Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 2. rész

Bet365 Croatia

A cikkünk második részében tehát nézzük meg részletesebben, hogy mit kellene áttanulmányozni a szezon előtt az egyes pontok szerint:

Az eredmények és a teljesítmények az előző szezonban

A szezon folyamán a sportfogadók általábanarra oszpontosítanak, hogy mi történhet. Sok időt fordítanak elemzések és előrejelzések készítésére, de valójában nem sok figyelmet fordítanak arra, ami már megtörtént. Bár ez egészében érthető, a tudásban ez hiányosságot hagy. Hogy növelje az esélyét a sikerre, a lehető legtöbb információt kell felszívni. Ideális esetben mint  a klubról, úgy az egyes játékosokról is mindent kellene tudnia. De, sajnos, a reális életben nem lehetséges, azonban az alapok, mint például hogy melyik csapat teljesen kiváló hazai pályán, vagy melyik csapat nem túl sikeres az ellenfelek pályáján, ezeket meg kellene tanulnia.

A megfelelő fogadási lehetőségek keresésénél segíthetnének a válaszok ezekre a kérdésekre:

Milyen volt a csapat hazai formája a formájához képest idegenben?

Hogyan boldogult a csapat a védelemben?

Hogyan ment ez neki a támadásban?

Hogyan játszott nyomás alatt?

A teljesítménye függött csak egy, vagy két sztárjátékostól?

A játékosai gyakran voltak (vagy súlyosan) sérültek?

Gyakran voltak a játékosai kizárva?

Az eredmények az előző találkozókból önmagukban nem mindig egyértelmű mutatók a jövőbeli eredményeknek. Azonban ha  a korábbi eredményekről van áttekintése, biztosan ez segít magának jobb döntésekért.

Az Ön fogadási jegyzetei

A múlt fogadásait és a saját eredményeit folyamatosan kellene elemezni. Sok fogadó erre nem talál időt, mert a szabad idejüket inkább jövedelmező lehetőségek keresésére szentelik. Azonban előfordulhat, hogy ez az erőfeszítés teljesen felesleges, mert az Önnel választott stratégia egyszerűen nem működik. És éppen ezt leplezi le az előző fogadások elemzése.

A változások az edzői és menedzser posztokon

Az edzői és menedzser posztok elfoglalása új arcokkal radikális változásokat hozhatnak a csapat működésében és a játék kifejezésében is. Új edzők egészen új stratégiával jöhetnek, vagy teljesen átássák az alapcsapatot. Ismét nagyon fontos felismerni minden ilyen változást és jól felmérni a lehetséges hatásukat a csapatra.

A következő szezonra való sorsolás (a párbajok sorrendje)

Az egyes ligák töbféle módon közzétszik a párbajok sorrendjét a következő szezonra, ezek az információk azonban általában az emberek kozé jutnak még a szezon eleje előtt. Amint elérhetővé válnak, javasoljuk ezeket áttanulmányozni és gondolkodni ezeken, hogy milyen hatással lesz a sorsolás a csapatok teljesítményeire. A párbajok sorrendje tanulmányozása során öszpontosítani kellene a:

– csapatokra a különösen nehéz szezon elejével – ha a csapat az elején nehéz ellenfelet kap, elveszítheti az esélyét bármilyen osztönzésre beilleszkedni a szezonba, ami hátrányosan befolyásolhatja az egész szezonra.

– csapatokra a túl könnyű szezon elejével – ha a csapat az elején túl könnyű ellenfelet kap, nyugottan öszhangba juthat a csapat és így önbizalmat szerezhet. Ez segíthet neki a szezon maradék részében is.

– csapatokra néhány nehéz párbajjal a nagyon igényes szezon folyamán – több kimerítő párbaj gyors egymásutánban extrém nyomást teremt a játékosokra. Ez a forma elveszítéséhez vezethet, sőt, sérülésekhez és kizárásokhoz.

Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 2. rész 5.00/5 (100.00%) 1 vote