Hogyan javulni a fogadásban?

Legyen az a személyes élet, vagy a fogadási,nagyon fontos a minőségéhez a haladás. Folyamatosan törekedni dolgozni önmagunkon és javulni. Ha így állítja be magát, akkor a siker biztos lesz. Ma néhány tanácsot mutatunk be.

Az információk a kulcs. Ez az alapvető mottója minden fogadónak, de mit is jelenthet ez valójában? Két egység egymásközti párbaját megnézni, amelyek egymás ellen lépnek és aztán még az elhelyezkedésükre a táblázatban? De ez nem elég. Igyekezzen kihasználni minden pillanatot az új információk megszerzésére. Akár sport tudósítást, amelyet csak félfüllel figyelt, valami belőle az eszébe juthat éppen akkor, amikor fogadni szeretne valamelyik egységre, amelyről szólt a tudósítás. A technológiai fejlődésnek hála gyakorlatilag korlátlan lehet őség van az informásiók megszerzésére.  Televízió, rádió, internet, minden a javunkra van és az osszes média ömleszti az információkat egyiket a másik után. Próbáljon koncentrálni ezekre az információkra és összegyűjteni őket, ez nem olyan nehéz, ahogyan ez első pillantásra látszik.

A feljebb említett ponttal összefüghet a tény is, hogy egyszerűen tobbet kell látni, mint csak statisztikákat és puszta számokat. Szánjon rá időt és nézze a csapatok vagy játékosok párbajait felvételről, amelyekre fogadni akar. Bár ez időigényesebb, az információk, amelyeket hála ennek megszerezhet, fontosak. Maga is meggyőződhet, hogy milyen hatása van a csapatra például  a kulcsfontosságú játékos elveszítése és hogyan néz ki a csapat játéka ez után a vesztesség után. A teniszezőkről is csinálhat képet, milyen a legerősebb ütésük, vagy ellenkezőleg a legnagyobb gyengéjük, és hogy ezt az ellenfelei képesek e kihasználni a saját javukra.

A fogadók néha az egzotikus fogadások világába is ellátogatnak. Legyen szó akár az elnökválasztásról, vagy más társadalmi eseményről, amely nem is függ össze tulajdonképpen a sporttal. A mi tanácsunk úgy szól, hogy mindenképpen elkerülni ezeket a fogadásokat, amíg nem nyereséges. Természetesen, ha egy százforintos fogadásról van szó, semmi sem nem történik, ha ezt elveszíti, de vannak fogadók, akik képesek ezekre a fogadásokra is magas tétet tenni, amely azután hiányozhat nekik a fogadásban  a hagyományos sporteseményekre.

Ha úgy érzi, hogy a fogadási életében stagnál és némi előrelépés nincsen is a láthatáron, ne aggódjon segítséget kérni. Mindegy, hogy ez összetartás lesz egy konkrét fogadóval, illetve csatlakozni valami új közösséghez, például valami csoporthoz az interneten, új ötleteket és gondolatokat kaphat, és egészen biztosan új tippeket is. És ön is átadhatja a tapasztalatait másoknak és egyaránt meríthet az öveikből. És ha ezen túlmenően meglehetősen sikeres fogadó, találni néhány ilyen közosséget biztosan nem lesz probléma.

 

Hogyan javulni a fogadásban? 5.00/5 (100.00%) 1 vote