EURO 2020: Dánia – Írország, Június 07

Labdarúgás, péntek,  2019 Június 07, EURO 2020, 20:45

Nos, Írország játszik, és ezek csak olyan “karbantartási munkások”. Másrészt viszont a dánok otthon játszanak, és ezek nem túl sokat tétováznak ezzel. Ezen túlmenően a dánok otthon csak a  győzelemért játszanak, semmi más nem érdekeli őket. Írország a selejtezőt egy sovány 1:0 győzelemmel kezdte el Gibralltarban, majd hasonló módon otthon Grúziával. Azért a dánok egészen más tésztából vannak. Csak egyetlen párbajt játszottak eddig, azért ezt már megérte megnézini, benne minden volt. Dánia Svátcban játszott, mindenki a házigazda győzelmét várta. Sokáig ez így is nézett ki, mert 7 perccel a rendes játékidő befejezése előtt még a svájciak 3:0 vezetésben voltak. És végül mi volt a végén? Döntetlen 3:3! Hihetetlen és eddig nemm hallott ilyenről senki sem. A svájciaknak még most is a fejük fáj tőle, mert a dánok a 84., 88., és a 93. percben szereztek gólokat! Ógy is kinézhet egy labdarúgás, néha gyönyörű, néha kegyetlen.

Írország csak inkább egy védő csapat, a mérkőzéseiben nem sok gólhelyzetet láthatunk. Ez inkább csak egy olyan harc a pálya közepén. Nem véletlen, hogy mindkét mérkőzése a lehető legszorosabb eredménnyel végződött.Ez azért is van, mert sok játékosa játszik az angol bajnokságon. De Dánia egy olyan csapat, amely az ellenfelét kényszeríti jobban támadni elül, és valamit ott is produkálni. Ha sikerül a dánoknak az első gólt megszerezni, akkor az egész játék egy icsit gyorsabbá, szebbé válik, több gólhelyzettel. Például tavaly a Nemzetek Ligáján ez a két csapat két alkalommal is találkozott, mindkét eredmény hihetetlen 0:0 volt. De itt is a dánok voltak a jobb csapat, az utolsó párbajuk Írországban játszódott. Ebben a mérkőzésben a kiemelt csapat Dánia lesz, a bukmékerek egyértelműen Dániát jelölték favoritnak.

Ennek ellenére sem nem fogadok Dánia győzelmére, az ellenfelet nem szabad lebecsülni, óvatosnak kell lenni. A gólok számára a szorzó megfelel a kockázatnak, 1,5 gól azért eshetne a mérkőzésen. Dánia otthon a rajongóinak jó kedvet szeretne csinálni, ehez gólokra van szüksége.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,47

 

EURO 2020: Dánia – Írország, Június 07 5.00/5 (100.00%) 1 vote