Copa América: Venezuela – Peru, Június 15

Labdarúgás, szombat,  2019 Június 15, Copa América, 21:00

A híres Copa America versenyét az idén Brazíliában játszák, 12 csapat indul a versenyen, amelyek 3 csoportba vannak szétosztva 4 csapatként. A negyeddöntőbe 2 legjobb csapat jut a csoportból, ehez még 2 csapat a 3. helyről. Az  A csoportban természetesen a legnagyobb favorit Brazília, a házigazda, bár Neymar nem játszik. Ebben a nyitó párbajban Venezuella találkozik Peru csapatával, arra fogadok, hogy legalább 1,5 gól esik a párbajban. Igen, mindkét csapat számára ez az első párbaj és elsősorban az elején igen csak óvatos lehet a játék,de ez biztosan megváltozik az első gól megszerzése utrán. Ezen túlmenően a két csapat kölcsönös mérkőzéseiben a gólokból bőven esett – 2:2, 2:2.  Ha Venezuela utolsó mérkőzéseire nézünk, ezek baráti találkozók voltak,ezekben a mérkőzésekben is sok volt a gól. Igen, ezek nem verseny meccsek voltak, de mégis csak valamiről ez tanúskodik, íme az eredmények: 1 : 3, 1 : 1, 1 : 2, 3 : 1, 1 : 1, 1 : 1, 2 : 0, 2 : 4, 2 : 0, 1 : 2. Öszesen 30 gól 10 párbajban, ez átlagban 3 gól egy meccsre. Peru utolsó 10 mérkőzésében is legalább 2 gól esett 8 esetben, ez azt jelenti, hogy ez is 80% siker.

Venezuela legnagyobb sztárja talánm Rondón támadó, aki az angol bajnokságon W.B.A. csapatánál játszik. Peru csapatában a főszerepben Guerrero támadó, aki jelenleg a brazíliai Internacionalban játszik, de a múltban hosszú évek során Bayern München és Hamburk csapatainál játszott. De térjünk vissza a gólokhoz, az utolsó kölcsönös mérkőzés pontosztoszkodással végződött 2:2 eredménynel, ez nem volt baráti találkozó. Ez az eredmény megfelelne a fogadásunknak. Másképen, nem látok okt ahoz, hogy ez a fogadás miért ne lenne jó. Peru támadó labdarúgást játszik, a tavalyi VB-én Peru volt a verseny díszcsapata hála a totális beleadása miatt. Venezuela is támadó csapat, de a védelme egyáltalán nem alaposan átdolgozott, elégé sok hiánya van, a gólokat néha ingyn is beengedi.

Maradok a szerintem kevésbé kockázatos fogadásnál a gólok számára, legalább 1,5 gól esik a bukmékerek szép szorzókat írtak erre a lehetőségre.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,50

 

Copa América: Venezuela – Peru, Június 15 5.00/5 (100.00%) 1 vote