Coppa Italia 2019/2020: Juventus Torino – AC Milan, Március 04

Labdarúgás, szerda,  2020,  Március 04, Olaszország, Coppa Italia, 20:45 

Juventusz sokkal jobb csapattal rendelkezik, a teljesítményei sokkal konzisztensebbek és Olaszországban a legjobb csapatok közé tartozik, bár az idei évadban nem abszolút domináns ez a csapat, mint ez szokott lenni az előző években. De hosszú távon a minősége sokkal jobb, mint AC Milano minősége, amely már hoszabb ideje a jobb átlaghoz tartozik, és már több éve pusztulásban van. Ezen túlmenően Juventusz otthon nagyon jól tud játszani, sokkal jobban, mint idegenben, ez duplán érvényes a párbajaiban AC Milano ellen. Ha a bajnoki táblázatot nézzük, akkor ebben látható, hogy  25 mérkőzés után Juventusz a 2. helyen áll 60 ponttal, 48:24 gólaránnyal. AC Milano a 7. helyen áll 36 ponttal, 27:32 gólaránnyal. Ebből is látható, hogy a külömbség a két csapat között első látásra észrevehető, ami azt jelenti, hogy Juventusz 24 ponttal és 29 góllal többet szerzett. Juventusz otthon megnyerte az utolsó 6 mérkőzését és fokozatosan Cagliari, Udinese, Parma, AS Roma, Fiorentina, vagy Brescia csapatait verte meg, mivel 5 alkalommal legalább 2 gól is volt a külömbség. Említésre méltó még az, hogy Tiorentinával AC Milano is játszott, de idegenben csak 1:1 döntetlent szerzett, annak ellenére, hogy a 62. perctől előnyben voltak és 0:1 vezetésben voltak. Juventusz pedig az utolsó előtti hazai párbajában Fiorentinát 3:0 győzelemmel verte meg.

AC Milano idegenben sokkal rosszabbul játszik, mint Juventusz otthon és most a hazai környezet nagyon nagy előny lesz számára. Miláno nemrég vereséget szenvedett idegenben a csapatokkal, mint Inter, Atalanta, Juventusz, AS Roma, Torino FC, vagy Udinese. Nézzünk még a két csapat kölcsönös mérkőzéseire, 2017 óta a két csapat 10 mérkőzést játszott le, Juventusz 9 alkalommal győzött. Most is otthon játszik, itt AC Milanot 7 alkalommal győzte le egymás után.

Hogyan fogadni tehát az Olasz Kupa elődöntőjében? Az első mérkőzés 1:1 eredménnyel végződött, és ez azt jelenti, hogy AC Milanonak legalább 1 gólt kellene szereznie, hogy gondolkodhasson a döntőről. A bajnokságon úgy néz ki, hogy ezen az úton nem jut be az Európai kupákra. Ezért a motivációja óriási, és igyekezni fog gólokat szerezni, mivel csak így lehet győzni a labdarúgásban. Ehez azonban Juventuszt  meg kellene neki verni.

A  mi tippünk: Juventus győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,61

 

Coppa Italia 2019/2020: Juventus Torino – AC Milan, Március 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote