Copa América: Uruguay – Ecuador, Június 17

Labdarúgás, hétfő,  2019 Június 17, Copa América, 00:00

Uruguay együtt Braziliával és Argentinával a Copa América legnagyobb favoritai közé tartozik, és ezen nem kell csodálkozni, mivel a játékosai a legnagyobb támaszai közé tartoznak még a leghíresebb európai labdarúgó klubokban. DeUruguayra nem várakozik a C csoportban könnyű munka., mivel ez a csoport talán a leginkább kiegyensúlyozottabb csoport az összesből. Chile és Ecuador kellemetlen ellenfelek, és Jappán is meglephet. Uruguay az első mérkőzését Ecuadorral játsza, és én hagyományosan a gólok számára szeretnék fogadni, mivel a szorzó is erre a lehetőségre nagyon szimpatikus. Uruguay utolsó 10 mérkőzéseben öszesen 32 gól esett, ez átlagban 3,2 gól egy mérkőzésre. Ecuador utolsó 10 párbajában 24 gól esett, ami 2,4 gól egy meccsre. A két csapat utolsó kölcsönös mérkőzéseit 2016 és 2016-ban játszották a 2018-asi VB selejtezőjében, itt 2:1 és 1:2 voltak a végeredmények. Ahogyan már meg volt írva, Uruguay  kiváló csapattal rendelkezik, elég csak a legnagyobb sztárokat nevezni, s támadásban Luis Suarez Barcelonából, Cavani PSG -ből, Stuani Gironából, a tartallékban Vecino Inter Milanoból, Valvertde Real Madridból, Bentancur Juventuszból, Torreira Arsenalból. A védelemben is kiváló nevek vannak, Godin és Gimenez Atletico Madridból, vagy Caceres Juventuszból, a kapuban pedig az ismert Muslera áll Galatasarayból.

Ecuador soraiban természetesen nem találunk ennyi ismert nevet, de azért itt is néhány található, mint például Valencia Manchester Unitedből, vagy Noboa Pétervárról. De ez még nem azt jelenti, hogy Ecuador a versenyen esélyek nélkül van, természetesen, ebben a nyitó párbajban a favorit Uruguay lesz. De egyáltalá ne csodáloznák, ha Ecuador a gólszerzésben sikeres lenne. Ecuador az utolsó idei mérkőzésekben egy alkalommal semnem szerzett győzelmet, még a gyengébb Hondurasz ellen sem.

Ebben a párbajban két alacsony kockázatú fogadást is tehetünk, az első a gólok számára, ahol a szorzó 1,49 körül mozognak, majd Uruguay győzelmére, mivel ezen a nyitó mérkőzésen éppen ez a csapat a favorit és a bukmékerek a győzelmére kiváló 1,7 értekű szorzót írtak ki.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,48

 

Copa América: Uruguay – Ecuador, Június 17 5.00/5 (100.00%) 1 vote