EURO 2020: Észtország – Hollandia, Szeptember 09

Labdarúgás, hétfő,  2019 Szeptember 09, EURO 2020, 20:45

Természetesen, nem lehet összehasonlítani a holland labdarúgást az észttel. Talán senki sem nem kételkedik azon, hogy Hollandia lesz a győztes ebben a párbajban. Ezelőtt a párbaj előtt még Észtország otthon játszik Fehéroroszországgal, és Hollandia Németországban. Észtország a selejtezőn Németországban magas, 0:8 vereséget szenvedtek, amikor még az első félidőben kaptak 5 gólt. Ezért most is úgy remélem, hogy  Hollandia az első félidőt megnyeri, bár a szorzók nem magasak, 1,30 körül mozognak, de gondolom, hogy megfelel a két csapat minőségének az összehasonlításához. Persze, odővel még a szorzó csökkenhet. Észtország az említett párbaját Fehéroroszországban végül 1:2 eredménnyel elveszítette, Hollandia pedig Németországban 2:4 értékes győzelmet szerzett. Így a jelenlegi táblázat úgy néz ki, hogy Észak-Írország 4 párbajban 4 győzelmet szerzett, tehát 12 pontja van, a második Németország 3 győzelemmel és 1 vereséggel 9 ponttal,  a harmadik Hollandia 2 győzelemmel és 1 vereséggel 6 ponttal, a negyedik Fehéroroszország 4 vereséggel és 1 győzelemmel, az utolsó Észtország 4 vereséggel. Abben a C csoportban mindenki azt várja, hogy Németország Hollandiával jutnak tovább, bár ez még nem olyan egyértelmű, de Észak-Írország eddig csak a legkönnyebb ellenfelekkel találkozott. Enneki ellenére Hollandiának semmit sem szabad lebecsülni, csak a győzelem tolhatja tovább  csoportban.

A holland játékosok a legjobb európai klubokban játszanak, a támadásban például Depay Lyonból, Babel Galatasarayból, L.de Jong FC Sevillából, vagy Promes Ajaxból. Majd a többiek is, Fr. De Jong Barcelonából, Wijnaldum Liverpoolból, Strootman Marseilleből, a védő van Dijk Liverpoolból. És még tovább is lehetne a neveket sorolni. Észtország játékosai még messziről sem nem ilyen híresek, mint a holland játékosok.

Ezért a szorzót a tiszta holland győzelemre nem is érdemes említeni, mivel a legmagasabb 1,08. Inkább vagy hendikepre érdemesebb fogadni, de itt is csak nagyon kecéssel haladják meg a szorzók az 1,15 értéket, persze, nagyobb gólkülömbségnél már igen. Én a győzelemre fogadok az első félodőben.

A  mi tippünk: Hollandia győzelme az első félidőben – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,28

source: www.uni-pt.com

 

EURO 2020: Észtország – Hollandia, Szeptember 09 5.00/5 (100.00%) 1 vote