EURO 2020: Magyarország – Azerbajdzsán, Október 13

Labdarúgás, vasárnap,  2019 Október 13, EURO 2020, 18:00

Sajnos, Magyarország Horvátországban 3:0 eredménnyel veszítette el a mérkőzést, ezért a hazai mérkőzését Azerbajdzsánnal feltétlenül meg kell neki nyernie, hogy még az esélye a tovább jutásra éljen. A selejtező Magyarorszg számára nagyon jól kezdődott azért is, hogy otthon nyerni tudott 2:1 az erős Horvátországgal. Sajnos, a remények egy kicsit leapadtak, amikor otthon 1:2 eredménynel szenvedtek vereséget Szlovákiától. De az ellenfelei is veszítették a pontjait, eddig az első Horvátország csak döntetlent játszott Azerbajdzsánban, ami egy nagy meglepetés volt. Jelenleg Horvátország az első 13 ponttal, Szlovákia a második 10 ponttal és Magyarország a 3. 9 ponttal. Éppen ez az oka annak, hogy most már minden egyes pont aranyat ér. Magyarország már játszott a selejtezőn Azerbajdzánban, és itt egyértelműen 3:1 győzelmet szerzett, amikor már a 18. perctől vezetésben volt. Majd a második félidő elején kozzá adott mégy egy gólt, de a 70. percben az ellenfele csOkkentette a vezetését, mire egy perc múlva Magyarország megszerezte az utolsó, 3. gólját, így maradt a végeredmény 3:1.

Azerbajdzsán a leggyengébb csapatok közé tartozik az Európai kontinensen és a FIFA ranglistáján csak a 109. helyen áll. Még soha nem tudott eljutni  a VB-re, sem az EB-re. A kádere értéke 13 millió euró. Balayev kapus, Pashayev cédő, Sheydayev, Dadashov, és Dadashov támadókon kívül minden játékosa csak a hazai versenyekben játszanak. Azerbajdzsán idegenben ezen a versenyen csak 2 mérkőzést játszott, és egészen jól tartotta magát, 1:2 vereséget szenvedett Horvátországban, azonos eredménnyel játszott Walesben is. Másrészt azonban Szlovákia Azerbajdzsánban 5:1 győzelmet szerzett. Ha visszatérünk a mai párbajhoz, akkor ha figyelembe vesszük, hogy Magyarország az erős Horvátországgal otthon győzni tudott, de a gyengébb Szlovákiával pedfig vereséget szenvedett, óvatosnak kell lenni.

Most Azerbajdzsánnal is győznie kell, ha még gondolni szeretne  atovább jutásra, mivel már nem sok esély marad erre a lehetőségre, csupán már csak az ellenfelei dönthetik el , hogy ki lép tovább.

A  mi tippünk: Magyarország győzelme  – a legjobb oddsok az Bet365 fogadóirodánál 1,37. read more: sos-apostas.com

 

 

EURO 2020: Magyarország – Azerbajdzsán, Október 13 5.00/5 (100.00%) 1 vote