A Frtal oktató videója folytatódott, és Varnsdorf ismét pályára áll

Terápiája nyilvánvalóan megragadta. A következő hazai pályán, mert Varnsdorf Vlašim legyőzte 2: 0, és visszatért a második helyen a táblázatban. “A srácok ismét bebizonyították, hogy nem vagyunk olyan magasak véletlenül. Ez a győzelem teljesen megérdemelte “- mondta az edző.

De a legtöbb, már régóta zavarta. – Három napja van. Azt mondják, hogy néha jobb elfelejteni a lehető leggyorsabban, de örülök, hogy találkoztunk még, hogy mivel a teljesítmény volt a sokk. „Annak ellenére, hogy a keményebb büntetés edző egyetért. “Nem vagyok támogató. Sem az interjúk nem volt az oka az lehet, hogy egyszer-egyszer felrobban „.

Abban az esetben, Varnsdorf, hogy tényleg csak egy kivétel, elvégre ő nyert hat az elmúlt hét mérkőzést. “Kíváncsi voltam arra, hogy a fiúk hogyan tehetik meg a következő játékot.És ezt felelősségteljesen tették – mondta az edző. Pályafutása során, ahol Teplice első felében töltötte a legtöbb idejét, hasonló mérkőzéseket tapasztalt, mint a legtöbb.

Ez a futballhoz tartozik. Mind a bajnokságunkban, mind az európai versenyeken találkozunk, így a futball olyan szép. Ezek az érzelmek és mindennek a része. Ez hit minket Most, így remélem, hogy az utóbbi mérkőzések nem tapasztal ilyet, „hisz.

Nem lenne szégyen, tekintve, hogy milyen a másodosztályú után a tizennegyedik kerekasztal fejlődött. Varnsdorf kihasználta Tábor tétovázását Zlínben, és az asztalnál ismét a második helyen áll, mindössze 2 ponttal az Olomouc vezetõ mögött. “De nem volt célunk a hátralévő körökre.Csak Vlašimot akarták legyőzni, és most arra koncentrálunk, hogy harcolunk Táborral és Olomouccal, akikkel az első pozícióra törekszünk. Ha ez az első vagy harmadik hely, akkor látni fogjuk. “

A rajz hosszabb lesz a tervezettnél. A Duel és Olomouc, akik ezen a hétvégen játszottak, november 29-ig elhalasztják. Sigma azért kérte, mert hiányzik négy ifjúsági képviselő. Varnsdorf pedig bólintott. “Nem akarunk konfliktusba kerülni senkivel.És megtiszteltetés számunkra, hogy az Olomouc, aki az első bajnoksághoz tartozik, fél a Varnsdorf-tól, “mondta Frťal.

A csapata kényszeres szünetet vár, az éles mérkőzés hétvégén fog játszani otthon, a Táborskem másik ellenfele. “Legjobb a végéig, ahogy mondják. Nagyon értékeljük, mert ismételten megmutattuk, hogy képesek vagyunk játszani a csúcson, a fiúk mentálisan fejlődnek és a labdarúgást. És az a tisztelet, amelyet játékosaink építettek ellenfeleinkkel, szintén élvezi minket. “

Rate this post