Csillagok duo 62 pont. Az utolsó NBA ragyog pár Cleveland

Mivel ha az NBA döntős akart „drag and drop”, hogy ki lehet jóváírni, amit hiba. Nyitvatartási két párbajt a játszó Golden State kereken kimondta házi Warriors, de a harmadik játék nyert otthon a Cleveland túlzott különbség 30 pont – 120: 90!

És ez nem nehéz megtalálni a fő oka vagy okai.

„Amikor megnéztem előtte, készen arra, hogy hatalmát emelt egy másik szintre,” mondta James Jones körülbelül csapattársai – LeBron James játszott igazán nagy, ő 32 pontot tartalmaz néhány nagyon látványos törni. De ugyanakkor azt is lőttek Kyrie Irving, a szerző a következő 30 pont.

A szimbólum a kölcsönhatás a következő műveletek.LeBron kirabolták a labda Stephena Curryho, és felmelegítjük őt térdre Irving, aki követte útlevél légi, amelynek ő mondta: „Néhány lehet leírni, mint egy rossz passz, de szerettem volna látni valami rendkívüli. És mit LeBron elképesztő volt, egyszerűen lenyűgöző. „

A labda repültem egy kicsit távolabb, mint ideális esetben. James elkapta az egyik kezét messze a kereteket – de hajtotta azonnal. Wow!

„Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a legjobb játékos és a világos vezér. Megmutatta, hogy mit jelent, „mondta James játékos dicsérte a Cavaliers James Jones.

De nem tudta megtenni mindent, nem számít, milyen az iramot stílus igazi főnök.

” A gyeplőt tartott Kyrie.Különösen az elején és a végén, „mondta LeBron, Irving belépett a párbaj 17 pontot a nyitó negyed. „Mivel én ezután képes felgyorsulni, és azt követte a csapatot, hogy hozzájáruljon egy ponton termelés.”

De másfelől, e bizonyítványok hallgattak. A két domináns képviselői nyertesek minden adta magát több pontot střelečtí démonok Golden State Curry (19) és Thompson (10) együtt. „Csalódott vagyok. Csak most, hogy jobb, „Curry elismert kritikus, a leghasznosabb az ember lényeges része az NBA-ben. Fő

Ez érdekes látni, hogy ezek a vezető páros.És ez elég fűszeres, hogy miután a harmadik záró megszerezze átlagos pontszám nyereséget az idei rájátszás teljesen azonosak az összeg 48,5 pontot egy játék (24,4 per Warrios Curry és Thompson 24,1, 24,6 a Cavaliers és James Irving 23 9).

még ezek a számok lehet tisztában azzal, hogy a tényleges teljesítmény a J + I volt a szabványok a kivételes kosárlabda rendkívül jól tette, sokkal haladja meg a normál termelés. Ha valaki hozzáteszi, hogy elhallgattassa a fő ellenfél erejét, hirtelen van třicetibodový különbség a pontszám egy kicsit világosabb.

„Ha megtámadni a legjobb lövő a világ, a lényeg, hogy ne engedje el a könnyebb golyót, és leadta a ritmust.” LeBron James le.

a harmadik záró ezt Cleveland egyértelműen sikerült. Nyerte meg a csatát a „háború” még mindig veszít, 1: 2 mérkőzések.És a csillagpár kétségtelenül alakítja a többi döntőt is.

Rate this post