Bajnokok Ligája 2019/2020: Lyon – Juventus Torino, Február 26

Labdarúgás, szerda, 2020,  Február 26, Bajnokok Ligája, 21:00 

Az olasz bajnok nem is kívánhatott volna jobb ellenfelet a Bajnokok Ligájába, mint Lyont. Decemberben ugyan Juventusz válságban volt, de még mindig tartja magát az olasz Serie A táblázata élén. Maurizio Sarri edző rendelkezésére áll egy rendkívül jó minőségű és széles káder. Az olasz versenyben két csapatot is fel tudna állítani, amely megszerezhetné az olasz bajnoki címet. A csapat főszereplője, természetesen, a történelem legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo, akinek a motivációja a Bajnokok Ligáján rendkívüli. Bár a rajongók fele nem szereti, a második fele pedig imádja, minden esetben ez egy igazán jó minőségű focista. Nem egyszer tudott az eredményen fordítani, vagy gyakran önmaga nyert meg nem egy meccset. Az utolsó 9 olasz bajnoki találkozón minden alkalommal szerzett gólt, és hála neki vezeti Juventusz ezt a táblázatot. Juventusz problémák nélkül uralta az alapcsoportot. A csapat előnye az is, hogy már néhány éve a támaszai együtt játszanak, ismerik egymás gondolkozását.

Lyonnak a hazai Ligue1 versenyében óriási problémái voltak. Jelenleg a táblázat felső felében tartózkodnak, a 7. helyen. A jövő évi Bajnokok Ligájára már jelentősebb pont vesztességük van. Már 4 mérkőzést egymás után nem nyertek meg, kivéve az utolsót, most pénteken a  16. Metz csapatát 0:2 győzelemmel verte meg.  Nagyon kiszámíthatatlan ez a csapat. A tovább jutásukat a Bajnokok Ligáján az alapcsoportban csak az utolsó 10 percben mentették meg a mérkőzésben Lipcse ellen, amikor már 0:2 vesztességben voltak. Sőt, az évad folyamán kénytelenek voltak edzőt cserélni, így Sylvinhot RudiGarcía helyettesítette. Lyon elsősorban a védelmén tudna sokat javítani, mivel ez nem a legjobban működik a csapatban. Egy olyan csapat ellen, mint Juventusz, sok lesz a dolga, és nem valószinű, hogy a vendégek gól nélkül mennek majd haza.

Ebben a párbajban egy kic óvatosság nem árt, mivel Lyon otthon játszik, nyugodtan születhet edy döntetlen eredmény is, ez miatt nem fogadok Juventusz tiszta győzelmére. Fogadni a győzelmére fogok döntetlen nélkül, amior a tét vissza jár a döntetlen esetében. Lyon is igyekezni fog gólt szerezni, de kérdéses, hogy ez sikerülni fog neki, vagy sem.

A  mi tippünk: Juventus Torino győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,37

 

Bajnokok Ligája 2019/2020: Lyon – Juventus Torino, Február 26 5.00/5 (100.00%) 1 vote