Fogadások Tomás Satoransky-re az NBA-ben

Úgy, mint a tavalyi évfolyamban, az idén is a kosárlabda NBA nézői örülhetnek a sok érdekes történetre. A cseh történetet Tomáš Satoranský írja, a negyedik cseh játékos a tengerentúli versenyen. Milyen a szerepe a csapatban, és milyen fogadásokat érvenyes beadni?

Torténelmileg a negyedik cseh játékos a legjobb kosárlabda bajnokságon a világon. Ez volt Csehországban  az idei nyár első számú témája a kosárlabda világában. Tomáš Satoranskýt Washington készítette, és itt is fog belépni. De hogyan néz ki ez a csapat, milyen a hierarrchiája Wizards csapatának? Az egységben két sztár van és sok igéretes játékosa. A két sztár, tehát Bredley Beal és John Wall osztoszkodnak a legtöbb perccel, mivel a többiek nincsenek a pályán olyan hosszú ideig. Legalább is a keruleten, ahol a két játékos játszik. Itt játszik Tomás Satoranský is, sajnos, tehát világos, hogy ha ez a két sztár a csapatban egészségügyileg rendben lesz, a pályára csak mint váltó játékos tud bejutni.

És éppen ez az attribútum a csapat fő halytóerejeinél,amelyet gondosan kell figyelni. John Wall-nak a tavalyi szezon óta problémái vannak a térdeivel, és Bredley Beal, egy tehetséges és nagyon jól lövő játékos, szintén nagyon hajlamos a sérülésekre. A fogadóirodák általában a megszerzett pontokra a  határértéket 5,5-re írják ki Tomáš Satoranskýre egy párbajban. Számítanak azzal, hogy mint  váltó játékos nem kap annyi teret, hogy rendszeresen több kosarat szerezzen. De az esetben, amikor egyik a két játékosból, Wall és Beal, nem lép a párbajba, vagy sérülés miatt, vagy más okból, legalább is egyelőre a cseh játékos az első számú választás. És mint az alap ötös tagja már nagyon valószinű, hogy a pályán legalább harminc percet tölt, és ezzel emelkednek a pont teljesítményei is.

Jelenleg tehát megéri fogadni az over-re a pontok számára Tomás Satoranskynál a párbajban, mert a határ elégé alacsonyan van, tekintettel arra, milyen rosz az egyészségük a játékosoknak, ki előtte játszanak. Továbbá, a teljesítmények a gyarapodó tapasztalatokkal az NBA-ban Satoranskynál javulnak, amire a fogadóirodák nem elégé gyorsan reagálnak. John Wall a problémái miatt a térdeivel például  még soha nem játszott le két párbajt két napban, de mindig legalább egy napot pihent. Emellett két párbaj két napban nem ritkaság az NBA versenyen, a helyes időzítésnél a fogadásban a pontok számára Tomáš Satoranskýnál nagyon szép értékeket lehet találni.

 

Fogadások Tomás Satoransky-re az NBA-ben 5.00/5 (100.00%) 1 vote