Bajnokok Ligája: Tottenham – Juventus, Március 07

Labdarúgás, szerda, 2018  Március 07, Bajnokok Ligája, 20:45

Tottenham elégé jól neki indult ahoz, hogy bekerüljön a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ami a klub számára hihetetlen történelmi siker lenne. De az útjában a nagyo tapasztalt kupás klub, Juventusz áll. Az első párbaj 2:2 döntetlennel végződött, így minden nyitott és sok mindenről tanúskodik majd az első gól, hogy hogyan fejlődik a találkozó. De ez biztosan látványos labdarúgás lesz majd, nézzük közelebről a találkozót. A Bajnokok Ligáján Tottenham utolsó 9 párbajából 8-ban 3, vagy több gól esett. Szintén a verseny utolsó 8 párbajából Tottenham hétben 2, vagy több gólt szerzett. És végül Tottenham a versenyen az utolsó 8 párbajban verhetetlen volt. Juventusz a Bajnokok Ligája utolsó 6 párbajában volt vereség nélkül.

Serge Aurier Tottenhamnál szuszpendálva volt, mert az első találkozón sárga lapot kapott. Így a jobb oldalon Kieran Trippiernek kellene beugrani. Toby Alderweireld ismét hiányozni fog, mert gyengélkedik térd sérülésével. Heung-min Son valószínűleg a jobb szárnyon játszik, bár a helyére Erik Lamela és Lucas Moura tolakodnak. Juventusznál Juan Cuadrado, Mattia De Sciglio és Federico Bernardeschi a csapat számára használhatatlanok a sérüléseik miatt. Gonzalo Higuain a párbaj előtti teszteken megy át majd, és itt döntik el, hogy legalább egy kis ideig nem játszik-e. Lazio ellen a bajnokságon nem játszott. Blaise Matuidinak kellene beugorni azután, hogy az első párbajban hiányzott. Stephan Lichsteinernek kellene a jobb oldalon helyettesaíteni De Scigliat.

Tottenham az első párbajból egy kicsit jobban áll, amikor 0:2 állásból 2:2-re tudott jutni, így idegenben beadta az annyira fontos gólokat. Ezen túlmenően jelenleg hihetetlen formában van, így a klubban majdnem mindenki biztos benne, hogy Juventuszon keresztül lehetséges átjutni. De ez egyáltalán nem lesz könnyű. Az Öreg hölgy verseny párbajban nem szenvedett vereséget November óta, 17 győzelem 12 találkozóból. A csapatnak ezen túlmenően több tapasztalata van a Bajnokok Ligája selejtezőjéiből, mint az ellenfelének. Spurs otthon Wembley-ben győzött az utolsó 7 párbajában és csak 1 gólt kaptak.

A  mi tippünk: Tottenham  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,33

 

Bajnokok Ligája: Tottenham – Juventus, Március 07 5.00/5 (100.00%) 1 vote