EURO 2020: Horvátország – Magyarország, Október 10

Labdarúgás, csütörtök,  2019 Október 10, EURO 2020, 20:45

Horvátország már 5 selejtezőt játszott le, és azt lehet mondani, hogy csak egyikben adott kiváló teljesítményt. Ez az utolsó előtti mérkőzésében volt Szlovákiában, ahol egyértelműen 4:0 győzelmet szerzett. Utoljára Horvátország csak 1:1 döntetlent játszott a reménytelenül utolsó Azerbajdzsánban, és így a helyzete az E csoportban még mindig bizonytalan. Ugyanis a selejtező második körében Horvátország Magyarországon 1:2 vereséget szenvedett. De most a horvátok otthon játszanak, így nem szabad nekik már habozni , mivel Magyarországnak és Szlovákiának csak 1 ponttal van kevesebb. A horvát csapat kétségtelenül nagyszerű, tavaly eljutott egészen a VB döntőjéig, de ahogyan már megjegyeztem, ebben a selejtezőben egészen átlagosan játszanak, kivéve a párbajt a szlovákokkal. Otthon már a horvátok 2 selejtezőt játszottak, ezek sem nem voltak nagyon meggyőző teljesítmények, kötelező 2:1 győzelem Azerbajdzsánnal és egy következő 2:1 győzelem Wales ellen. Abban hiszek, hogy a horvátok valahogyan felébrednek és ismét egy kicsit jobb teljesítményt mutatnak.

 

Magyarország az utolsó mérkőzésében otthon játszott Szlovákiával, és az esetleges győzelem esetén már a tovább jutás a zsebében lehetett volna, még a döntetlen sem nem lett volna rosz, de végül 1:2 vereség volt a végeredmény, így a táblázat csúcsa egészen szépen bonyolult lett. De hogy a mérkőzéshez vissza térjek, Horvátország kádere kétségtelenül kiváló játékosokat rejt, de Magyarország is tud azért veszélyes lenni. Otthon a horvátok biztosan nem szeretnének hibákat elkövetni, mivel ha 3 pontot szereznének meg, akkor majdnem biztosan már tovább jutnának. Természetesen, Magyarország számára is óriási ez a kihívás, mivel nagy a remény bejutni az EUROra.

Úgy gondolom, hogy Horvátország nagyon fog harcolni, nem szeretne átélni már egy következő kudarcot, főleg ha hazai környezetben játszik. Most a magyarok ellen fogadok, így minden eredménnyel örülhetek. Ha a horvátok nyernek, pénzhez jutok, ha  a magyarok, örülhetek a magyarok tovább jutására.

A  mi tippünk: Horvátország győzelme  – a legjobb oddsok az Betclic fogadóirodánál 1,37

source: apostas-brasil.net

 

EURO 2020: Horvátország – Magyarország, Október 10 5.00/5 (100.00%) 1 vote