Africa Cup of Nations: Burundi – Guinea, Június 30

Labdarúgás, vasárnap,  2019 Június 30, Africa Cup of Nations, 18:00

Guineának együtt Nigériával problémamentesen kellett volna tovább jutni ebből a csoportból, de mi történt, éppen Guinea problémákba került. Ha az utolsó mérkőzését a csoportban nem nyeri meg Burundival, akkor 95 % -ra befejezi a versenyt a csoportban, mivel a legnagyobb valószinűséggel 2 pont nem lesz elég arra, hogy Guinea tovább jusson még a harmadik helyről sem. Ugyanakkor Guinea kiváló játékosokkal rendelkezik, akik a legjobb európai csapatokban játszanak. Guinea az első mérkőzésén csak 2:2 döntetlent szerzett Madagaszkárral, a másodikban 0:1 vereséget szenvedett Nigériával. Ami a párbaját Nigériával illetin, nem olyan nagy szégyen vereséget szenvedni ezzel a csapattal, de Madagaszkárral a mérkőzését meg kellett volna neki nyerni. Az eredeti szorzó a győzelmére 1,4 volt. Mivel Madagaszkár a második párbajában Burundit 1:0 megverte, azonnal 4 pontja van, és Guineának csak 1. Burundi mindkét párbaját elveszítette 0:1, de azért bátran harcolt, ha gondolni akar a tovább jutásra, csak győzelmet szerezhet. Így egy nagyon érdekes mérkőzés vár ránk.

Nézzük, hogy ki játszik a két csapatban ezen a versenyen, mert itt lesz látható a nagy minőségi külömbség. Guinea játékosai minden oldalról nézve jobb minőségűek, a kérdés az, hogy mennyire lesz ez látható a pályán. Burundi oldalán a legismertebb játékos Berahino támadó Stoke City csapatából, majd Amissi Bredyből. A többi játékos nevei nem sokat mondóak, mivel nem játszanak európai csapatokban. Guinea soraiban játszanak a játékosok, akik a legjobb európai csapatokban játszanak, például Kamano Bordeauxból, Yattara Auxerreből, Kaba Dijonból, vagy Sylla Waregemből. Tovább Keita Liverpoolból, Diawara Napoliból, Traoré M’gladbachból, vagy Cissé Frankfurtból, majd a játékosok a francia ligából – Vaen, Nancy és Toulouseből. Ez a csapat egészen más, mint Burundi csapata, de a nevek nem jelentenek semmit, ha a játékuk nem javul. Guineának nagyobb gázzal kell majd játszani, mint eddig, másképen kiesik a versenyből.

Szerintem Guinea ezt nagyon jól tudja, és így semmi más nem marad hátra, csak felébredni és teljes gázzal beleugrani a játékba a tovább jutásért.

A  mi tippünk: Guinea győzelme – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,77

 

Africa Cup of Nations: Burundi – Guinea, Június 30 5.00/5 (100.00%) 1 vote