EURO 2020: Svájc – Írország, Október 15

Labdarúgás, kedd,  2019 Október 15, EURO 2020, 20:45

Ma több olyan mérkőzésnek örülhetünk, amelyek még rendesen összekeverhetik a kártyákat a csoportokban. Az egyikük ebből a mai mésrkőzés Svájc és Írország között. Ebben a párbajban Svájc a kiemelt csapat. Bár az első Írországra és a második Dániára 4 pont hiánya van, de egy párbajjal kevesebbet játszott. Így tehát a mai győzelemre nagy a szüksége, hogy emelje az esélyeit a tovább jutásra. A döntetlen esetében, sőt vereséggel, már a játékon kívül állnának. Így a motivációjuk óriási és mindent bele adnak a játékba., az összes tudást és ügyességét. A mások oldalon Írország áll, aki eddig vezeti a csoportot. . De a vezetést nagyon könnyen elveszítheti és nagyon könnyen leeshet a harmadik helyre. Az okok azok, hogy 6 mérkőzés után nagyon hitvány gólaránya van, 6:2. Meg kell jegyezni, hogy olyan győzelmekkel áll a csoport élén, mint 0:1 Gibraltáron, 1:0 otthon Grúziával, otthon 2:0 Gibraltárral, szintén 0:0 Grúziában. Tehát a legkönnyebb mérkőzései már a háta mögött vannak, és csak-csak hogy megbírkózott ezekkel. Az első helyen azért van, mert idegenben 0:0 döntetlent szerzett Dániával, így a kölcsönös mérkőzésben jobban állnak, bár Dánia gólaránya összehasonlítatlanul jobb, 16:5.

Svájc gólaránya 10:5,de még a csapatot várják a párbajok otthon Grúzia ellen és idegenben Gibraltár ellen, itt ezt még javíthatná. Írország az utolsó mérkőzéseit éppen ma játsza Svájc ellen, ezután Dánia ellen. Úgy gondolom, hogy ezekben a párbajokban Írország éppen a két csapat mögött fog végezni a versenyben. A mai mérkőzés ezért nagyon sokatmondó lesz. Ahogyan megemlítettem, Svájc előtt még két kötelező győzelem áll, otthon Grúzia ellen, és idegenben Gibraltárral, tehát még 6 pont van a levegőben, amely a mai győzelem esetében bebiztosítja nekik a tovább jutást. Írország ugyan otthon a svíjciak ellen 1:1 döntetlent szereztek, de az egyenlítő gólt csak a 85. percben rúgták, a svájciak egyértelműen jobbak voltak.

Ezzel egyetértve, és minden tényt figyelembe véve, úgy gondolom, hogy ma megkezdődik Svájc öröme, mivel megteszi az első döntő lépést a továbbjutásért .

A  mi tippünk:Svájc győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,53. more: apostaslive.info

 

EURO 2020: Svájc – Írország, Október 15 5.00/5 (100.00%) 1 vote