Coppa Italia 2019/2020: Napoli – Perugia, Január 14

Labdarúgás, kedd,  2019,  Január 14, Olaszország, Coppa Italia, 15:00

Az olasz kupa már a nyolcaddöntőjével folytatja a programját, benne találoznak SSC Napoli a csapattal Perugiából. A kupa mérkőzések egy kicsit csalók, ezért nem is a győztesre fogok majd fogadni. Napoli csapata a kiváló tavalyi évada után, amikor tulajdonképpen, mint az egyetlen csapat tudott lépést tartani a szuverén Juventusszal, amiért végül egy szép második hellyel volt jutalmazva, ezúttal jelentősen lemaradt. Az olasz bajnokság felében, amikor 19 mérkőzésben a 11. helyen áll 24 ponttal, és a mérlege 6-6-7, a gólaránya 28:26, ez jelentős csökkenés. A Bajnokok Ligáján azonban egészen jó teljesítményeket mutat, otthon Liverpoolt verte meg 2:0, Liverpoolban 1:1 döntetlent szerzett, és a csoportjából 12 ponttal jutott tovább. De a Serie A versenyben a jó stratja után már csak kínlódik. Az utolsó 11 párbajból csak egyetlenben volt a győztes. A csapatban sok volt a sérülés,ezért is van ez így. Annál nagyobb a motivációja ezen a kupán, és a hírek szerint a legerősebb legénységével lép a gyepre, beleértve a lengyel Miliket is, aki az idén már 7 gólt szerzett a csapatának.

Perugia még emlékszik az éveire, amelyeket a Serie A-ban töltötte, de ez már egészen régen volt. Az idei évadban a versenyében eddig a 8. helyen áll a táblázatban, tehát az utolsó helyen, ahonnan eljuthatna a Serie A-ba a play-off-ban. A mérlege 19 mérkőzésből 7-6-6, a gólaránya 24:25 és eddig 27 pontot szerzett, mivel 25 gólt, amelyet kapott, elégé soknak tűnik a második ligában,amely általában inkább védekező ligának jelenik meg.

Nincs értelme rejtegetni, hogy ez a tipp elsősorban Napoli óriási támadó erejére alapul. Bízok benne, hogy Napoli ismét az étvágyát szeretné növelni a gólokra és a győzelmekre az eddigi sovány évadban. Napoli ugyan szombaton Lazio ellen vereséget szenvedett 1:0, de otthon játszik, ahol ez a csapat ki tudja használni a hazai pálya előnyeit  és a rajongói szurkolását a javára. Ezért is bízok a házigazda győzelmére, de erre a lehetőségre a szorzó túl alacsony, nem éri meg kockáztatni. Mégis csak, mi lesz, ha nem győz majd? Inkább a biztosnágosabb gólok számára fogadok.

A  mi tippünk: legalább 2,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,41

 

Coppa Italia 2019/2020: Napoli – Perugia, Január 14 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic