Copa América: Chile – Peru, Július 04

Labdarúgás, csütörtök,  2019 Július 04, Copa América, 02:30

A Copa America eljutott egészen az elődöntői harcokig. Az egyik, aki a döntőbe jut, Chile, vagy Peru lesz. A másik két csapat Brazília és Argentína, tehát nehéz ellenfél vár majd a győztesre. Peru számára az elődöntő egy óriási siker. A csoportjában Peru csak döntetlent szerzett Venezuellával, Brazíliától 0…5 vereséget szenvedett és a play-off-ba az egyetlen győzelme juttatta el Bolíviával, de a play-off nagyon bizonytalôan dolog, amiről uruguay is meggyőződött. Luis Suaréz elrontotta a büntetőrúgását, és így tovább Peru jutott el. Így mindenkinek világos, hogy Peru bejutott a 4 legjobb csapat közé, bár 3 mérkőzésükben nem szeretek egyetlen gólt sem. De nem is csoda, még nemrégen a labdarúgásukban 3 királyuk volt, Farfán, Pizzarro és Guerrero, de ezen a versenyen már csak a 35 éves Guerrero játszik, és bár van itt is ügyes játékos, mint Carrillo, Cueva nebo vagy Advinculla, a minőség biztosan Chile oldalán áll. De vigyázat, ugyanezt mondhattuk a mérkőzés előtt Uruguay ellen is.

Chile a csoportjában Japánt és Ecuadort verte meg, de 0:1 vereséget szenvedett éppen Uruguaytól, így Vidal és társai a negyeddöntőben a nehéz ellenféllel játszottak Kolumbiából. Világos volt, hogy egyikük végez, és Chile teljesítette a célját. Szintén büntetőrúgásokkal jutottak tovább, de ami fontos az, hogy Chile jobban játszott, mint Kolumbia. Az egyéniségek Chile oldalán állnak, az említett Vidal, Vargas,  Alexis sánchez, Pulgar, majd még Isla, Medel és Beausejour. Chile ezen a versenynen igazán nagyon tapasztalt csapattal rendelkezik, teli harminc év körüliekkel, sokan az utolsó nagy versenyne játszanak, így a motivációjuk biztosan óriási lesz. Chile ezt a versenyt 2015 és 2016-ban nyerte meg, amikor Argentinát verték meg mindkét alkalommal, biztosan szeretnék ezt most is megismételni.

Bízok benne, hogy Chile focistái nagyon szorgalmasan készültek erre a mérkőzésre, ők a kiemelt csapat, ezt a szerepet örommel teljesítik is, mivel az említett minőség az oldalukon áll, a motivációról nem is beszélve, a fogadóirodák bukmékerei is ezt így látják, a szorzókból ítélve.

A  mi tippünk: Chile győzelme – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,89

 

Copa América: Chile – Peru, Július 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote