Category Archives: Fogadás

Bajnokok Ligája: Tottenham– Real Madrid, November 1

Labdarúgás, szerda, 2017  November 1, Bajnokok Ligája, 20:45

A visszavágó Tottenham és Real között kivételesen az angol foci mekkájában játszódik, a Wembley-n. Spurs itt játsza az idén a hazai párbajait, mert az új otthonuk még csak épülésben van. Így egy kiváló nézetséggel kellene nekik játszani, ami egy ilyen két klubra illik is. Mindkét klub a hétvégén a hazai versenyeken habozott, így érdekes lesz látni, hogy hogyan bírkóznak meg ezzel a csapatok. A két ellenfél utolsó 3 párbajában Tottenham pályáján maximum 2 gól esett. És most nézzük, mi az újság a csapatoknál. Tottenham oldalán Dele Alli végre ebben a szezonban rendelkezéshez áll a Bajnokok Ligájára is ( le volt állítva 3 párbajra) és az alap csoportba kellene neki térni Harry Kane helyett. Ez a játékos sérült, már a hétvégén sem nem játszott a Premier Leagueben. Erik Lamela és Victor Wanyama ismét hiányozni fognak, de úgy néz ki, hogy a sérülések száma már alacsonyabb az utolsó hetekben. Mauricio Pochettinonak jobban a védelemre figyelő felállítást kellene alkotni. Eric Dier jobban védelmi szerepet játszana és Jan Vertonghen folytatja a bal oldalon, ahogyan ez San Bernabeon volt.

Real oldalán Keylor Navas és Gareth Bale sérültek, és így Jesusu Vallejo és Mateo Kovačič gyengélkedők közé sorolták magukat. Dani Carvajal kijutott a szív megbetegedés problémáiból, de talán még nem kellene neki játszani, továbra is a klub felügyelete alatt áll.

Zinedine Zidane egy azonos tizenegyest jelölhetne meg, amely a hétvégén 1:2 vereséget szenvedett Gironában. De reméli, hogy Raphael Varane egészségi állapota jó lesz, akit a félidőben lecserélték.

Tottenham az utolsó két verseny találkozót elveszítette és csak egyet nyert meg a négyből. Az egyik eredmény 1:1 értékes döntetlen volt San Bernabeon. A jelenlegi hazai pályáján Wembleyn  az idén csak két alkalommal szenvedtek vereséget 8 esetből. Azonosan, mint Spurs, a fehér balett is a hétvégén vereséget szenvedett Girona-ban. Másképen a Los Blancos csapat idegenben jó csapat, azelőtt hétszer nyertekegy sorban. Realbiztosan a hétvége után ismét nyeregbe akar kerülni. De ugyanazt lehet mondani a hazai Kakasokról is. A pontok szétosztása tűnik a legjobb választásnak és mint a legvalószínűbb eredmény.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 3,70

 

Esparal Katowice

Sok szenvedélybeteg küzd az alkoholizmus ellen, jobb vagy rosszabb hatással. Számos hatékony módja van a terápia támogatásának, amelyek közül az egyik az úgynevezett betét. Ez magában foglalja a speciális kábítószer varrását a szervezet számára, ami befolyásolja az alkohol metabolizmusát. Ez a folyamat a testben kényelmetlenséget okoz, ami miatt a személy elég kellemetlen következményekkel jár, mint például a hányás, az izomfájdalom és a sokkal súlyosabb tünetek. Amikor az Esperal-ra érkezik, a Katowice olyan szakemberekkel rendelkezik ezen a területen, akik már sok alkoholfogyasztással segítettek. Ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint a klasszikus farmakológiai kezelés, amelynek hatékonysága alacsony a betegek nagyon gyakori tudatos csalása miatt, a gyógyszer bizonyos dózisainak szándékos elkerülésével.

A várakozás a terápia egyik eleme.

Azok számára, akik valamit akarnak változtatni az életükben, a Katowice van egy tanácsadó központja, amelyben a tapasztalt orvosok nagyon jól tudják, hogyan kell csinálni. Elég, ha a páciens jó akaratát olyan folyamat elindítására ösztönözheti, amely szebbé és józanabbá teheti a világot. Ez természetesen csak a terápia egyik eleme, más formáival kombinálva, a hatás nagyon rövid idő után érezhető. Ennek a megoldásnak a hatékonyságát a tökéletesen varrott Esperal köszönhetően egyre nagyobb számú ember tapasztalta.

Ki ez?

Ez minden beteg számára a legjobb megoldás? Nem. Először is, a betegnek tisztában kell lennie a betegségével, tudnia kell, hogy mi az esemény, és milyen következményekkel jár. Nem lehet elfelejteni a megfelelő támogatást. Tudatában vagyunk annak, hogy milyen típusú interferencia az alkoholbetét. Esperal Katowice uralta azokat a tevékenységeket, amelyek minimálisra csökkentik a cselekvés kockázatát, körültekintően körvonalazza a betegeket, és lehetővé teszi számukra, hogy a megfelelő körülmények között terápiát kapjon a statisztikában tükrözőben, megfigyelve a kezelés hatékonyságának szempontjából. Nem lehet elfelejteni szeretteinek támogatását. A gyógyulási folyamat sok áldozatot igényel és stresszes; Szerencsére ezek a tényezők a legközelebbi beteg pácienseinek köszönhetően kiküszöbölhetők. Ez nagymértékben növeli az alkoholizmus által érintett személy hatékony kezelésének esélyeit, bemutatva annak fényét a remény alagútjában, lehetőséget adva egy új és szép életre, alkohol nélkül.

Premier League 10. köre: Brighton – Southampton, Október 29

Labdarúgás, vasárnap, 2017  Október 29, Anglia, Premier League, 14:30  

Brighton vendégli vasárnap Southamptont. Kihasználja a hazai környezetét? Az újonc Brightonból fogadja a szintén ingadozó Southamptont az első és második liga között. Southampton Brighton ellen sikeres szokott lenni, de ittnagy szerepet játszik majd a hazai környezet. Sok gólt ne várjon senki sem ebben a párbajban, mert a tét nagy, aki az idén meg akarná magát menteni, annak itt-ott meg is kell nyerni valamilyen találkozót. Nézzünk tehát néhány információra a két csapatról. A két csapat utolsó 4 párbajában Brighton pályáján 3 vagy több gól esett, ha minden versenyt bele számítunk. Southampton Brightonnak ötben az utolsó 6 találkozón 2, vagy több gólt beadott, szintén minden versenyt bele számiítva. Southampton a táblázatban a 10. helyen van, Brighton a 12.-en. A  megszerzett pntok száma az első esetben 12, míg a másodikban 11, tehát 1 pont választja egymástól.

Brightonban Tomer Hemed ismét rendelkezésére áll a csapatának, de elképzelhető, hogy csak a kispadon fog ülni, mert Brighton a múltkor West Ham csapatát 3:0 verte meg. Így Chris Hughtonnak nincs oka arra, hogy a csapatot bármilyen módonn forgatná. Southampton vezető edzője Mauricio Pellegrini figyelmeztette Sofiane Boufalot, hogy nincsen biztos helye az első tizeneggyesben még akkor sem, ha a gólja West Brom ellen versenyzett az októberi legjobb gól helyéért. De így is nagy meglepetés lenne, ha végül nem játszana egyáltalán. Mario Lemina sérült, úgy hogy a helyére Steven Davis áll.

Brighton a múltkor egészen jó volt és a múlt körben West Hamot 3:0 verte meg. Söt,ez a pályáján az Olimpiai stadionon történt meg. A csapat így igyekezni fog elérni az első két győzelmét egymás után és erre vasárnap ideális ellenfele lesz. Azonosan, mint Vrighton, Southampton is másodszor örülhet a három pontnak. A múltkor a csapat West Brommal 1:0 vereséget szenvedett. Saint így nem sok gólt adtak, az utolsó három párbajban idegenben nem adtak többet, mint egyet, ami Pellegrini menedzsert  aggaszthatná. Brighton három hazai párbajban verhetetlen volt eddig, és vasárnap itt van a lehetőség, hogyan ezt folytatni. A saját sadionján a Szentek ellen nem nagyon sikeresek, de akkor is legalább 1 pontot szerezhetnének. A párbajban kevesebb, mint 2,5 gól esik, és döntetlen eredmény várható.

A  mi tippünk: maximum 2,5 gól esik a párbajban – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,55

Kinderbetten: Welche sind am besten gegen Straftäter?

banaby.deKinderbetten können zahlreiche verschiedene Varianten haben. Es hängt immer von der Phantasie und den Plänen seines Schöpfers ab. Das Ziel ist, dass Kinderbetten perfekt in die Qualität ihres Designs passen, mit den besten und langlebigsten Materialien hergestellt werden und ein langes Leben garantieren. Gleichzeitig sollten sie die Welt des Kindes respektieren und spielerisch, unterhaltsam und farbenfroh sein. Die Kombination all dieser Anforderungen ist nicht sehr einfach, aber auf der anderen Seite ist dies möglich.

Holz überlebt die nächste Generation

Welche Arten von Krippen sind verfügbar? In Bezug auf Materialien werden sie meistens aus massivem oder laminiertem Holz hergestellt. Eine Kinderbett aus Massivholz ist eine relativ anspruchsvolle Investition, lohnt sich aber auf jeden Fall. Es ist sehr langlebig für Kinder, hat ein langes Leben. Dies ermöglicht die Schaffung eines Paares von Brüdern in Folge oder sogar mehrerer Generationen. Wenn die Krippe verwendet wird, wird das Problem der massiven Schicht nicht mit einem gesundheitsbewussten Lack überladen. Auf die gleiche Weise kann jedes Kind durch eine andere, ihre Lieblingsfarbe, repariert werden. Daher verschwindet die Abneigung des Kindes, ein Bett für ältere Geschwister erben zu müssen. Stabilität, Belastbarkeit, Eleganz und Gesundheitsbewusstsein, das sind die Vorteile einer Holzkrippe. Darüber hinaus kann Holz allerlei Dinge produzieren, und so kann ein Kinderbett mit autoförmigen Seiten, Hoch- oder Etagenbett, angebrachter Stauraum oder mit Arbeitsbereichen in einer Einheit verbunden entstehen.

Vorteile von Laminat: geringes Gewicht und einfache Handhabung

Etagenbetten sind eine billigere Alternative, wenn Sie nicht viel Geld für Holzbetten ausgeben. Zum Glück stehen sie jedoch nicht hinter den riesigen Betten. Im Gegenteil, sie haben einige Vorteile, die Sie verwenden können. Die Montage ist sehr einfach, da einzelne Teile sehr leicht zu handhaben sind, weil sie relativ leicht sind. Sie können einfach und in kurzer Zeit zerbrochen und wieder aufgebaut werden. Das Bett zu bewegen ist also kein Problem. Sie haben ein geringeres Gewicht als die massiven und sind daher leicht zu bearbeiten und zu handhaben, was ihr Hauptvorteil gegenüber dem Holz ist. Es ist auch kein Problem, Bilderrahmen so anzubringen, dass sie auch das perfekte Aussehen des Massivs haben. Aber unter dem Strich ist das Leben nicht so hoch wie die Masse.

Platzsparende Bettformen

Materialien, die für die Produktion verwendet werden, sind ein Thema, ein anderes ist eine konkrete Form von Zellen. Es muss nicht immer nur ein einzelner Schlafbereich sein. Die kleinen Raummöglichkeiten moderner Wohnungen drängen die Krippen auf andere Aufgaben. Zum Beispiel können Krippen aus Massivholz und Lamellen mit einem zusätzlichen Kinderbett für Besuche ausgestattet werden. Die zweite Krippe wird unter die erste gelegt und stört daher nicht das normale Funktionieren des Haushalts. Darüber hinaus kann ein solches Kinderbett neben einem Zusatzbett auch Stauraum für Spielzeug oder Bettwäsche aufweisen. Es ist in Form einer Schublade unter einem Zusatzbett eingefügt. Dieses Konzept ist oft auf Hochbeete für Kinder ausgerichtet. Darunter kann ein Lagerraum oder ein Haus zum Spielen und Lagern von Spielzeug sein. Dies spart Platz im Raum.

Schichtvarianten erfordern Massivholz

Für ältere Kinder, in der Regel Schulkinder, sind sie als Etagenbetten ausgelegt. Sie sparen auch den Platz, den wir nicht haben. Sie geben Geschwistern die Möglichkeit, Kinderbetten im gleichen Stil zu nutzen. Konditioniert sind Qualitätsbarrieren auf dem Bettboden, damit Kinder nicht umfallen. Die Betten sollten solide sein, also sind sie aus massivem Holz, normalerweise aus Kiefernholz, das dem Ansturm zweier Kinder leicht standhalten kann. Unter dem unteren Bett können Regale für Stauraum sein. Standard-Bettmodelle sind geeignet, um in zwei separaten Einheiten geteilt zu werden, wenn die Kinder ein wenig draußen sind.

mehr: Kinderbetten – www.banaby.de

Ligue 1 11. köre: Paris SG-Nice, Október 27

Labdarúgás, péntek, 2017  Október 25, Franciaország, Ligue 1, 20:45  

A pénteki Ligue 1 verseny 11. kör nyitópárbajában az első Paris SG találkozik otthon Nice-vel. A két csapat teljesítményei  és eredményei teljesen külömböznek egymástól. A házigazda az első helyen 26 pontot birtokol, míg a vendég csapat a 14.helyen csakcsupán 10 ponttal rendelkezik. A házigazda támadó ereje az egyike a legjobbakból a világon, ezt bizonyítja a támadó trió is, együtt eddig már 18 gólt szereztek, nevezetesen edinson Cavani 9 gólt és 2 gólpaszt, Neymar 7 gólt és 5 gólpaszt, Kylian Mbappe 2 gólt és 3 gólpaszt. A legdrágább focista a világon Neymar a múlt bajnoki korben a párbajban Marseille-ben két sárga lap után piros lapot kapott, de semmi büntetés nem következett az indulása betiltása formájában a következő párbajra, tehát játszani kellene neki. Párizs hazai környezetben 5 párbajt játszott, ezt mindet megnyerte 19:4 gólaránnyal.

A vendégek Niceből nem olyan formában vannak, mint a múlt szezonban, hiszen 10 lejátszott párbajból a bajnokságon már 6 alkalommal vereséget szenvedtek és egy alkalommal döntetlent játszottak. Egymás után már 4 párbajt veszítettek el. Az utolsó 3 kölcsönös párbajban legalább 4 gól esett. Nice utolsó 3 veresége a hazai bajnokságon marseille –vel 2:4, Montpellier ellen 0:2 és vasárnap az utolsó előtti Strasbourg ellen otthon 1:2. még említsük meg az Európa Ligát, itt otthon Lazio ellen 1:3 vereséget szenvedett. Az eredményekből láthatóak a problémái a védelemben, ehez hossá sorolódnak a sérülések is. Jean Michael Seri és Allan Saint-Maximin izom sérülésben szenvednek, ezekhez sorolódott Marco Balotelli is, aki már Strasbourg ellen sem nem játszott. Így a támadók közül csak Plea marad a pályán.

A leírottak szerint tehát a párbajnak egyértelmű forgatókönyv szerint kellene játszódni, a végeredménynek a házigazda örülhetne, Nice teljesen a formája kívül áll. A gólokra is talán ajánlatos fogadni, mivel szerintem mindkét csapat gólt szerez, és ha a házigazda nyerni akar, akkor a párbajban legalább 3 gólnak kell majd esnni. Tehát a fogadásom, hogy legalább 2,5 gólt látunk a párbajban még talán kielégítő szorzóval, bejöhetne.

A  mi tippünk: legalább 2,5 gól esik a párbajban – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,35

 

Serie A 10. köre: Juventusz-Spal, Október 25

Labdarúgás, szerda, 2017  Október 25, Olaszország, Serie A, 20:45  24.10

Juventusz eddigi formája otthon 4:1, ami Massimiliano Allegri edző számára nem nagy siker. A  8. körben otthon Lazio Rómától szenvedett vereséget Juventusz. Annak ellenére, hogy még az 1. félidőben 1:0 vezetett. De azonnal a szünet után a 47. percben Buffon gólt kapott és nemsokára az 54. percben a másodikat. Ugyan Juventusz igyekezett egyenlíteni, sőt, a 97. percben ez majdnem sikerült is, de végül Dybala nem volt sikeres a büntető rúgásával, de így is csak a döntetlen lett volna a vége. De elég a vereségekből, a győzelemeit 3:0 Cagliarival, 3:0 Chievoval, 1:0 az erős Fiorentinával és 4:0 Torinoval. A csapat tehát hazai pályán nagyon erős és veszélyes ellenfél, aki minden hibát nagyon szigorúan megbüntet. Még egy kis statisztika, 9 párbaj után a harmadik, 22 ponttal, 27:9 gólaránnyal és 7-1-1 mérleggel.

Ami a vendégeket illeti, mindenkinek világos, hogy ebben a párbajban élvezni utazik elsősorban a hangulatot,amely vár rá a Juventus Stadium-on. Spal a versenyben újonc. A csapat Ferrera városából meghódította a második ligát és végre bejutott az elsőbe, amelyben azonban nem úgy mennek a dolgok, ahogyan ezt elképzelték. Ferrera eddig csak egy győzelmet szerzett, ezt is már régen, még Augusztus végén Udinese ellen,amikor hazai pályán az utolsó erőfeszítéssel megverték a vendégeit 3:2 arányban. Azóta Spal nem győzött. Ami a párbajait illeti idegen pályákon, ez tragikus, mivel 1 döntetlent szereztek és 3 vereséget. Kevés erejük volt Inter, Milano, Bologna ellen, de nem lesz elég az erejük a jól működő Juventusz ellen sem, aki az utolsó párbajában idegenben Udineset 2:6 vereséggel hódította meg.

Amikor ezt az elemzésemet írtam, a szorzók Juventuszra magasabbak voltak, így nagyon jónak láttam erre fogadni. Sajnos, ma a szorzók nagyon alacsonyak. Nem marad más hátra, hogy hendikepben fogadjunk Juventuszra, 0:1 hendikep jelenleg a kielégítő 1,41 értéken vannak. Spar újonc, így ez egy olyan csapat számára, mint Juventusz, nem jelenthet problémát.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme 0:1 hendikeppel – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,41

 

Premier League 9. köre: Everton – Arsenal, Október 22

Labdarúgás, vasárnap, 2017  Október 22, Anglia, Premier League, 14:30 

Everton a Goodison Parkban vendégli Arsenalt. A házigazdák az idén nagyon nyomorultak,  és nyugodtan megtörténhet, hogy ez a párbaj után az edzőjük Ronald Koeman elhagyja a csapatot. De az is lehetséges, hogy a párbaj megmenti az életét a csapatnál. Gunners az idén rosszak főként az ellenfelei stadionján, idegenben egy alkalommal sem nem tudtak győzni. Itt ez végre sikerülhetne hála a történelmi mérlegnek is a két klub között. Arsenal Evertonnal húszban az utolsó 22 találkozóból nem volt meghódítva, ha minden versenyt bele számítunk. Arsenal az utolsó 6 párbajból Evertonnal, szintén minden összecsapást beleértve, ötben vezetett az első félidő után és a végén is. Arsenal az utolsó 7 párbajban minden verseny beleértve Everton ellen legalább 2, vagy több gólt szerzett.

Mi az újság Evertonban. Morgan Schneiderlin a múltkor a vereségben 1:2 Lyon ellen sérülést okozott magának, de Ronald Koeman reméli, hogy a találkozóig Gunners ellen meggyógyul. Wayne Rooney, Leighton Baines és Phil Jagielka ezen a hétvégén az alap csoportba vissza térnek, amikor  hétköznap a Lyoni párbajban hiányoztak. James McCarthy a számlájára írhatná az első indulását, amikor hétfőn a sérülése után már csatlakozott a csapathoz 23 évig. Helyettesíthetné Schneiderlint, míg nem jön rendbe. Arsenal oldalán Laurent Koscielny a múlt hétvége óta problémákkal küzd az izmaival, de Arsene Wenger kijelentette, hogy vasárnap rendben lesz. Aaron Ramsey és  Alexis Sanchez a vereségnél Watfordon hiányoztak (hála a sérülésnek), de a Goodison Parkban már rendben lehetnének. Shkodran Mustafi, Calum Chambers és Danny Welbeck nem lesznek egészségesek még hosszabb ideig.

Everton csak kettőt a 11 verseny találkozóból nyer meg és hála az 1:2 vereségének Lyonnal Ronaldo Koemanra óriási nyomás hat. Arsenal megnyert hetet az utolsó 9 verseny párbajból, de éppen nem nagyon lelkesített fel, és a múlt körben Wafordban 2:1 vereséget szenvedett. Gunners az idei szezonban még nem voltak képesek győzni az ellenfél pályáján, három alkalommal a 4 párbajból vereséget szenvedtek. Ez egy kis reményt hoz Evertonnak, de elég lesz ez? Majd meglátjuk, sok szerencsét mindenkinek!

A  mi tippünk: Arsenal győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,04