EURO 2020: Albánia – Izland, Szeptember 10

Labdarúgás, kedd,  2019 Szeptember 10, EURO 2020, 20:45

A “H” minősítő csoport kiegyensúlyozott az élen, és továbbra is nagy küzdelem lesz az első két tovább jutó helyért. Franciaország, Izland és Törökország azonosan 12 pontot szereztek a mérkőzések első feléből. Valószínűleg senki sem nem tudja elképzelni, hogy Franciaország hiányozná a tovább jutást. De itt van még Izland Törökországgal, és ez is még nyílt dolog. Bár egy kicsit talán Törökország áll jobban, aki egy hitvány 1:0 győzelmet szerzett otthon Andora ellen a góllal a 89. percben, igen ez egy nyomorult és kétségbeeső győzelem volt, de meg van nekik a 3 pontjuk, és elsősorban ez a fontos. Izland ugyan a törököket otthon 2:1 eredménnyel megverte, de még Törökországba utazik, és a következő körben otthon játszik Franciaországgal, így látható, hogy nem könnyű ellenfelek várnak rá. Ezért most meg kell próbálnia győzni Albániában, amellyel már győzelmet szerzett otthon 1:0. Ha Izland nem nyerne, akkor győzelemre lenne szüksége Franciaország ellen, vagy Törokország ellen, és ez nagyon nehéz lenne. De maradjunk talpal a földön, én csak arra fogadok, hogy Albániában Izland nem szenved vereséget.

Izland ugyan az utolsó években elmaradt a kiváló teljesítményeitől az előző években, de ez még mindig egy olyan csapat, amely tud mit kínálni. Ha a játékosaira nézünk, akkor látható, hogy egy bizonyos minőség megmaradt. A támadásban Siguardson Rostovból, Gudmundsson Burnleyből, Kjartansson Kazanból, vagy Finnbogason Augsburgból. A tartallékan is van kiből választani, G. Sigurdsson Evertonból, Hallfredsson Udineseből, Bjarnason Aston Villából, Gudmudsson Alkmaarból, vagy. A.Sigurdsson Moszkvából. A védő játékosok is jobb európai csapatokban játszanak.

De vigyázzunk Albániára, mivel itt is található néhány kiváló focista,hogy csak néhányat nevezzünk, a támadásban Rashica Bremenből, Malaj Sturmból, vagy Sadiku Malagából. De másrészt úgy tűnik, hogy Albánia is néhány éve jobban állt, hasonló módon, mint Izland, akkor veszélyesebb és jobb minőségű volt. Albánia a selejtezőn otthon Törokországgal 0:2 vereséget szenvedett, és úgy gondolom, hogy nem tud győzni Izland felett sem, akinek a motivációja óriási.

A  mi tippünk: Izland győzelme dupla esélyben – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,39

source: www.bonusz-online.com

 

EURO 2020: Albánia – Izland, Szeptember 10 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Betclic