Építsen egy sikeres akkumulátort

Az úgynevezett akkumulátorok a fogadók körében nagyon népszerűek. Segítségükkel nagyon tisztességes nyereményekhez juthat. De mit kell elkerülni ilyen fogadásoknál, és ellenkezőleg, mit keresni? Ezt megtudhatja a mai cikkben.

Bizonyára már ön is kihasználta a fogadóirodák ajánlatát és fogadott egy klasszikus akkumulátorra sok sporteseménnyel. Szórakozásnak ez biztosan nem rosz, de jövedelezőségnek bizonyára igen. Mert az akkumulátorok fogadásában is szükség van valamilyen rendszerre, ahogyan ezeket a fogadásokat csináljuk. De ha ön csak egy alkalmi fogadó és csak szórakozás miatt fogad, akkor ajánlani lehet a hagyományos „lepedőt” sok párbajjal, de mások számára ez a fajta fogadás nem jó. Elolvashatja szintén a cikket a kockázatmentes fogadási lehetőségekről is.

Az első stratégia az lehet, hogy a szelvényén csak olyan egységeket fog előnybe tenni, amelyknek meg van a hazai környezet előnye. Ott az egységek rendszerint erősebbek, mint a párbajokban idegenben. Ismét érvényes itt, hogy nagyon fontos a fogadott párbajok száma is. Általában maximum négy ajánlatos. Minden következő fogadott párbajjal ugyan növekszik az esetleges nyeremény, de egyaránt szintén csökken a valószínűsége, hogy ezt eléri.

A második stratégia lehet a fogadás az outszaiderekre. Ennél a típusú akkumulátornál, amikor a papíron gyengébb egységekre fog fogadni, előny, hogy alacsony számú párbajjal is tisztességes nyereményeket érhet el, mivel magasak lesznek a szorzók. Különösen ebben az esetben ajánlatos nem tölteni a szelvényre a „titi” tippet alacsony szorzóval. Semmi sem rosszabb, mint amikor a szelvényét magas szorzókkal  és nyereménnyel végül is elrontja a párbaj, amellyel egy kicsit emelni akarta volna a szorzót ,és amelyben az egyértelmű favorit elveszíti a párbajt.

A következő stratégia az akkumulátoroknál a fogadások a párbajok favoritjaira. De itt a problémát az alacsony szorzókkal fogjuk oldani, annál több párbajra lesz szükségünk. De ezzel ismét emeljük a vesztesség kockázatát. Ragaszkodni kell az elvhez, hogy több, mint négy párbaj az akkumulátorba nem tartozik. Ezen túlmenően itt csak néhány példát mutattunk a stratégiákra, a saját fogadási repertoárjukat kiegészítheti a stratégiával, amelyet maga talált ki, a kreativitásnak a fogadásban nincsenek határai.

 

Építsen egy sikeres akkumulátort 5.00/5 (100.00%) 1 vote