Bajnokok Ligája 2019/2020: Liverpool – Napoli, November 27

Labdarúgás, szerda, 2019,  November 27, Bajnokok Ligája, 21:00 

A híres Bajnokok Ligája már a csoporrtok fázisában az 5. fordulójában jár, benne találkoznak Liverpool és Napoli csapatai. Érdekesség, hogy a tavalyi versenyben is ez a két csapat egy csoportban volt együtt. Az idén mindkét klub számára nagyon jól néznek ki a dolgok ahoz, hogy bejussanak a nyolcaddöntőbe. De tavaly ez nem így volt és Liverpool útja magyon korán befejeződhetett volna a bajnoki cím megszerzéséért. De éppen akkor mutatta meg a brazil kapus Alisson mesteriességét, amikor a hosszabbításban megsemmisítette a 100%-os esélyét a lengyel Miliknek és így Reds csapatát eljuttatta a végső 1:0 győzelemhez Napoli felett. Liverpool a német menedzser Jurgen Klopp vezetése alatt egyértelműen dominál a Premier League versenyben és hosszú távon a célja az is, hogy megvédje a Bajnoko Ligája címet is. Liverpool az esetleges 3 pontjával bebiztosítaná magának a tovább jutást az elő helyről, így az utolsó hatodik fordulóban Salzburgban esélyt kaphatnának játszani a csapat fiataljai is. Ez a decemberi nagyon igényes programjában Livepoolnak nagyon besegíthetne, mivel a legnagyobb sztárjai Salah, Firmino, Mané, Van Dijk egy csomó erőt spórolhatnának meg a nagyon nehéz Premier League harcokban.

Ha Napol ezt a mérkőzést nem nyerné meg, akkor abban az esetben, ha Salzburg nem győzne Genk ellen, akkor már Napoli is az 5. kör után örülhetne a tovább jutásnak a selejtezőre. Napoli tehát az E csoportban a 2. helyen áll 8 ponttal 2 győzelemért és 2 döntetlenért 6:3 gólaránnyal Liverpool után, amely csapatnak 9 pontja van 3 győzelemért, és éppen Napoliban szenvedett Liverpool 2:0 vereséget. Bár ebben a párbajban csak 2 gól esett, de ennek ellenére nagyon támadó labdarúgást láthattak a nézök több gólhelyzettel is, de ezek végül nem voltak sehogyan sem gólokra váltva. Mindkét csapat támadó jellegű, ezért úgy gondolom, hogy most is a labdarúgás szép, látványos lesz.

Bízok benne, hogy Liverpool hazai rajongói fanatikus szurkolásával a mérkőzést a győzelemig viszi, márt a feljebb megírottak miatt is, ezért a győzelmére tippelek.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,55

source: premierleaguebrasil.com.br

 

Bajnokok Ligája 2019/2020: Liverpool – Napoli, November 27 5.00/5 (100.00%) 1 vote