EURO 2020: Törökország – Franciaország, Június 08

Labdarúgás, szombat,  2019 Június 08, EURO 2020, 20:45

Szombaton is folytatódnak az EURO 2020-asi  selejtezők, most Törökország és Franciaország mérkőzését nézzük közelebről. Mindkét csapat a H csoportban habozás nélkül 6 pontot cserzett, a csoport kiemelt csapata Franciaorzág. Most a forró török pályára utazik, és most mutatkozik meg, hogy megérdemelten jelölk kiemelt csapatnak. Franciaország a jelenlegi VB győztese 2018-ból, és az ellenfelével talán megbírkózik, bár nem lesz ez egyszerű a számára. Didiernek sikerült jótanácsokat és alázatot építeni a legénységbe, ez Franciaország konszolidált védelmében tükröződött. Lloristól Griezmanig a játékosok sztárallűr nélkül működnek és egy szóval jól megy nekik a játék. A csapat fellálítása 4-2-3-1 lesz, Lloris – Digne, Umtiti, Varane, Pavard – NDombele, Pogba – Matuidi, Griezmann, Mbappé – Giroud. N’Golo Kanté nem avatkozik a párbajba a térde sérülése miatt, ezért Ndombele helyettesíti az alapban a játékost. Franciaország támadó ereje óriási, szerintem több gólt is szerezni fog.

Törökország valószinűleg 4-4-2 felállításban lép a gyepre, a játékosok nevei Günok – Kaldirim, Ayhan, Demiral, Celik – Calhanoglu, Yokuslu, Tekdemir, Ünder – Yilmaz, Tosun. Tehát azonos módon, mint a EB 2020 selejtező kezdetén. Ozan Kabak reméli, hogy a gyepre kerülhetne, hogy végre játszhasson az öregebb játéktársaival, de talán Ayhan és Demiral kapnak lehetőséget. Törökország még nemrégen hihetetlen rosszul játszott, de mostanában emelkedett a szinvonala a játékban is és az eredményeiben is, kicseréltek sok játékost, fiatalították a csapatot, így elsősorban a védelem elégé tapasztalatlan. Bár az eredményei már a csapatnak elég jó szinvonalon vannak, de igazán nagy versenyt nem játszottak,  Nemzetek Ligájában a B csoportban játszanak, itt az ellenfelei nem nagyon erősek. Az utolsó 2 évben a törökök csak az oroszokkal találkoztak, amikor 2:0 vereséget szenvedtek, ,ajd kétszer a svédekkel, amiből egy vereség és 1 győzelem volt a végén.

Általában 1:2 végeredmény várható, Franciaország támadó ereje óriási, Törökország védelme pedig gyengébb, azért ez nem lesz könnyű .

A  mi tippünk: Franciaország győzelme – a legjobb oddsok az 1xBet fogadóirodánál 1,70

 

EURO 2020: Törökország – Franciaország, Június 08 5.00/5 (100.00%) 1 vote