DOXXbet

Doxxbet

A DOXXbet egy szlovák fogadóiroda, amely a kezdetében mint egy hagyományos, épített fogadóiroda volt, de manapság már csak az interneten kínálja a szolgáltatásait. A DOXXbet része a DOXX erős tőke-csoportnak, amely a piacon 1994 –óta vsn. A DOXXbet bővítette a portfólióját 2010-ben kaszinóval és póker teremmel. Sajnos, magyar nyelven nem található meg, de angol, német, orosz és más európai nyelvben vannak a weboldalai.

DOXXbet élő fogadások
Az élő fogadások a DOXbet-nél nem rendelkeznek szórzók széles skálájával, de nem hiányoznak itt a legnébszerűbb sportok. Rendelkezésre állnak itt elsősorban az élő fogadások labdarúgásra és teniszre. De az élő fogadások kínálatában nem hiányoznak a kézilabda és a jégkorong sem. A fogadásoknál élőben több párbajt ábrázolhat egymás mellett és fogadhat párhuzamossan több párbajra.

A DOXXbet kínálata és a fogadások lehetőségei
A DOXXbet weboldalai egyszerűek és áttekinthetőek. A sportok és sportesemények kínálata elérhetőek a menüből a bal oldalon. A menüt úgy szabhatja, hogy az Ön kedvenc sportjait ábrázolja, vagy olyan sportokat ábrázoljon, amelyekben a mérkőzések egy bizonyos időben kezdődnek. Kitölthet egy egyszerű szelvényt, szétírt, vagy csoport szelvényt, miközben az Önnel kiválasztott párbajok egész idő alatt rendelkezésére állnak a jobb oldalon. Szintén nem hiányoznak az áttekinthető statisztikák, livescore, és eredmények.

A szorzók ajánlata a DOXXbet-nél
A DOXXbet fogadóiroda az európai ügyfelekre összpontosít, amiből adódik a sporteseményk kínálata is. Lehet választani 20 sportból, amelyeknek a labdarúgás, jégkorong, és tenisz dominál. Több, mint egy tisztességes fogadások ajánlatát találhat a sportokra is, mint a kosárlabda, kézilabda, vagy röplabda.

Be- és kifizetések a DOXXbet –nél
Természetesen több lehetőség közül választhatnak. Klasszikussak már a VISA és MasterCard általi befizetések. Ha a DOXXbet játék számlájára egy olyan bankkártyával fizet be pénzt, amely külföldön volt forgalomba hozva, akkor a DOXXbet 2% díjat számol le. Banki átutalás egy hazai bankból szintén természetes, ezúttal is díjmentes. Ezért ajánljuk az átutalásoknak ezeket a formáját. Az elektronikus pénztárcák Skrill (Moneybookers) és Neteller a DOXXbet-nél szintén rendelkezéshez állnak. Azok számára, akik félnek, küldeni pénzt a bankszámlájáról, vagy bankkártyájáról, akkor a paysafecard előfizetéses kártyát használhatja ki.

A DOXXbet ügyfélszolgálat
Az ügyfélszolgálatot a DOXXbet-nél kiválónak lehet értékelni. Az ügyfélszolgálatot telefonon, vagy e-mailben lehet megszólítani bármikor 8:00 és 22:00 között. Rendelkezésére áll egy nagyon barátságos és profi személyzet, de a kommunikációra magyar nyelven nem lesz lehető. Az ügyfélszolgálatban ki lehet használni a Live Chat szolgáltatást is, amely elérhető a fogadóiroda weboldalain.

DOXXbet 5.00/5 (100.00%) 1 vote