Bundesliga 21. köre: Schalke – Paderborn, Február 08

Labdarúgás, szombat, 2020, Február 08, Németország, Bundesliga, 15:30

Nemrégiben Schalke még hagyományosan játszott a Bajnokok Ligáján. Jelenleg Gelsenkirchenben valamivel rosszabb időket tapasztalnak, de ez még nem olyan nagy szörnyűség. Schalke számára fontos a kiegyensúlyozott német bajnokságon elhelyezkedni a 6. helyig, és így bebiztosítani magának az európai kupákat, és jelenleg igazán a 6. helyen is van. A következő kör után nem várható, hogy rosszabb helyre esik majd. Kurányi, Asamoah, Howedes, Sand, Huntelaar, Farfán és további sztárok idejemár régenelmúlt, de Paderbornnal ellentétben Schalke kádere meglehetősen jobb monőségű. Harit, Serdar, Kabak, Nastašić, Caligiuri, és Nubel kapus, aki végre vissza tért a pályára a büntetése után, és Schalke csapatánál az utolsó félévet játsza. Ezután Bayrn csapatához távozik. Ezen túlmenően Schalke támaszkodhat a rajongóira is otthon. Kiegészítve a statisztikákat, Schalke eddog 20 mérkőzésben 34 pontot szerzett 9 győzelemért és 7 döntetlenért, 4 alkalommal szenvedett vereséget, a gólaránya 31:26. Utoljára Hertha Berlinnel játszott 0:0 döntetlent idegenben, azelőtt veszített Bayern München stadionján.

Paderborn egy olyan csapat a Bundesligában, amely nem is nagyon hiányozna itt. A csapat az utolsó helyen kuporog, 2 pont hiánya van a pótselejtezőre. A csapat legnagyobb gyengéje a védelem és az általános fegyelem a csapatnál. A legtöbbet büntetett játékosok első 10 ranglistáján Paderborn 3 játékosa is itt megtalálható, a legroszabb az Albániai Gjasula ebből a szempontból. Ez egy nagyon fontos szempont a játékban, mivel minél több szabálytalanság van a játékban, annál jobban az ellenfél nyomása alá kerül. A csapat éle sem nem nagyon nagy dicsöség, Mamba, a legjobb gólszerző, 5 gólt szerzett. Ugyan Schalke csapatának sem nincsen kimondottan nagy gólszerzője, de ez a csapat egy kicsit jobban összetettebb. A végén néhány statisztikai adat, 20 párbajban 15 pontot szereztek 4 győzelemért, 3 döntetlenért, egészen 13 vereséget szenvedtek. A gólarány 25:44.

Fogadni egyértelműen Schalke győzelmére fogok, és ezt is javaslom, ezt a fogadást még ki lehet egészíteni a gólok számával is, legalább 1,5 gólt láthatunk majd a mérkőzésen.

A  mi tippünk: Schalke győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,53 

 

Bundesliga 21. köre: Schalke – Paderborn, Február 08 5.00/5 (100.00%) 1 vote