Jégkorong VB 2019: Ausztria – Csehország, Május 19

Jégkorong, vasárnap, 2019  Május 19, VB 2019, 16:15

Az osztrákok a várakozásoknak megfelelően Olaszországgal együtt aq táblázat végén van, egyik csapat sem nem szerzett eddig egy pontot sem. Azért az osztrákok nem annyira tehetetlenek,. Mint az olaszok, ezek ugyanis még egy gólt sem nem szereztek. Az isztrákoknak azért vannak világosabb pillanataik is a játékban, sajnos az eredményein ez ben látható. Minden párbaját legalább 3 gólkUlOmbséggel veszítette el, sőt, Svédoerszágtól 9: 1 vereséget szenvedett. Egyértelműen veszítettek Oroszországgal is és Svájcal. Fontos megemlíteni azt is, hogy a következő napon egy kulcsgontosságú mérkőzést játszanak az olaszokkal, hogy ne essenek ki, ezért nem hiszem, hogy a csehekkel mindent bele adnak a mérkőzésbe. A játék stílusuk elégé durva, a kék csík átlépése után jönnek a lövések a kapura, és ahogyan megírtam korábban, azért időről időre sikerül nekik gólt szerezni. Még néhány statisztikai adat, Ausztria gólaránya 6:28, remélem, hogy ismét sok gólt látunk majd..

Csehországnak a bajnokságon nagyon erős csapata vanés kivéve a találkozót Oroszországgal, minden alkalommal legalább 5 gólt szerzett. Most egy igen gyenge ellenfél vár rá, ezért ismét nyílt, támadó stílusú játékot várok Csehország oldaláról. Ezen kívül megérkeztek az erősítések a tengerentúli NHL-ből, Jaškin talán játszani fog, maga az edző mondotta, hogy még sok minden változhat a csapat összeállításában. A csapat sok gólt szerez, Svédország és Norvégia után ugyan szünetett tartottak a gólok kérdésében, de Lettország és Olaszország ismét sok gólt kapott a csehektől. A csapat minősége sokkal jobb, mint Ausztriáé, ezért nem számíthatunk más eredményre, mint győzelemre sok góllal. A kérdés, hogy mennyi gól esik a párbajban. Mivel az osztrákok is tudnak gólokat szerezni, nem érdemes hendicepet fogadni, illetve kockázatos ez ezgy kicsit. A csapat gólaránya 26:10, egy veresége van az oroszoktól, másképen csupa győzelem.

Ha elgondolkodunk a leírottakon, akkor nem marad hátra más, csak a gólok számára fogadni, talán nem kockáztatunk túl nagyon, ha 5,5 gólra fogadunk.

A  mi tippünk: legalább 5,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Bet365 fogadóirodánál 1,37

 

Jégkorong VB 2019: Ausztria – Csehország, Május 19 5.00/5 (100.00%) 1 vote