EURO 2020: Szerbia – Luxemburg, November 14

Labdarúgás, csütörtök,  2019, November 14, EURO 2020, 20:45

Ma ismét ellátogatunk az EURO 2020 versenyre, ahol a B csoportban találkoznak Szerbia és Luxemburg csapatai. Természetesen, Luxemburg már játékon kívül áll, már sehogyan sem nem juthat tovább a versenyben, de Szerbia ezzel a lehetőséggel  még mindig él. A legfontosabb most számára otthon győzni Luxemburg ellen. Ideális esetben nem lenne rosz megverni már a tovább jutó Ukrajnát sem. Ez talán Szerbia számára nem is lenne olyan nehéz. Ami roszabb, remélnie kell, hogy Portugália habozik  a párbajaiban otthon Litvánia ellen, és Luxemburgban. Így Szerbiának még van esélye, bár inkább Portugália oldalán vannak nagyobb esélyek. De otthon a szerbek biztosan nem haboznak Luxemburg ellen hazai közönség előtt viharos légkörben. Az első kölcsönös mérkőzésben Szerbia Luxemburgban 3:1 gőzelmet szerzett. Otthon Litvániát 4:1 vereséggel küzdötte le, de ezután nem bírkózott meg Portugáliával, otthon 2:4 vereséget szenvedtek.

Ha Luxemburg mérkőzéseit nézzük idegenben, akkor Litvániában 1:1 döntetlent szerzett, Ukrajnában 0:1 vereséget szenvedett és Portugáliában 0:3 vereséget szenvedett. A motiváció egyértelműen Szerbia oldalán van, de a csapatok minősége is nem nagyon összehasonlítható. Szerbia csapatában európai szinten játszanak a játékosai, a támadásban Mitrovič Fulhamból, majd Tadič Ajaxból, Kostič Frankfurtból, vagy Lazovič Veronából. A védelmet például Maksimovič rendezi Napoliból, vagy Kolarov AS Roma csapatából. Egyszerűen, ezek mind játékosok a lejobb európai versenyekből. Ez azonban nem mondható el Luxemburg játékosairól, itt a hazai Dudelange csapatából játszanak a focisták, vagy a francia második ligában, esetleg az európai ligák pótjátékosai. Még a rend kedvéért megemlítem, hogy Szerbia a táblázatban a 3. helyen áll 10 ponttal 12:13 gólaránnyal, Luxemburg a 4. helyen áll 4 ponttal 5:11 gólaránnyal.

Összefoglalva, a házigazda motivációja biztosan nagyobb, mint a vendégeké, ezért a győzelmére fogadok hendikepben, legalább 1,5 gólkülömbség lesz a csapatok között.

A  mi tippünk: Szerbia győzelme  -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,53

source: www.cenariomt.com.br

 

EURO 2020: Szerbia – Luxemburg, November 14 5.00/5 (100.00%) 1 vote