Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 3. rész

Bet365 Croatia

A minisorozatunk első és második részében megemlítettük, hogy mi mindenre kellene gondolni a fogadónak a szezon előtt. Most alaposabban elemezni fogjuk a fogadást a szezon eredményére.

Fogadás a szezon eredményére

Már a szezon elôőtt egy csomó információt kap, amelyek segíthetnek megtalálni az értéket a hosszú távú fogadási piacokon (például a fogadás arra, hogy ki foglalja el a szezonban az 1. helyet, vagy ki esik ki). Emlékezzen rá, hogy a bukmékerek is azonosan bizonytalanok, hogy hogyan fejlődhet a szezon. Ebből rejlik a fogadóirodák néhány hibája, amelyeket ki lehet használni a saját javára. Hogy képes legyen felfedni a legnagyobb hibákat (vagy ha úgy akarja, a lehetőségeket), akkor a kutatásból és a fogadások elemzéséből kellene kiindulni. Emellett a elsősorban azokat a pontokat kellene figyelembe venni, amelyeket a sorozatunk első és második részében említettük meg. A fogadásokban a szezon eredményére javasoljuk a keresést elsősorban ezeken a fogadási piacokon: A liga győztese, bejutás a magasabb ligába, kiesés az alacsonyabb liába, a legjobb gólszerző, a TOP 3/TOP5 elhelyezkedés.

Természetesen, nem azt állítjuk, hogy megtalálni az értékeket ezeken a piacokon túlságosan egyszerű. Nem. Csak azt gondoljuk, hogy a legfontosabb fogadási lehetőségekről van szó, amelyekre mi magunk öszpontosítunk. Másrészt azt javasoljuk, hogy a szezon előtti fogadásnál arra öszpontosítani, amihez ért, amiben a legjobb az áttekintése. Ön lehet a legnagyobb szekértő  a fogadásban a kupák győztesére, vagy a bejutásra a Bajnokok Ligájába. Függetlenül arra, hogy miről van szó, ne féljen az előnyét kihasználni.

A legjobb tanács a végére

Sok hosszú távú fogadási piac az egész szezonban rendelkezéshez áll (például a szorzók a liga győztesére). A szorzók minden kör után változnak függően ahoz, hogyan alakulnak az egyes mérkőzések. Ha ezeket a változásokat gondosan figyelemmel kiséri, lehet hogy megtalálja a stratégiát, amely nyereséget hoz Önnek.

A sorozatunk következő részében rámutatunk a fogadásra az előkészítő mérkőzésekben a szezon előtt.

source: www.sportbet-bonus.com/betclic

 

Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 3. rész 5.00/5 (100.00%) 1 vote