ragyog pár Cleveland

Mivel ha az NBA döntős akart „drag and drop”, hogy ki lehet jóváírni, amit hiba. Nyitvatartási két párbajt a játszó Golden State kereken kimondta házi Warriors, de a harmadik játék nyert otthon a Cleveland túlzott különbség 30 pont – 120: 90!

És ez nem nehéz megtalálni a fő oka vagy okai.

„Amikor megnéztem előtte, készen arra, hogy hatalmát emelt egy másik szintre,” mondta James Jones körülbelül csapattársai – LeBron James játszott igazán nagy, ő 32 pontot tartalmaz néhány nagyon látványos törni. De ugyanakkor azt is lőttek Kyrie Irving, a szerző a következő 30 pont.

A szimbólum a kölcsönhatás a következő műveletek.LeBron kirabolták a labda Stephena Curryho, és felmelegítjük őt térdre Irving, aki követte útlevél légi, amelynek ő mondta: „Néhány lehet leírni, mint egy rossz passz, de szerettem volna látni valami rendkívüli. És mit LeBron elképesztő volt, egyszerűen lenyűgöző. „

A labda repültem egy kicsit távolabb, mint ideális esetben. James elkapta az egyik kezét messze a kereteket – de hajtotta azonnal. Wow!

„Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a legjobb játékos és a világos vezér. Megmutatta, hogy mit jelent, „mondta James játékos dicsérte a Cavaliers James Jones.

De nem tudta megtenni mindent, nem számít, milyen az iramot stílus igazi főnök.

” A gyeplőt tartott Kyrie.Különösen az elején és a végén, „mondta LeBron, Irving belépett a párbaj 17 pontot a nyitó negyed. „Mivel én ezután képes felgyorsulni, és azt követte a csapatot, hogy hozzájáruljon egy ponton termelés.”

De másfelől, e bizonyítványok hallgattak. A két domináns képviselői nyertesek minden adta magát több pontot střelečtí démonok Golden State Curry (19) és Thompson (10) együtt. „Csalódott vagyok. Csak most, hogy jobb, „Curry elismert kritikus, a leghasznosabb az ember lényeges része az NBA-ben. Fő

Ez érdekes látni, hogy ezek a vezető páros.És ez elég fűszeres, hogy miután a harmadik záró megszerezze átlagos pontszám nyereséget az idei rájátszás teljesen azonosak az összeg 48,5 pontot egy játék (24,4 per Warrios Curry és Thompson 24,1, 24,6 a Cavaliers és James Irving 23 9).

még ezek a számok lehet tisztában azzal, hogy a tényleges teljesítmény a J + I volt a szabványok a kivételes kosárlabda rendkívül jól tette, sokkal haladja meg a normál termelés. Ha valaki hozzáteszi, hogy elhallgattassa a fő ellenfél erejét, hirtelen van třicetibodový különbség a pontszám egy kicsit világosabb.

„Ha megtámadni a legjobb lövő a világ, a lényeg, hogy ne engedje el a könnyebb golyót, és leadta a ritmust.” LeBron James le.

a harmadik záró ezt Cleveland egyértelműen sikerült. Nyerte meg a csatát a „háború” még mindig veszít, 1: 2 mérkőzések.És a csillagpár kétségtelenül alakítja a többi döntőt is.

Az időjárás hatása a fogadásra

Bet365 Croatia

Bizonyára töbször Önnél előfordult, hogy az Önnel fogadott párbajt elégé befolyásolta az időjárás. Valami, amivel sajnos nem tehetünk semmit. Éppen azért ezt a látszólag jelentéktelen szempontot is szem előtt kellene tartani, amikor létrehozzuk a szelvényt.

Az időjárásnak a legnagyobb hatása  már hagyományosan a labdarúgásra van. Az esővel áztatott pálya sokkal gyorsabb, a labda gyorsabban csúszik és így a támadó egységek javára játszik. Nemegyszer láttuk a kapus óriási hibáját, aki nem tudta fékezni a gyors labdát az átázott gyepen és így egy potya gólt kapott. Azonban ügyelni kell arra, hogy milyen mértékben esik. Ha egy nagyon sűrű és intenzív esőről van szó, a pálya túl átízik és ez ellemező tulajdonosságokkal rendelkezik majd, mint az első esetben. Tehát a labda a tócsákban  váratlanul megáll és a lehetőségek a kombinációkra és támadó focira minimálisak lesznek. Ebben az esetben érvényes, hogy ilyen párbajokban nem esik túl sok gól.

Az időjárás hatása elkerülhetetlen a teniszben is. Ott ugyan az esőben nem játszanak, de éppen ez lehet egy fontos szempont, amely dönt a győztesről. Időközben, amikor várakoznak, amíg eláll az eső, ugyanis a jelenleg veszítő játékos visszatérhet mint mentális, úgy fizikai jólléthez, aki erőket szed össze a következő fordulathoz. Ha a játékos mögött igényes program áll a korábbi fordulókból és nyilvány frissebb ellenfél elé áll, az eső ismét segíthet neki az erők merítéséhez, míg az ellenfelét visszafogja az eufóriától. Az időjárás hatását tehát szükséges figyelni olyan sportoknál is, amelyekkel látszólag nincsen semmi összefüggése. Ezt ki lehet használni a fogadóirodáknál, amelyek erre a szempontra túl gyakran nem figyelnek.

A következő sport, ahol az időjárás gyakran hatással van a menetre és talán az összecsapás eredményére is, az amerikai futball. Hazánkban nem igen népszerű és fogadott, de mégis csak megjelenik a fogadóirodáknál. Itt például az erős szélnek lehet hatása, amely hátrányba hozza az egységeket, amelyek támaszkodnak a hosszú szétjátszásra. Az eső kombinálva a széllel ezen túlmenően minden bizonnyal befolyásolja a csapat kulcsfontosságú játékosa teljesítményét, quarterbackét, akinek problémái lehetnek a pontos passzokkal, amelyekre a csapatának szüksége van a győzelenhez. Az időjárás hatása tehát vitathatatlan és az elemzések létrehozásánál a fogadóknak ügyelni kell erre a gyakran elfelejtett aspektusra is.

 

Következő Hejn? Young Vokal Marvel: Jim lehet, hogy megőrült az időméréssel

Az órát nézte, és arcát csodálattal tükrözte. „Mi az? Ez az én időm? Nem fáj? Nem? ”

Nem. Tereza Vokalová csütörtökön ünnepelte 18. születésnapját, és most 57,23-ra nőtt a női bajnok 400 méteres akadályokon. Tavaly még mindig 60 éves volt, 85 (és a 17-es világbajnokság 5382 ponttal sikeresen kezelte a Sebastien-t). Idén Tábornak jött az 58.86-os akadályokkal kapcsolatos személyes rekord. Szombat kezdete 58,68-ra javult. És ez az 1.36 másodperc jobb a hétvégén.

Ez a leggyorsabb európai junior a pályán.

“Kitűnő!Ez tőlünk a Jablonec, „mondta elismerően és Barbora Špotáková, és ez csak a mikrofon, ének a hangszórókból a stadionban nagyon hangos gratulálok.

akadályverseny azonnal belevetette magát a karjai egy lelkes edző Dana Jandová. Fő ugyanaz a kocsi, aki egyszer Jablonec úttörő akadály karrier Zuzana Hejna.

a kötési ének az aktuális világbajnok erős. Nem csak azért, mert tüskéi shoaling és azt mondja: „Sue Tegnap írta, hogy hogyan kell csinálni. Így engedelmeskedtem neki. Mit ír nekem?Ez titok. “A titok nem az, hogy Dana Jandova a Vojalova modellt használta a Hejna modelljéhez hasonlóan.

„Mi csak olyan vícebojařskou módon” említi összpontosít több tudományág és összehasonlítja: „Sue egykor többet ér běhavější, Tereza gyorsabb. Zuzkával mindannyian tanácskozunk, kapcsolatban vagyunk. Tereza tudja kezelni annyira, mert atlétika és a futás elsősorban a fejét. „

Vokálová elismeri, hogy mostanáig a 400 méteres gátfutás nem szakosodott semmilyen módon.

“Többszemélyes és rövid akadályokra készülve” – ​​mondja az edző. “Rengeteg hosszú akadályt tettünk bele, mert még csak nem is tudtuk vezetni.Eddig sem akart futni, de most már talán lesz meggyőzni. „

Ami egyáltalán nem bonyolult. Vokalová egyszerre mondja: “Az akadályok egynegyede lesz a fegyelem. Ezt megelőzően nem volt a fejemben, nem tudtam, mit akartam. Most pedig bízom bennük. A multicontest csak nincs sok idő, meg kell kezelni egy iskolába. „

Jandová azt Tabor kezdete előtt az utolsó sürgette:” Próbáld zadrobit a šestnáctikrokový ritmust. „

Vokálová ő engedelmeskedett, odarohant Tizenöt lépés. “Nagyon ritmikus érzése van” – mondta az edzőnek. „Ez nem oldja meg a jobb, bal láb, megtanulta, hogy mind ő, és nem érdekel, hogy nem lehet, korlátok simán fog menni. És remek véget ér.Ez fut a hetedik akadályok Zuza, közbelépett, és futtassa a végén az ő elfogy a hatalom. „

számítanak idén a kezdete a világbajnokságot 19 év. Azonban Tábor idején az amszterdami júniusi európai bajnokság A-határértéke is megtörtént. Lehetne először ezen a pályán is versenyezni Hejnová, ha ő lenne rendben fáj az Achilles-ín.

Vokálová a sport család, apja fociztak, és két húga, ahogy volt elfoglalva atlétika. Az én az introvert jelleg.

“Ezért nem sokáig hitte el,” mondja az edző. “De ebben az irányban Zuzka Hejnová és Šimonek úr segített ebben az évben. Egy évvel ezelőtt másutt volt.”

A Junior Bohemian Heaven 55,89 rekord még mindig messze van, de Vokalová az első év a junior, az idő több mint elég. P> “A lehetőségek hatalmasak” – gondolja Janda. “És még mindig hatalmas tartalékai vannak. Még a quadruplereket sem képezzük ki. Közben még mindig kevés regenerálódás van, nekem meg kell nyomnom. “Janda tizennyolc éves korában Heyna elment Prágába, ahol a cseh atlétika szíve van. Jablonec edzője elvárja fiatal reményét, hogy a jövőben irányuljon. Transfer ének azonban lehetne még racier.

„Én egy kijelölt Zuzka, hogy jövőre is legyen Terezka.És akkor Zuzka hamarosan befejeződik, és átadom Terezkának. ”

Egy ilyen forgatókönyv a Vocals-nak is tetszene. “Zuzka az én mintám. Amikor befejezem az iskolát, Prágába megyek, és remélem, hogy edzhetnek vele. “Will Heyn hozza fel utódját?

Jugadores de balonmano perdidos en la final del torneo en Hungría con el equipo local

Mientras que los entrenadores checas en el tradicional torneo de cuatro países trataron algunos recién llegados, húngaros ERDU afinar su forma antes del Campeonato Mundial en enero en Francia y en la cancha, se sabía desde el principio. Oponente llevó rápidamente 6: 1, mientras que los huéspedes luego bajar hasta 09:10, pero desde entonces el juego pertenecía a la casa

La doceava parte de cable de Campeonato de Europa de todo un año cinco goles de nuevo se recuperó y se fue a los vestuarios en el descanso. Plazo de ejecución 17:11. Húngaros dominaron la mayor parte del tiempo bien después del descanso y pronto crearon para desetibrankový plomo.

Entre los bares, además de demasiado tiempo no conduce el portero Checa Adamik, así que después de 51 minutos ya llevaron FAVORITOS 30:19.”Estábamos jugando al menos un poco mejor con el los mejores pronósticos y previas deportivas equipo, resultó que los húngaros están en otro lugar frente a nosotros”.

En la primera mitad no logramos presionar en el ataque, no pudimos jugar en compresión y luego lo hicimos desde posiciones no preparadas. No pudimos eliminar el juego húngaro en la defensa “, dijo uno de los dos entrenadores checos Jan Filip en la prensa.

” Fue mejor en la segunda mitad. Pero vimos principalmente a todos los jugadores que queríamos ver en el torneo. Todos obtuvieron espacio en el patio e hicimos una foto.Trabajaremos con un equipo que estamos contando para la calificación de primavera “, agregó Filip.

El mejor anotador checo fue Roman Bečvář con seis goles. “Hoy hemos marcado más goles. Era obvio que el juego estaba nervioso, que al principio cometimos muchos errores técnicos. Hubo muchos recién llegados que quisieron aparecer. Damos a conocer todo de sí mismo todo lo que pudimos “, dijo Bečvář.

Otros eventos esperan balonmano Checa el 12 y el 13 de enero, cuando competirán en el torneo en el equipo las mejores casas de apuestas deportivas local Austria y Suiza. La mayoría del apoyo que habían recibido para el torneo en Hungría ya estaba en exhibición.Continuará a perder capitán Filip Jícha, recuperándose de la cirugía.

La unidad nacional está calificado para el próximo campeonato del mundo, por lo que será el evento principal de la culminación primavera del próximo año del Campeonato de Europa de calificación.

Los esquiadores con faros comienzan esta carrera única en Bedrichovska Estadio, en un lugar donde la legendaria carrera Jizerská cincuenta. “La atmósfera carrera nocturna es completamente único y será ajustado y otra de fuego iluminación y atracciones a lo largo de la ruta, que será una experiencia maravillosa”, promete David Douša del comité organizador.

maratón de la noche en Bedrichov ha ganado popularidad rápidamente. Se trata no sólo de los esquiadores de la región, sino también por los turistas que se alojen tarde en Bedřichov donde en este periodo tradicionalmente llena de hoteles. “Nuestro objetivo es tener 500 competidores”, dijo Dousa. Inicio “Incluso durante la conducción nocturna, la carrera no es peligroso, como lo demuestra la experiencia de años anteriores, cuando no hay caídas buena casa de apuestas deportivas graves.Nadie tiene que preocuparse por eso. Pero cada caso estará listo y el Servicio de Rescate de Montaña “.

La oscuridad y las luces de los faros dan raza bedřichovskému toque romántico especial. “La carrera del faro es completamente diferente a las carreras diurnas habituales. El hombre conduce fuera de la pista a unos metros de distancia y de repente la pista solo. En Bedrichov Además, hay un gran ambiente “, dice el campeón del mundo de esquí de fondo Martin Koukal, que corren a menudo trataba

Los esquiadores de fondo pueden dentro de Maratón Luz Bedřichov Noche opción de dos rutas: 35 Km. Y medio distancia El inicio es para ambas distancias a las 19.00. El programa también incluye carreras infantiles para los más pequeños.Los pequeños corredores comparación a otras casas de apuestas comenzarán en el Mini Night Light Marathon a las 19.10.

Antes de la carrera, un espectáculo de ciencia de Liberec, iQlandie, comenzará para los competidores y visitantes a partir de las 17.45. Hay un servicio de primera clase, un vestidor calefaccionado y una sala de guardaesquíes. Para aquellos que quieran lubricar profesionalmente sus esquís, un servicio de lubricación estará disponible. Por supuesto, hay refresco en la pista y al final. Cada participante recibirá una medalla de cristal.

Si decide inscribirse en el último minuto, puede hacerlo en el sitio de la carrera, para los niños de forma gratuita.

Ukrajna – Lengyelország 0: 1, röviddel félidő után Blaszczykowski váltakozott

Lengyelország elmaradt Németországban csak a cél rosszabb pontszámot a nyolcadik fordulóban szombaton 15.00 összecsapást Svájcban.

Ukrajna után két vereség 0: 2 volt a mérkőzés előtti bizalom, hogy neki torna végét . Coach Mikhail Fomenko is bejelentette, hogy elhagyja a csapatot a meccs után. Mégis, a csapat akart párbajozni a ko-bajnokság utolsó méltóságteljes búcsú.

„Nem tudom hibáztatni a játékosok. Megpróbálták futballozni és jó munkát végeztek. Dolgoztak, csak nem tudták kihasználni az esélyeket. Úgy vélem, hogy számukra ez lesz a jó tapasztalatokat a jövőben „, mondta az edző Fomenko.

A kezdetektől játszani elég támadó foci. Polik Miliknek esélye volt a harmadik percben, Lewandowsky 100% -os eséllyel.Bayern Munich csatár, de nem sikerült a végén, és túllépték a cél.

Tíz perc elteltével, de kezdett mérges és az ukránok, különösen Jarmolenko aki futott magát a kapus, de a labda megüt rosszul, és elküldte széles. Amikor a következő támadás nyilvánvalóan Jarmolenko szabálytalankodott a lime, szül Moen büntetés, de nepískal.

lengyelek után a kezdeti esélyeit nehéz érvényesíteni, és többet a játék volt a riválisa. Edző Nawalka tehát elküldte Blaszczykowsky egyik csillagát félig a játékon keresztül, ami meglepően csak a padon indult.A középpályás Dortmund játék Lengyelország azonnal un-elakad, majd kilenc perccel a pályán, még maga szerezte.

Miután a szokásos helyzet egy befejezetlen rövid idő alatt talált Milik hiányzott teljesen ingyenes, Blaszczykowski is kezelni kiadja a középső és a bal oldali küldte a labdát pontosan A távolabbi botok. Részt vett Lengyelország utolsó négy célja során az európai bajnokságban. A két adott két rögzítésre.

A következő pillanatban berontott egy esélyt Kapustka, de egy szöget küldte a labdát közvetlenül az ukrán cél.

Ukrajna törekszik szinttel feljebb az elmúlt tizenöt perc , De a lengyel védekező csapat ellenállt a harmadik alkalommal a versenyen, és tartott nulla. Ezzel szemben Ukrajna ME elvesztette az ötödik játék egy sorban, anélkül vstřeleného cél.

Nagyon örülünk, hogy megnyerjük és a haladás.Ukrajna számunkra, de sokkal nehezebb, „mondta Blaszczykowski. “Nagyszerű előrelépni a világbajnokokkal. Bár nem játszott jól ma, de nyertünk, ami fontos „, mondta a kapus Lukasz Fabiaňski

COMENTARIO: finaliza y abandona. Como Sparta se mantuvo en problemas

El nuevo entrenador ha estado preparando su primer entrenamiento de la noche a la mañana y tiene el primer partido el viernes. Si logras disfrutar de una tripulación se despierte a largo muertos y derrotar peligrosa Zlín, Esparta puede comenzar el proceso de curación. Inicio

Ahora el club de Letna fantasma le recuerda extensa del hospital enojado, los resultados caen y la anarquía en la cabina. Después de 20ronda en busca de líderes Slavia con una pérdida de nueve puntos

Así terminó el Sr. David Holoubek y Tomáš Požár

En un trabajo conceptual puede responder a excepción de ironía:.. Aquí todos los consejos, querida Esparta!

Durante el autumn bustle encontró que para ser cortado de la vieja escuela, tirando por lo tanto el entrenador Zdeňka Ščasného.

Después de una exploración difícil inventó el mejor de todo sería experimentar con Holoubek, joven agradable sin licencia.

Y a principios de la primavera se encontró que era un error.

Sparta todavía no se dan cuenta, pero después de caminar manera francamente mal.Tropezando con piedras callejeros y siempre vuelve al mismo lugar donde el desconcertado mira a su alrededor y se da cuenta, “Oh, aquí teníamos.”

Desde el año 2005, apareció en la Champions.

Desde 2010 ganó un solo título.

El éxito de este año no parece ser un éxito. Se cayó de la copa nacional, la Liga de Campeones que vypráskal Rostov y en el sufrimiento de la liga, lo que provocó jefe Křetínského que asintió a temblar más arriba.

Holoubek regresa a su devatenáctiletým sus estrellas, de la que el povyletěl otoño de arriba . Su papel superior apostar online Fire seguirá siendo un director deportivo.

¿Curriculum vitae?

En el abrumador aparato del club, cada uno de los gerentes y directores tiene derecho a votar, pero podrían aprender de los errores o quizás inferir responsabilidad, no de nuevo. Es por eso que el sobrenombre vacío de Iron Sparta se convierte en una frase vacía.

Sparta no necesita un entrenador de rayos, sino un gran tratamiento que el rico propietario debería entender. No es que cada medio año invente nuevos nombres en la silla de entrenadores y el equipo a pedido para comprar bienes usados ​​(Mazuch, Michal Kadlec, Vatajel).Si Daniel Křetínský puede gestionar gigantes de la energía y ganar mil millones, ¿cómo es posible que un club de fútbol en el largo plazo no está funcionando

Nunca no he hecho todavía, pero esta vez vamos a citar a nosotros mismos hace dos semanas: “Esparta? Esta es Křetínský, revoltijo vago de características alas ideológicas, relaciones extrañas, mayores o menores escaramuzas e intrigas. Sin el big bang no va a cambiar nada “

Para que quede claro, ¿cuál es el big bang:. El propietario se rocía todo Esparta trae problemas.Limpia la gestión, que dirige el mediocre CEO Adam Kotalík, y comenzar los mejores pronósticos y previas deportivas a construir su club sobre una base consistente.

Pero él quiere en absoluto Křetínskému?

Sólo se conoce a uno.

< p> Por ahora, prueba la variación de SOS.

Petr Rada es una estrella tormentosa con buena reputación. Lo siento A través de la puesta en escena en Jablonec y Teplice llegó al equipo nacional en el verano de 2008. Aunque falló, y después de una escapada de un bar, fue despedido después de menos de un año, los clubes lo llevan más allá. Hay 285 juegos en la liga. Estuvo dos veces en Slavia, en Teplice incluso cuatro veces.

Es un practicante que entiende el fútbol mientras que al mismo tiempo puede rockear. Cuando no resuelve disputas personales, también es un compañero interesante para las entrevistas. La última vez, él condujo Příbram, donde se fue debido a un régimen de ahorro en enero.Tendría que recortar su salario significativamente, lo que no quería por su nombre.

Ve cómo la vida del fútbol es impredecible. Dos meses después llega Rado con una oferta que no esperaba. Esparta está manejando una complicación que no permitió. Y debido a que no quería que el equipo le permitiera al asistente, ella lanzó la acción de pararrayos. Pavel Vrba no estaba convencido, porque tenía dudas sobre el diseñador del oro de Pilsen y el ex representante de entrenadores, demasiado vacilante.

Sí, Vrba fue probablemente la mejor opción.

Nop Vaclav Kotal ha pasado desde que el experimentado entrenador tiene compromisos para la primavera de representación diecisiete años.

Reanudar? Petr Rada! Él era libre y motivado varias veces. Puede que no sea un recurso provisional, sino que es realmente un rescate de dos meses.

De todos modos, incluso este cambio de entrenador no aborda la esencia del problema Spartan. Es permanente y profundo.

Doble y descomprima la ametralladora. Marzo. Escucha las ordenes Y, tampoco, parece que no tenga peluquería.

“Tenía que tener tres milímetros. Pero lloraría diciendo que no quiero quitarme el pelo rubio, no realmente “, ríe el canoista Martin Fuksa, famoso por sus cortes inventivos:” Y esto fue un cambio de peinado “. Después de estar en Río no salió del sueño de la medalla olímpica; Y luego llegó la noticia: el receptor militar.

“Cuando acudí a él, quería irme a casa inmediatamente”, recuerda. “Tenía un régimen libre después de los Juegos Olímpicos y no necesitaba escuchar a nadie. Esto ha cambiado rápidamente en la guerra. Allí uno debe obedecer allí. Pero eventualmente las mejores casas de apuestas deportivas me gusta la experiencia.. Creo que sin duda me dio algo a la vida “

En Vyškov eligió la siguiente estrategia:” Traté de cortar a través de él de alguna manera. No destacarse, pero no ser malo. Entonces yo era un promedio. En reposo. “

Su preparación fue diferente. “No tuve mucho que ver con el receptor, he estado en pleno entrenamiento desde enero. Pero hasta ahora todo es absolutamente perfecto – y espero que la temporada “dice de 23 años Fuksa, que experimenta un pico de 23 a 27 de agosto en el Campeonato Mundial en Racice

“. Tres meses sin hacer nada en el inicio de la formación ha demostrado. Incluso al ganar peso; todo era un poco más pesado “, admite. “Pero lo que estoy sentado en el agua es genial. No sé qué es, pero realmente me siento genial en todo.Espero que va a continuar. “

¿Qué lo ideal sería en horas pico justo en el circuito de casa en Racice. “Espero venir a apoyar a mi entera tal vez algunos amigos y familia extendida”, dice Fuksa tiempo que ayuda activamente.

Pocos de los olímpicos Checa es buena casa de apuestas deportivas tan activa en las redes sociales. Un Fuksa, junto con un doble medallista embajador Josef Dostal Copa Mundial de Río, que se utiliza adecuadamente.

“Me dio la materia en Facebook e Instagram, la gente me escritura donde se pueden comprar los boletos. O definitivamente vendrán en mi apoyo, así que espero que lo haga “, sonrió. “Hoy en día, las redes sociales son megadůležitý, así que espero que yo y los otros chicos a través de los atraen a tantas personas a Račice realmente estaban llenos.Como el campeonato mundial tiene lugar en el mundo después de tantos años, sería genial. Para que nuestra audiencia nos ayude a lograr un gran éxito “.

Algunas grandes acciones domésticas se aferran al nerviosismo y aplastan su presión. Fuksa no le tiene miedo: “Lo tomo como un estímulo para que las personas se interesen y nos respalden. Estoy seguro de que no estaré nervioso por echar a perder algo “.

Los términos predeterminados parecen prometedores. Vamos a recuperar la misión en agosto.

Nagyon illik a csapatunkba, és Köszönjük Bartovitch visszatérését

A Bartovich Liberecbe való megérkezése már a második év. Egészen tegnapig azonban a szempontok és a pletykák valósággá vált: 35 éves szlovák képviselő egy fehér tigris elrendezve egy hároméves szerződést.

Az északi-Csehország visszatér Slovan Bratislava.

“Megállapodtunk a szerződés megszüntetéséről. Nyilvánvaló volt, hogy ha valaha is eljutok, csak Liberecbe megyek. Egy másik klub nem számított számomra “- mondta Milan Bartovic, aki hétfőn csatlakozott a fehér tigrishez. „A szlávok voltam négy éves, emlékezni fogok rá jó, játszottam KHL, de úgy éreztem, hogy volna egy változás.”

Liberecké Bartovič családias környezetben.Játék White Tigers-ben indult 2007-2012 összesen 209 mérkőzést, amelyben ő szerzett 132 pontot.

Eddig a fehér tigrisek utolsó szezonja történt négy évvel ezelőtt. Az egyik támadás, Petr Nedved volt az egyik legjobb játékos a teljes Major League és az ő előadások hozott neki az ajánlatot a KHL, pontosabban Slovan Bratislava, ott töltötte az elmúlt négy évszak.

A Bartovičová megtérülési segítette az a tény, hogy közben a A fehér tigrisekkel való első szerepvállalás helyi hazafiakká vált. 2007 óta él Liberecben, és az ország elhagyása óta nem költözött külföldről.

“Ez határozottan segített a visszatérésemben.Ismerem a játékosokat, és gyakran a stadionban vagyok “- mondta Bartovic.

A Liberec úgy véli, hogy a szlovák tovább növeli a sikeres csapat támadóerejét. “Külföldi elkötelezettsége során Milánó kapitány volt, és a világbajnokságokon és az olimpiai játékokon játszott. Ez gyors és veszélyes csatár egy jó lövés, és egy nagy munkaerkölcs, amely tökéletesen illeszkedik a csapat, „mondta Liberec edző és atlétikai igazgatója Filip Pešán.

Liberec után a bajnoki szezon, így a támadók Vampola, szárak és Valský. Ehelyett eljöttek Bližňák, Vantuch és most Bartovic.Birner, Radivojevic és Bulira főbb sztrájkjai a következő időszakban biztosítják a Tigriseket.