Jupiler League 1. köre: Cercle Bruggy – St.Liege, Július 27

Labdarúgás, szombat, 2019  Július 27, Belgium, Jupiler League, 18:00  

Cercle Bruggy az új évadot a belga labdarúgó ligában egy hazai párbajjal kezdi Standard Lutych csapatával. Cercle Bruggy kimondottan egy olyan csapat, amely tud gólokat gyűjteni, és az is igazolja ezt, hogy a tavalyi évad alap részében 15 hazai mérkőzésben öszesen 50 gólt szerzett. Eből egy gyönyörű 3,3 gól jön ki átlagban egy mérkőzésre. Ӧsszehasonlítva Genk 15 hazai párbajában csak 38, és például Anderlechnél csak 39 gól volt. Ha Cercle utolsó 18 mérkőzését nézzük, akkor láthatjuk, hogy minden párbajban legalább 3 gól esett, öszesen tehát 75 gól, ami hihetetlen 4,2 gól egy meccsre. Ez már nem lehet véletlen. És még egy kis statisztikai információ, Standard Lutych csapata utolsó 17 mérkőzésében egy kivételévelszintén legalább 2 gól esett, csak egy alkalommal nem volt ez igaz.

Cercle Bruggy most otthon játszik, és kénytelen lesz pontokat szerezni, bár ez nem lesz könnyű a számára Standard Lutych ellen. Ha még egyszer ránézünk a tavalyi évadra, akkor Cerkle átlagban 2 gólt kapott egy meccsen, és ez egyszeröen sok. Lutych pedig átlagban 1,6 gólt adott egy meccsen, így a tippünk, hogy legalább 2 gólt látnak a rajongók, igaz lehetne. A két csapat utolsó kölcsönös mérkőzése az idén Márciusban játszódott cercle bruggy stadionján, és itt Standard Lutych győzött 2:1 eredménynel. Ez a fogadásunkhoz elég is lenne, csak a rend kedvéért, ha csak pontosan két gól esne, a tét visszajárna. Ha már a statisztikákat emlegetem, a tavalyi évadban St. Lutych a harmadik helyen végzett, amikor 30 mérkőzésben 53 pontot szerzett és a gólaránya 49:35 volt. Cercle Bruggy a 13. helyen végzett, szintén 30 párbajban 28 pontot szerzett, tehát majdnem csak a felét, mint a holnapi ellenfele, és a gólaránya 35:59 lesz.

Tehát tekintettel arra, hogy a Jupiller liga első köre kezdődik, nem fogadok inkább a győztesre, mivel nehéz eltalálni, melyik csapat készült a nyáron jobban az új évadra, mindent az első körök mutatnak majd meg, ezért fogadok inkább a gólokra. Mindegyik csapat szeretne győzni z elsőpárbajban, ehez azonban gólokra van szükségük.

A  mi tippünk: legalább 2  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,35

 

Jupiler League 1. köre: Cercle Bruggy – St.Liege, Július 27 5.00/5 (100.00%) 1 vote