EURO 2020: Koszovó – Anglia, November 17

Labdarúgás, vasárnap,  2019, November 17, EURO 2020, 18:00

Ez a mérkőzés Koszovó és Anglia között már semmit sem változtat a táblázatban, ennek a csehek nagyon örülnek. Már csak a becsületért játszanak, és ezt az angolok nem szeretnék elveszíteni. Koszovó azért elégé jól harcolt a a kis országának történelmi sikeréért. De ez nem sikerült. Pilzenben Csehországban nem tudták megverni az ellenfelüket, sem döntetlent szerezni, ami még elméletileg esélyt hozhatott volna nekik a tovább jutásra. Most azonban már csak azért fognak játszani, hogy az angolokat egy kicsit megkínozzák. Persze, a motiváció itt hiányozni fog. Sőt, Vedat Muriqi is hiányozni fog, Fenerbahce támadója, és koszovó legjobb gólszerzője, sérült a bokája. Tovább hiányozni fog Zeneli is, aki a francia ligában játszik. De hiányoznak, vagy nem azak a játékosok, akkor is csak nehezen lehet összehasonlítani a két csapat minőségét, Anglia csapata mégis csak tele van híres játékosokkal a legjobb ligákból.

Angliában a labdarúgás majdnem hogy csak nem vallás. A nemrégi 1:2 vereségük Csehországban nyilvánvylóan mély barázdát hagyott bennük. Igen, itt-ott a legjobbak is vereséget szenvednek, de nem egy ilyen szégyentejles teljesítménnyel, amelyet az angolok mutattak. Ennek a következménye az, hogy a következő párbajaiban 6:0 győztek Bulgáriával, 7:0 Montenegróval. Az angol játékosok fejében volt talán, hogy elveszíteni a párbajt a csehekkel, akiknek mégis van valamilyen hírnevük a labdarúgás világában más, mint az esetleges kudarc lenne Koszovóban. Bár Koszovó focistái sem nem a legrosszabbak, de az angolokkal mégis nem hasonlítanám össze. Itt Kane, Rashford, Sancho, Maguire, Pickford vannak, és még mások is. Hiányozni fognak ugyan Sterling és Jordan Henderson, de még így is óriási ereje van a csapatnak. Emlékezzünk arra, hogy Anglia már a csoportját megnyerte, motivációja csak az, hogy neégjen le, mint Csehországban.

Érdemes fogadni Anglia győzelmére, mivel a bukmékerek elégé jó szorzókat írtak erre a mérkőzsre, nem hiszem, hogy az angolok nem fognak nyerni.

A  mi tippünk: Anglia győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,55

more: webvolei.com.br

 

EURO 2020: Koszovó – Anglia, November 17 5.00/5 (100.00%) 1 vote